Химията между тях е интензивна и не се губи.

Има двойки, които, въпреки че връзката им не е „потръгнала“, не прекъсват контактите си и дори имат слабост да спрат да се виждат. Може да не са съвместими за пълноценна връзка, но естественото привличане е неоспоримо и остава силно и след края ѝ.

Прочетете по-долу кои са трите зодиакални двойки, които не могат да устоят на сексуален контакт с бившия си и причините, поради които се наслаждават на секса един с друг отново и отново:

Близнаци - Стрелец

Когато въздушен знак е в леглото с огнен такъв, страстта им пламва. Тяхното силно взаимно чувство на любопитство ги прави изключително съвместима двойка. И двамата търсят партньор, който да ги заинтригува, да ги предизвиква и да ги държи на нокти – и го намират един в друг. Но и двете зодии са склонни да скачат напред-назад между различни неща, които грабват вниманието им, което прави връзката им потенциално нестабилна. Въпреки това, дори когато решават да се разделят и да продължат живота си, остават запленени един от друг. Често Близнаците дори ще си помислят, че „той се измъкна пръв“. Само че и Стрелецът си мисли същото. Резултатът - намират се и се разделят отново и отново, само за да открият, че химията между тях все още е там, дори ако връзката им няма да се затвърди.

Рак - Скорпион

Тези два водни знака се обичат дълбоко и страстно и следователно изпитват много трудности, когато става въпрос за раздяла. Въпреки че емоцията, напрежението и страстта създават много силни връзки в двойката, и двата знака имат спецификации да завършват в ситуации, в които ще редуват защита и нападение. Това създава цикъл, който може да доведе до токсичност и тогава става необходимо двойката да тръгне по различни пътища. Но когато връзката е толкова дълбока, колкото тази двойка може да създаде, може да се окаже изключително трудно да излязат напълно от живота на другия. Тук има страст и тя лесно се разпалва отново, дори когато знаят, че трябва да преодолеят отношенията си и да продължат живота си.

Везни – Риби

Везни и Риби са двете най-романтични зодии на зодиака. И двамата наистина вярват в любовта и искат старомодна романтика в живота си. Така че, когато се разделят, никой не иска да се откаже от надеждата за помирение. Това означава, че често оставят статуса на връзката си неизяснен, като възможността за повторно събиране виси във въздуха – дори и да знаят много добре, че това никога няма да се случи. Но тези сиви зони оставят вратата отворена за романтика след раздялата, само за да им напомнят, че са повече влюбени в идеята за любов, отколкото един в друг.