Шоуменът Слави Трифонов никога не говори за личния си живот. Интимният му свят е обвит в мистерия и на пръсти се броят хората, които действително знаят какво се случва. Въпреки това обаче от време на време до медиите стига информация за това коя жена топли леглото му.
Кои са дамите, успели да завъртят главата на Дългия?

Силвия Лулчева


Актрисата Силвия Лулчева е първата му голяма любов. Срещат се, когато тя е студентка в НАТФИЗ и току-що се е развела с първия си съпруг. Пламва искра и двамата бързо заживяват под един покрив в малко таванче близо до Женския пазар.


Магдалена Ангелова


Обща приятелка запознава Дългия с красивата варненка Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея, но известно време са само приятели. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на БНТ свалят предаването му „Хъшовете“. Цяла България разбира за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 година той обявява, че я обича безумно. „Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути“, са думите на Слави тогава. По-късно обаче двамата се разделят, като причината не е ясна. Клюкари шушукат, че Маги е започнала връзка с Ники Шванца, който беше интимен с Мая Илиева.


Алекс Раева


Въпреки многобройните публикации в медиите, Алекс и Слави така и не разкриха отношенията си. Двамата и до днес не искат да коментират дали са били емоционално обвързани. Раева твърди, че с шоумена са били само приятели. Запознати обаче коментират, че двамата са изживели бурна и страстна любов.


Мартина Огнянова


От известно време насам се говори, че Слави е интимен с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова. Единствените доказателства за връзката им са папарашки снимки, щракнати в столичен мол и в Сингапур. Двамата били засечени от българи, работещи там, и бързо се превърнали в център на внимание.
Другите жени, за които също се говори, че са били интимни с Трифонов, са Монина Бабикер, Ваня Щерева и Венета Харизанова.