Всеки има своите малки тайни, които не би искал да споделя.

Ние решихме да разберем какво всяка зодия би искала да запази само за себе си. Ето ги и резултатите:

Овен

Не искат да знаете, че са тайно емоционални. Обичат да създават впечатление, че са издръжливи и безпристрастни, за да не загубят изградения си образ пред хората. Те обичат да бъдат известни като готини, спокойни и обрани хора, но истината е, че лесно могат да бъдат наранени и се вълнуват и за най-малките неща.

Телец

Не искат да знаете, че ги интересува какво мислят хората. Въпреки че изглеждат самоуверени, безпристрастни и интровертни, тайно ги интересува какво мислят хората за тях и дали правят добро впечатление. Искат всички да ги харесат, но никога няма да ви кажат или да ви покажат това.

Близнаци

Не искат да знаете, че всъщност обичат да бъдат сами. Близнаците са центъра на партито и винаги са заобиколени от голяма група приятели, но в сърцето си са самотници. Това е другата им противоположна страна, тази, която жадува за самотата и не иска да е около шум.

Рак

Не искат да знаете, че са изгубени души. Тъй като обичат да се грижат за хората и да помагат на другите, никога няма да кажат на някого, когото обичат, че дори не знаят какво искат или кои са. Все още искат хората да идват при тях за съвет и не искат да загубят доверието им.

Лъв

Не искат да знаете, че се страхуват тайно да не успеят или да не свършат добра работа за нещо. Лъвовете са известни със своята смела и дръзка личност и способността си да водят другите. Ето защо винаги са доброволци да предприемат повече проекти или да планират екстремни приключения, но тайно се страхуват да не свършат добра работа или че няма да успеят да завършат всичко, което трябва да направят навреме, но винаги действат така сякаш това е най-лесното нещо на света.

Дева

Не искат да знаете, че те са безнадеждни романтици в сърцето си, те просто водят с ума си, защото са повече във връзка с реалността, отколкото с фантазиите си, но тайно харесват весели песни и филми по книги на Никълъс Спаркс. Те ще бъдат тези, които ще изпращат най-веселите съобщения до партньорите си, след като истински се влюбят в тях.

Везни

Не искат да знаете, че не искат хората да зависят от тях. Везните обичат да бъдат миротворци и гласа на разума и мъдростта сред своите връстници, но понякога наистина не желаят никой да ги пита за нещо. Не искат да участват в живота на хората толкова, колкото го правят. Въпреки че го обичат, в крайна сметка се уморяват от всичко.

Скорпион

Те не искат да знаете, че са обсебени от тези, които харесват или обичат. Държат се така сякаш не ги интересува и че всички ги гонят, докато те просто не правят нищо, но тайно наблюдават хората, по които си падат, преглеждат телефоните си всяка минута, за да видят дали те са им писали, или не, и проверяват последния път, когато са били онлайн.

Стрелец

Не искат да знаете, че не са толкова настойчиви, колкото изглеждат. Държат се така, сякаш са много самоуверени и никога не подлагат на съмнение себе си или решенията си, но тайно винаги мислят два пъти за своя избор и се чудят дали са направили правилния, или не. Тайно не практикуват това, което проповядват за любовта към себе си и самосъзнанието.

Козирог

Не искат да знаете, че са тайно сложни. Действат като прости, разбрани и откровени хора, но всъщност е много трудно да разберете какво мислят или как се чувстват. Слагат фасада на простотата, но след като ги опознаете, личността им е много по-сложна, отколкото сте си мислели.

Водолей

Не искат да знаете, че са много срамежливи. Почти невъзможно е да се повярва, защото обикновено те са артистите, забавляващите или някаква публична фигура, но не се наслаждават и не харесват прожекторите. Просто имат страст към изкуство, така че трябва да бъдат в публичното пространство, за да насърчават работата си, но дълбоко в себе си харесват простия, основен и алтруистичен живот.

Риби

Не искат да знаете, че мразят да са сами. Макар и много да искат своето пространство или изчезват от време на време, за да презаредят батериите си, тайно искат хората да ги гонят, да продължават да им се обаждат и да идват да ги намерят. Харесват драмата да изчезват, но не самата постъпка. Тайно мразят да са сами, но го правят за внимание.