Ако сте необвързани и чакате лятото, за да изживеете любовта, да флиртувате и да имате вълшебни и мечтани нощи, тогава всичко, което трябва да направите, е да се радвате на живота и да прочетете кои зодии ще се радват на романтични нотки това лято. Защото за някои наистина се очаква да е много... "горещо" лято.

Марс ще бъде в Телец до 21.07. Това означава, че най-настроените за романтика са Овен, Везни и Козирози, защото те ще я имат съответно във 2-ри, 7-ми и 8-ми дом. Така те ще имат една еротична и сексуална благосклонност и дори ще почувстват допълнително желание за флирт, а може би и нещо по-сериозно.

След това Марс ще премине в Близнаци и ще започне да "смущава" Телец, Скорпион и Водолей, принадлежащи към първата и половината от втората декада. Останалите са по-малко късметлии, защото имат Сатурн в Риби, който им влияе и затруднява живота им.

Венера ще бъде в Рак до 11 юли и обещава романтика на Близнаци, Риби и Стрелец от 1-ви и 2-ри декамен. След това преминава в Лъв, където ще остане до 5 август и благоприятства Рак, Козирог и Овен. От 6 до 30 август, когато ще бъде в Дева, ще благоприятства Лъвове, Водолей и Телец от 1-ва и 2-ра декада.

Насладете се на едно прекрасно лято, пълно с романтика и хубави моменти.