Коледните празници чакат зад ъгъла и ние вече се вълнуваме! Те обаче от своя страна са предпоставка за много пранета. Не точно любимата ни част от Коледа. Но пък поне навсякъде ще се носи невероятен аромат!

Lenor винаги е бил синоним на омекотител, предлагащ фантастично меко и ухаещо пране от поколения насам. Така че беше само въпрос на време, докато накрая разработят и подходящ перилен препарат.

Новият перилен препарат Lenor е и първият мултисензорен препарат, който привлича всички сетива. Дълбокото почистване на дрехите е основно очакване, но ароматът определено е истинско предимство. Сега с новия перилен препарат Lenor виждате сияйната чистота, усещате аромата и изпитвате прекрасното усещане при носене на дрехите си. Открийте уникалното преживяване от Lenor!

Тайната се крие в малки капсули, пълни с парфюм. Те се скриват в тъканите по време на окончателното измиване. В тези микрокапсули свежият аромат се запазва до първото след прането носене на дрехата. Парфюмните балончета се пукат и освобождават приятно усещане за свеж аромат, дори при малки и леки докосвания. С всяко движение се отделя нов прилив на свежест.

Когато избирате аромат, помнете следното:
Lenor Spring Awakening e идеален за бяло пране, тъй като в състава му са включени оптични избелители. Обгърнати в уханието му ще откриете едно извисяващо преживяване, което ще ви накара да се почувствате ободрени и напълно освежени.

Цветните дрехи ще блестят с Lenor Gold Orchid във всички цветове. Съблазнителната нотка на нежна ванилия ще успокои емоциите и духа ви.

До 10.01.2020г. можеш да спечелиш специална награда от Lenor България: 1 от 10 арома дифузера със сет от 3 етерични масла.⠀Повече за условията за участие и самата игра можеш да намериш тук.