Онлайн казината никога не са били ориентирани само към един конкретен пол. Впрочем те винаги са поддържали линията на унисекс забавленията и не е трудно да открием, че мъжката аудитория в този вид забавление винаги се е радвала, когато дамите се изправят срещу тях. Кои обаче са любимите предложения и къде точно ще открием нежният пол да тества късмета си. Ще открием, че казино Палмс Бет предлага сериозно разнообразие от всички изброени опции, но към това ще добавим наличието на различни бонуси, лоялна програма и още много други.

Започваме с добрите стари слот игри - познати са още като ротативки - и са едни от най-старите предложения във всяка една платформа. Лесно ще открием и защо всеки един почитател залага точно на тях. На първо място няма някаква стратегия или правила. Ротативките бързо ни показват дали имаме успех или не, като в самия процес можем да отключваме допълнителни бонуси. Защо са толкова популярни? Не са ангажиращи, идват с красива графика и добра анимация, ако попитате дамите, те винаги ще заявят, че понякога имат нужда просто да се насладят на играта.

Следващите две предложения - обединяваме ги, защото си приличат до някаква степен - са игрите с лотариен принцип. Говорим за Кено и Бинго. Първата е японски вид лотария, в която маркираме определени цифри. При Бингото нямаме тази свобода и всичко отново остава на случаен принцип, но с тази разлика, че в онлайн среда се случва изключително бързо и винаги можем да разберем дали печелим почти веднага. Впрочем тук има и възможност да отключваме бонуси, с които да се теглят и допълнителни числа.

В следващата категория ще включим игрите на маса като Блекджек и Бакара. Двете имат изключително семпли правила, но позволяват и употребата на стратегия, с която да повишим шансовете си за успех. При Блекджек всички карти с числа отговарят на стойността си, докато картинките са по 10 точки, асото има двойна функция на 1 или 11. Целта е да сме максимално близо до 21. При Бакарата целта е да сме най-близо до числото 9, следователно там участват само картите от 2 до 9, като всички останали имат стойност от нула. Любопитното при втората игра е, че ако имаме точков резултат от 15, събираме сумата от 1 и 5, за да получим 6 точки.

Никога не можем да имаме 2-цифрено число. И двете предложения са изключително интересни и вълнуващи, но не трябва да забравяме и още една много важна подробност, можем да се насладим на много приятни изненади в това отношение, които не биха могли да ни разочароват по никакъв начин.

Не на последно място трябва да добавим и покерът. Може да се струва странно на мнозина, но дамите винаги имат една по-различна стратегия за успех и се справят брилянтно дори в професионална среда. Именно те демонстрират качества, които често се отплащат с доста високи суми, но дори и да не говорим за професионализъм, можем да открием, че тази игра е дала много емоция на истинските почитателки, но има и едно изискване - идва с правила и трупане на опит, като точно те изискват време за опознаване. Това обаче не е пречка за онези, които искат да усетят тръпката на тази игра и да се състезават, както срещу самия компютър, така и с истински играчи.

Подреждаме всички игри по популярност и ниво на трудност, а и нека не забравяме, че брандът предлага възможност и за демо игра, тоест без риск и съответно без печалба. Следователно спокойно можем да проверим всяко едно приложение и до каква степен ни допада.