Тъжната истина е, че някои хора изневеряват на човека, когото обичат всеки ден. Никой не е застрахован от това – нито ние, нито любимите ни двойки знаменитости. Разбира се, всеки има своето определение за изневяра и има милион различни действия, които могат да попаднат в тази категория. Може би за вас просто флиртуването с някой друг, освен партньора ви, е изневяра. Или може би нещо, което другите мислят, че е просто "безобидна целувка“ по бузата, не е така във вашите очи.

Тогава възниква вечният въпрос защо хората изневеряват? Ако не са напълно щастливи, защо просто не прекратят връзката, а не предадат тази, в която са? Някои хора казват, че никога не са мислили, че ще изневерят, други твърдят, че са били отегчени в отношенията си и смятат, че новият човек ще помогне да подправят нещата в сексуалния си живот у дома. Има хора, които обвиняват алкохола, казвайки, че са били толкова пияни, че дори не са знаели какво правят и не са знаели как да спрат другия човек. В крайна сметка, независимо от това какви са мотивите, винаги има един резултат – разбито сърце.

Един от знаците, че някой вероятно ще изневерява не само веднъж, може да бъде зодиакалният му знак. Не казваме, че всеки, който принадлежи към дадена зодия, ще изневерява задължително. Изглежда обаче, че има някои зодии, които са по-предразположени към изкушенията от другите и погледът отблизо на звездите може да ни помогне да разберем по-добре защо.

И така, подредихме всеки от зодиакалните знаци, започвайки от тези, които има по-голяма вероятност да изневерят и защо.

1. Риби

Това ще бъде шокиращо, но зодиакалният знак, който най-вероятно ще изневери, е Риби. Обикновено чувствителни и супер емоционални, те действат при най-малката промяна в настроението. Ако са ви ядосани и са навън през нощта, всичко може да се случи. В същото време е по-малко вероятно да напуснат връзка, дори ако са нещастни поради страха си да не наранят този, с когото са. По ирония на съдбата могат да изберат вместо това да се останат. Може би дълбоко в себе си се надяват да бъдат хванати.

2. Близнаци

Близнаците са супер нуждаещи се във връзка, така че ако не можете да ѝ обръщате внимание денонощно, ще намери някого, който може. Може да бъде доста нерешителна, така че обича да има опции и ако все още има нещо, което ѝ давате и тя иска, ще ви държи наоколо, за да го получава. Иска всичко и ако един или двама партньори не могат да го дадат, кой знае дали няма да намери трети.

3. Везни

Везните обичат да флиртуват, поради което толкова много хора се колебаят дали да започнат отношения с тях. И може би са прави. Макар че бихте си помислили, че флиртовете ще спрат, след като Везните са обвързани, това не става. И въпреки че обикновено е безобидно, понякога стига твърде далеч.

4. Лъв

Не само че Лъвът е драматичен, но трябва да бъде център на вниманието по всяко време. Ако не се държите с нея като с кралицата, в която тя вярва, и особено ако се чувства така, че започвате да я игнорирате, ще направи всичко, за което се сети, за да се увери, че отново ще започнете да ѝ обръщате внимание.

5. Водолей

Водолеят може физически да не изневерява, но по-скоро може да започне да изпраща съобщения на човек, с когото по-рано е флиртувал или да го направи по време на вечерно излизане, за да види колко безплатни напитки може да получи. И макар че никога не е физическо, някои хора смятат това за изневяра в емоционален план, така че сме почти сигурни, че партньорът ѝ няма да бъде особено щастлив, ако знае, че това се случва.

6. Скорпион

Скорпионът може да бъде най-любящият и отдаден партньор, който някога сте имали, и да останете такъв завинаги - стига да направите същото за нея. В момента, в който разбере, че вие сте били неверни към нея дори и по най-малкия възможен начин, всички залози са изключени. Изгубили сте нейната лоялност и Скорпионът няма нищо против отмъщението. Внимавайте!

7. Козирог

Козирогът търси нещо много специфично в отношенията си - да спечели колкото може от тях. Това означава, че търси щастие, подкрепа, стабилност и може би дори статус. Тъй като всичко това може да бъде трудно да се намери в един партньор, когато го открие, няма да бъде човек, който да рискува да загуби.

8. Стрелец

Стрелецът има някои доста високи морални стандарти и никога не би искал да направи нещо, което ще съсипе репутацията му. Не се изненадвайте, ако в началото на отношенията Стрелецът предложи открита връзка и даде да се разбере, че планира да се вижда с други хора. Когато е отворен и откровен за това какво прави и какво очаква във връзката ви в този момент, това не е изневяра.

9. Дева

Девата никога не е мислила да се отклони от човека, с когото е. Може би това е така, защото с нейната вече натоварена програма не може дори да мисли, че има време за някой друг. И в крайна сметка, ако е нещастна, ще ви каже и да прекрати връзката, а не да изневерява. Не е почитателка на драмата и не е източник на такава в собствения си живот.

10. Телец

Причината Телецът да не изневерява е, че от това да остане верен на партньора си, има най-много ползи. Да има връзка означава да полага усилия само с един човек и няма излишна енергия да се измъква и да измисля извинения. Да, Телецът честно е твърде мързелив, за да мисли дори за изневяра. Но това е хубаво нещо, нали? Егоистичен, може би, но добър.

11. Рак

Ракът е вторият зодиакален знак, който има най-малко вероятност да изневерява. Семейството е най-важното за нея и винаги търси стабилна и емоционална подкрепа. Обича да се чувства удобно и сигурно, а изневярата би я накарала да е тревожна и непрекъснато на ръба. Тъй като някои от тези причини имат полза само за нея, не заема последното място в списъка, но няма да изневерява и това е факт, на който можете да разчитате.

12. Овен

Овенът е отдаден на партньора си без съмнение. Понякога може да изглежда като груб и жесток, тъй като не е най-добрия, когато става дума за изразяване на любовта и ангажираността към партньора си. Но това не означава, че е някъде и има афера. Лоялен е изцяло. Освен това, знае колко ужасно би се почувствал, ако е този, който е бил измамен и никога не би могъл да подложи друг човек на това.