Жените сме неповторими и различни създания. Всяка една от нас има различни вкусове, интереси и уникална индивидуалност. Начинът ни на обличане, изборът ни на грим, прическата – всички тези външни белези ни позволяват да изразим себе си без думи.

Разбира се, уханието, което избираме, също е въпрос на личен избор и да голяма степен се ръководи най-вече от характера ни. Флорални или пикантни, силни или едва доловими аромати – зад избора ни на любим аромат стоят много повече фактори от вкуса ни.

Намирането на парфюм, който отлично пресъздава собствената ни натура, може да бъде трудна, но в никакъв случай невъзможна задача. Ето защо ще ти помогнем в избора на идеалния парфюм за теб, базиран на характера ти.

Парти мацка

Ти си сладка и мила, но само на повърхността. В действителност си истински бунтар, който не обича да се примирява с наложените правила и иска да промени системата.

Уханието, което най-много ти подхожда, трябва да отговаря на забавната ти страна, но и да загатва за непокорния ти дух. Препоръчваме ти да избереш парфюм с нотки на ванилия, черно кафе и бели цветя.

Романтична сладурана

Стилът ти винаги е класически и шик, нали? Ти винаги търсиш красивото не само около теб, но и у хората. Милият ти характер е причината мнозина да искат да бъда в компанията ти.

Когато става дума за парфюмът, който най-добре те описва, той трябва да е комбинация от роза, черна череша, женско биле и черен чай. Сладкият и същевременно нежен аромат е идеален за теб.

Бохо красавица

Бохо – това не е просто стил, а уникален характер, който притежават малцина. Ти си свободна и неуморно се опитваш да промениш света. Оптимизмът ти е непоправим и заразява околните.

За да заявиш себе си чрез избора си на аромат, можеш да заложиш на свеж аромат, с цитрусови нотки и жасмин. Това е уханието, което изпраща точното послание – на една романтична и чиста душа.

Мистериозна изкусителка

Може би често си чувала от околните определението „мистериозна“. Разбира се, то не е никак случайно, защото ти си уверена и знаеш точно какво искаш от живота.

Най-лесният начин да покажеш индивидуалността си, без да кажеш и дума, е да заложиш на аромат, който крие в себе си не само сила, но и индивидуално привличане. Аромат, който мигновено ще се открои сред всички останали - C-THRU Cosmic Aura. Идеалният избор на парфюм за теб е ухание, което не само показва истинската ти същност на силна и модерна дама, но и на човек с уникален и мистериозен характер.

C-THRU Cosmic Aura е парфюмът, който е създаден да съблазнява, покорява и очарова. Аромат, който те допълва и разкрива всички тайни.

Съчетанието на Cosmic Aura включва връхни нотки на бергамот, френско грозде, пъпеш и мандарина, сърцето на жасмин, здравец, плодова вода и циклама, както и базата на ванилия, пачули и мускус е комбинацията от C-THRU, която не само ще прикове вниманието на всички, но и ще ти разкрие тайните на Вселената.