Всеки си е задавал този въпрос, а днес е време да му отговорим.

1. Дева

Девите са може би най-самодостатъчните си от зодиакалните знаци. Те също подхождат към повечето взаимоотношения от много аналитична и почти мениджърска позиция. Дори и да не е умишлено, Девите автоматично държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не са сигурни, че могат да им се доверят. По този начин, не са най-лесните хора за обичане. За да може Дева да обича някого, трябва да „отвори“ стените си, което не е в природата ѝ. Щом го направи, е невероятен партньор, но определено може да ѝ отнеме известно време да стигне до там.

2. Скорпион

Скорпионите са кралиците/кралете на това да не знаят какво искат. Те се колебаят между горещо и студено като луди и това ги прави наистина трудни за разчитане и впоследствие са емоционални. Скорпионът може да бъде невероятно изтощителен партньор, с който да бъдете, поради което често влиза и излиза от отношенията. Честно казано, докато Скорпион не съзрее емоционално, просто не е готов за истинска връзка.

3. Стрелец

Няма знак, по-вятърничав, импулсивен и неподходящ от Стрелеца. По някакъв начин това ги прави много вълнуващи партньори и с когото и да са, никога няма да скучае. Но от обратната страна, това ги прави почти невъзможни да се установят. Те непрекъснато гонят следващото нещо, следващото приключение, следващото прилив на адреналин. Не са добри в това да са „неподвижни“, просто съществуващи. И това не е много благоприятно за отношенията. Стрелецът ще се почувства доволен само когато намери някого, който не просто го гони, а бяга точно до него.

4. Водолей

Водолеите са естествено резервирани и пазещи личното си пространство хора. Те не са склонни да се отварят и пускането на хора абсолютно не е в тяхната същност. Може да бъде наистина трудно да разчетете Водолей, който държи разстояние между себе си и повечето хора. Водолеят се нуждае от някого, на когото наистина може да се довери и да се чувства комфортно да бъде уязвим около него, за да се влюби.

5. Козирог

Козирозите са практични, изпълнителни и трудолюбиви. Въпреки че това ги прави невероятно надеждни и звездни служители или колеги, също може да означава, че подхождат към всяка връзка като бизнес сделка. Нито един партньор не иска да се чувства така, сякаш го гледат и претеглят в списък със плюсове и минуси. Козирогът трябва да се научи да вярва на сърцето си колкото на главата си, за да намери истинска, трайна любов.

6. Близнаци

Близнаците имат репутация като нерешителни и прекалено емоционални. Въпреки че в известна степен това е вярно и може да направи общуването с тях уморително, това също означава, че обичат с цялото си сърце и влагат цялата си вяра в това, което чувстват. Когато Близнаците обичат, се потапят изцяло в това чувство. Не задържат абсолютно нищо и дават всичко от себе си на партньора си. Може да бъде плашещо да бъдете обичани толкова много. Но това ниво на уязвимост е нещо, за което някой може да бъде похвален, като Близнаците, за това, че може да направят.

7. Лъв

Няма знак, толкова динамичен и пленителен като Лъва. Те са невероятно независими, уверени и сигурни в себе си. Затова е важно всеки, който е с Лъв, да признае, че никога няма да се нуждае от вас. Но те са толкова магически знак, че е невъзможно да не бъдете привлечени. Лъвовете правят всичко по-вълнуващо и завладяващо, така че не е изненада, че всички ги обичат.

8. Овен

Активен, вълнуващ и привърженик на страстта, Овенът прави партньора си център на света си. Те дават приоритет на партньорите си и правят всичко възможно, за да бъдат всичко за него. Той е техен партньор „в престъпленията“, рамото, на което да се облегнат. Овенът се стреми да бъде идеален и човека, от когото се нуждае тяхната половинка. Кой би могъл да каже „не“ да обича подобен човек?

9. Телец

Просто няма знак, по-лоялен и непоколебим от Телецa. Когато обича някого, той е решен да стигне докрай. Те са напълно отдадени на човека, когото обичат. Телецът не оставя нищо на въображението, нищо не остава в сивата зона. Всичко е на масата и винаги имате ясна представа за това къде се намират. Този вид преданост и лоялност е рядка и трудна за намиране, така че не е нещо, което сте склонни да пуснете.

10. Везни

Всичко, което Везните искат, е всички да бъдат доволни и щастливи. Това важи за почти всички на Земята, но особено за хората, в които са влюбени. Везните биха се наведели назад, за да се уверят, че партньорът им е на добро място. Те ще направят всичко, за да зарадват човека до себе си. Толкова са лесни за обичане, защото ви показват вида любов, която е възможно да получите от друг човек, и това е нещо, на което да се стремите да подражавате.

11. Риби

A Рибите може би има най-голямото любящо, кървящо сърце на зодиака. Те чувстват дълбоко, много са емоционални и нямат проблеми да изразят какво искат и имат нужда от хората, които обичат. Рибите слагат всичко на масата. Не остават нищо неказано. Ще преминат през огъня и обратно за човека, когото обичат, и този вид любов е нещо, което ще изпитате само веднъж в живота.

12. Рак

Раците обичат да се грижат за другите, най-вероятно е да обичат безусловно от всички в зодиака. Те са толкова прощаващи, толкова търпеливи Това е знак, на когото винаги можете да разчитате, че ще бъде до вас, ден и нощ, независимо от всичко. Ракът отлично илюстрира как трябва да изглежда любовта. И как всички трябва да се обичаме.