Няма човек, който да не е бил изправен пред дилемата: Какво ще подаря за рожден ден? В този ден искаме да изразим цялата си любов към рожденика и е важно да намерим най-подходящата изненада. 

Както знаем, цената и големината не са фактор. Истината е, че всички имаме разнородни вкусове и ни впечатляват разлини неща. Поради тази причина отново ще прибегнем до астрологията за съвет. Всеки зодиакален знак си има свои предпочитания. Предлагаме ви списък, който да ви е от помощ за следващия рожденик. Съчетайте любимите неща на вашия човек със зодията му и ще получите перфектния подарък.

Овен

Овенът е динамична личност и не обича скучните неща. Спортът е дейност, която привлича тази зодия, защото изисква движение, а и в много случаи означава предизвикателство. Идеален за тях би бил ваучер за тренировка или танци. Ако вече знаете какво е любимата му физическа активност, подарете му някакъв аксесоар, който ще му свърши работа в подобни начинания.

Телец

Това е зодия, която усеща и чувства всичко около себе си. Особено когато говорим за вкусове. Те ще се зарадват на всичко свързано с готвене. Ако самите те са готвачи, подарете им нещо нестандартно и ново за кухнята. Ако обичат да похапват - впуснете се в необятния свят на ястията. Направете нещо сами или поръчайте нестандартна изненада със странен вид и вкус. Покрай храната можете да измислите много начини за забавление, така че разгърнете въображението си.

Близнаци

Те ще се зарадват на подарък, който ще им донесе хубав спомен от приятно изживяване. Подарете им билети за театър или нестандартно шоу. Или може би любим певец? Обърнете внимание на нещата, за които говорят. Това са Близнаци – винаги говорят за нови усещания и желания. Ако се вслушате, те сами ще ви кажат какъв искат да бъде подаръкът им.

Рак

Това е зодията на дълбоките връзки и отношения. Няма нищо по-важно и свещено за тях от дома им – мястото, където събират сили отново да се изправят пред света. Там се чувстват най-удобно. Вземете им нещо красиво и уникално, което да закачат на стената. Те са големи естети и ще го оценят подобаващо. Картина, снимка, поставка за ключове – можете да изберете хиляди неща. Всичко, което ще ги накара да почувстат уют е чудесно решение за тях.

Лъв

Те са експресивни, живи и обичат да се отличават. Изберете нещо, което ще погали егото им, като подчертае именно тези качества на Лъва. Нестандартна дреха, която знаете, че харесва или нещо забавно и цветно. Това са чудесни подаръци, които ще подхранят огнената природа на тези хора.

Дева

Девите са много стирктни в ежедневието си и в живота по принцип. Натовареният им график често ги изморява. Ето защо биха се зарадвали на някакво пътуване или спа уикенд. Изберете мястото и формата според характера на човека. Каквото и да им подарите, ще бъдат доволни, защото рожденият им ден ще е чудесно извинение да избягат от всички задължения. Така ще имат оправдание, че са си откраднали една кратка почивка.

Везни

Те обичат да е забавляват, така че им организирайте цяло парти. Нека да присъстват любимите им неща – алкохол, храна, ако искате да е по-нестандартно, определете и дрескод. Ще бъдат очаровани от цялата организация. Освен това сте им спестили доста мислене покрай партито. Везните имат нужда да избягат понякога – особено на рождения си ден.

Скорпион

Това е зодия, която също изпитва много дълбоки емоции. Те са едни от най-страстние знаци, което означава, че изненадата им трябва да ги залее с вълна от чувства. Помислете какво обичат и обвържете подаръка с това. Хубаво е да бъде свързан с действие. Техният живот е шарен, затова бъдете креативни в мисленето.

Стрелец

Няма нищо друго, което Стрелеца да обича повече от пътуванията. Да бъдат свободни и да опознават света е най-голямата им страст. Всичко ново и различно ще ги направи безумно щастливи. Можете да им подарите нещо, което ще им бъде полезно при следващо приключение – езиков курс или аксесоари свързани с пътуване. Всичко от този тип ще съврши работа.

Козирог

Те са влюбени в музиката и интересът им към нея никога не стихва. Ако не свирят на някакъв инструмент, със сигурност са страстни слушатели. Билети за концерт, дискове или плочи (ако имат грамофон), нещо колекционерско от музикалния тип изключително ще ги зарадва.

Водолей

Нищо не прави Водолеите по-щастливи от дълбок, интелектуален разговор. Особено обичат да споделят и обсъждат с приятели. Ако им подарите нещо, което ще породи такава дискусия, ще останат изключително доволни. Книга, посещение на семинар, арт изложба или нещо провокиращо ума им ще ги накара да засияят.

Риби

Рибите имат богато въображение и обичат да създават светове. Рисуване, писане, пеене – всичко това върши чудесна работа при тях. Подарете им нещо, което ще им помогне да изразят богатия си, шарен вътрешен свят. Да успеят да изявят себе си е най-полезното, освобождаващо и приятно усещане за тях.