X

Колко деца ще имате според зодията

от в 10:00 на 24.05.2017 в Хороскоп | Зодиите и аз


Колко деца ще имате според зодията

Колко деца ще имате според зодията

Според астролозите колко деца ще имате зависи от вашия зодиакален знак. Колко деца прогнозират звездите за представителките на различните зодии? Нека разберем сега:

1. Овен: многодетна мама воин

Астролозите смятат, че жените Овни могат да станат майки на най-малко три или четири деца. Обикновено представителките на този знак имат силна връзка с баща си и по този начин самите те често са склонни да играят ролята на таткото в живота на децата си. Овните са уверени в себе си родители. Отношенията им с децата могат да бъдат много хубави и мили, но когато са ядосани, не искат да слушат никого.

2. Телец: сериозна майка на близнаци

Жената Телец може да стане майка на две деца с малка разлика във възрастта им. Телците винаги се стараят да подкрепят семейството си. Представителките на този знак никога не критикуват децата си и вярват, че те осъзнават, че са допуснали грешка. Дамите Телци може без преувеличение да се нарекат безупречни майки и перфектни домакини.

3. Близнаци: непредсказуема майка на близнаци

Налице е висока степен на вероятност, че жените Близнаци може да си имат близнаци! Представителките на този знак са склонни да бъдат много чувствителни и уязвими майки. Те са невероятно привързани към децата си и не се страхуват да им покажат, че майка им не е толкова силна, колкото изглежда.

4. Рак: отговорна майка на две деца

Звездите предсказват, че дамата Рак може да има две деца с известна разлика във възрастта. Те са сред най-грижовните майки, чувстващи безгранична любов към децата си. Представителките на този знак са в състояние да повлияят на другите хора и да им оказват всякаква подкрепа.

5. Лъв: мама на 2 до 4 деца

Според астролозите Лъвиците могат да станат майки на две, три или четири деца. Лъвицата е много добродушна майка. Тя са гордее със своите деца и мечтае те да успеят във всички области на живота. Лъвицата иска децата ѝ да са честни, съвестни и умни.

6. Дева: организирана мама на едно дете

За разлика от другите зодиакални знаци, Девите са по-предпазливи по отношение на майчинството си, затова най-вероятно ще имат само едно дете. Представителките на този знак трудно изразяват своите чувства към децата си, но са много практични, интелигентни и наистина разбиращи майки.

7. Везни: уравновесена мама на 2, 4 или 6 деца

Изглежда, че жените Везни наистина обичат равновесието, защото звездите прогнозират, че те могат да станат майки на 2, 4 или 6 деца. Везните са сред най-добрите майки, които винаги са готови да дадат на децата си най-доброто от всичко и никога не позволяват на другите да им дават съвети.

8. Скорпион: ексцентрична многодетна майка

Майката Скорпион е в състояние да отгледа няколко деца и да обича всяко от тях еднакво силно. Решителността и независимостта на Скорпионите често се прехвърлят на децата им. Представителките на този знак са особено чувствителни и винаги проявяват своята загриженост и подкрепа.

9. Стрелец: предприемчива мама на едно дете

Жените Стрелци са невероятно предприемчиви и винаги се движат напред, което може да им попречи да станат майки на повече от едно дете. Дамите Стрелци са много енергични и независими.Те имат високи очаквания за децата си и искат те да бъдат умни и амбициозни.

10. Козирог: супер-майка на тризнаци

Жената Козирог обикновено няма проблеми с възпитанието на децата и звездите предричат, че тя може лесно да се справи дори с тризнаци. Майката Козирог е много чувствителна и грижовна, но в същото време е взискателна към децата си.

11. Водолей: приспособяваща се майка на едно дете

Звездите предсказват, че жената Водолей вероятно ще стане майка на едно дете. Представителките на този знак искат децата им да бъдат общителни и отворени за нови знания. Понякога, поради ексцентричността на Водолеите могат да възникнат спорове с детето им.

12. Риби: добродушна майка на 5 и повече деца

Майката Риби много лесно отглежда и възпитава децата си, поради което астролозите ѝ предсказват голямо потомство. Рибите са склонни винаги да насърчават и поощряват децата си, заради което те може да пораснат разглезени и недисциплинирани.

Момичета, а вие доволни ли сте от предсказанията на астролозите за това колко деца ще имате?Теми   зодия | майка

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.