Култовата общност на критиците TC Candler публикува класацията на 100-те най-красиви лица в развлекателната индустрия, а при мъжете първото място зае известен британски актьор, който най-накрая и съвсем заслужено получи тази ласкава титла.

И ето, че дойде време да разкрием кой е той - Хенри Кавил бе обявен за мъжа с най-красивото лице в света! И съдейки по реакциите в социалните мрежи, огромен брой жени са съгласни единодушно с това признание: "Най-добрият избор", "Някой има ли съмнения относно този избор? Разбира се, че не!", "Най-красивото лице и всичко останало върху него", "Животът не е перфектен, но Хенри Кавил е", са само част от коментарите.

На второ място се класира популярният южнокорейски музикант Hyangjin, на трето - актьорът Тимъти Шаламе, а на четвърто - Крис Хемсуърт, който за десета поредна година е част от този изключителен списък. Челната петица се допълва от хонконгския певец и член на групата Mirror Jiang Tu. Други в списъка са актьорите Идрис Елба и Джейсън Момоа, както моделът и актьор Пайн Такон и членовете на южнокорейската група BTS - Jungkook и V.

Но кой всъщност е 39-годишния красавец Хенри Кавил? Той е най-известен на публиката с ролите си на Супермен и Гералт от Ривия в сериала "Вещерът", а актьорът е и в списъка с потенциални кандидати за следващия Джеймс Бонд. Освен това все по-големи са спекулациите, че след като през октомври миналата година беше обявено, че той вече няма да бъде Супермен, ще премине към вселената на Марвел.

Хенри без съмнение е любимецът на жените и не за първи път е избиран за най-добрия от най-добрите - британският „Гламър“ го обяви за "Най-сексапилният жив мъж", а през 2013 г. списание "Empire" го постави на трето място в списъка на 100-те най-сексапилни филмови звезди.

Припомняме ви, че Кавил има връзка с телевизионната водеща Натали Вискузо от април 2021 г., а двойката потвърди романса си с романтични снимки в Инстаграм.