С аромат на канела и сладки мандарини - до Коледа остават броени дни и нямаме търпение да прекараме най-вълшебното време от годината с любимите ни хора. Всички мечтаем тази година зимните празници да ни донесат много здраве и незабравими спомени. 

Но заедно с всички коледни емоции, тръпнем в очакване и на подаръци. Подаръци, които са избрани с много любов. 

Разбира се, получаването на подаръци е прекрасно, но всички знаем, че избирането им често е свързани с негативни емоции и много нерви. Ето защо тази година можем да си отдъхнем спокойно и да заложим на удобството на онлайн пазаруването. А какви точно да бъдат подаръците, с които ще зарадваме най-скъпите хора в живота ни? Нека проверим.

Тази Коледа може да подариш красота

Поглезете кожата си с този невероятен комплект. Продуктите в него са подбрани за изключителна грижа за зрялата кожа, за да осигурят блясък и перфектен външен вид в празничните дни. Това е идеалният подарък за всички, които държат на качеството и ефективността в грижата за своята кожа. Подходящ за зряла кожа.

Висококачествена грижа за всяка дама в живота ви

В ARLEN.BG ще откриете най-популярните световни марки козметика. Луксозни брандове тясно специализирани в грижата за косата и кожата.

ARLEN.BG е магазин, който е популярен в последните години, като място за най-добрите и изискани подаръци и подаръчни комплекти за дами и господа.

Коледен подарък, поднесен със стил

Защо не посрещнем празниците с чифт модерни и удобни нови обувки, които ни отличават от всички останали? В Galdini ще открием разнообразие от модели, които отговарят както на строгия офисен стил, така и на спортно-елегантното облекло. 

Да, вече имаме идеалното извинение да се поглезим с разкошен подарък.

Унисекс подарък, който ще бъде оценен високо

Шато Копса - бутиковата винарна с хотелска част в сърцето на Розовата долина, тази година изненада с нестандартен Адвент Календар с 24 бутилки вино за всеки ден.

Един прекрасен коледен подарък, с който да покажете на близките или колегите си колко много означават за вас. Календарът е чудесен завършек на всяка коледна украса в дома или офиса, като може да служи за винен стелаж през целия зимен сезон и за всяка ваша винена колекция.

За една по-вкусна Коледа

Нутрибулет е хранителен екстрактор, който взема най-доброто от храните, като ги смила до такава хомогенност, че запазва всички хранителни вещества.

Мечтаният подарък

На цена от 229лв. можете да имате Nokia 2.4. На гърба му ще откриете двете камери за качествени снимки и наситени цветове, както и светкавицата. Освен сензора за отключване, може да ползвате и сензор за лицево разпознаване. Апаратът има три слота – два за SIM карти и един за micro SD карта. Nokia 2.4 е перфектният избор за всеки, който търси добро и бюджетно устройство.

Nokia 5.3 е на цена от 299лв.и е сертифициран от TÜV Rheinland за ниско ниво на синя светлина и щади зрението. Камерите, са цели 4 на брой върху гърба. И независимо, че Nokia 5.3 е бюджетен смартфон, той може да снима видео с 4K качество с 30fps. Батерията от 4000mAh осигурява до два дни използване без зареждане.

Коледа е след броени дни и вече нямаме търпение да се отпуснем у дома и да се наслаждаваме на празниците. А след като вече знаем какви точно ще бъдат подаръците за любимите ни хора, обратното отброяване може да започне.