Месец декември вече е тук, което означава само едно - най-вълшебното време от годината предстои. Температурите стават все по-ниски, домашният уют все повече ни привлича и нямаме търпение да се видим с всички наши любими хора. 

Да, на Коледа наистина стават чудеса. Но за да бъдат празниците незабравими за всички, е необходимо най-напред да се подготвим подобаващо. Разбира се, става дума за коледното пазаруване и избор на подаръци. 

Тази Коледа празничното пазаруване няма да прилича на никое друго. През месец декември в Serdika Center ни очакват много приятни изненади, игри, награди и веселие.

Точно така, Светът на Коледа тази година е в Сердика Център.

Музика и празнично настроение

Serdika Center и тази година ще се погрижи за доброто ни коледно настроение. От 7-ми до 21-ви декември всеки желаещ ще може да се наслади на хубава българска музика. От 18.30 часа в три поредни съботи ще имаме възможност да послушаме хубава музика с любимите хитове на Михаела Филева, Графа и Жана Бергендорф.

Тази Коледа валят награди

И тъй като всички свързваме месец декември не само с топлина, любов и уют, но и с много подаръци, Serdika Center и тази година ще зарадват мнозина.

Пригответе се за пътуване, защото в търговския център на ниво +1 ще открием гара "Сердика център". Всеки може да вземе напълно безплатно паспорт от вълшебното гише "Паспортен контрол". След това магическото пътешествие може да започне.

Коледният експрес преминава през 8 гари, на които можем да събираме печати. А колкото повече печати събираме, толкова повече се доближаваме до вълшебно круиз пътешествие.

Печати събираме и при представяне на касови бележки за покупки над 50лв.

Всеки, който е събрал 4 печата, ще получи красива декорация за коледната елха. А ако печатите станат 9, печелим право да участваме в томболата за 7-дневен круиз из Средиземно море през пролетта. Да, повечето печати означават и по-голям шанс да спечелим.

Усмивка от Дядо Коледа

Най-лесният начин да зарадваме всеки малчуган през декември, е като го заведем на среща с добрия старец. От 07 до 22.12 в часовете между 12.00-20.00 всяко дете ще може да се запознае с Дядо Коледа и да му разкаже колко послушно е било през годината.

Спомените се създават с магия

А за да бъде срещата с Дядо Коледа наистина незабравима, всеки може да си направи семеен портрет с него. А най-хубавото е, че само след 30 минути можем да вземем вече готовата снимка и да я поставим на видно място у дома.

Тази година Коледа е пълна с вълшебства. А благодарение на изненадите от Serdika Center можем да се отпуснем и наистина да се насладим на празничното пазаруване и да печелим награди.