Според астролозите колко деца ще имате зависи от вашия зодиакален знак. Колко деца прогнозират звездите за представителките на различните зодии? Нека разберем сега:

1. Овен: многодетна мама воин

Астролозите смятат, че жените Овни могат да станат майки на най-малко три или четири деца. Обикновено представителките на този знак имат силна връзка с баща си и по този начин самите те често са склонни да играят ролята на таткото в живота на децата си. Овните са уверени в себе си родители. Отношенията им с децата могат да бъдат много хубави и мили, но когато са ядосани, не искат да слушат никого.

2. Телец: сериозна майка на близнаци

Жената Телец може да стане майка на две деца с малка разлика във възрастта им. Телците винаги се стараят да подкрепят семейството си. Представителките на този знак никога не критикуват децата си и вярват, че те осъзнават, че са допуснали грешка. Дамите Телци може без преувеличение да се нарекат безупречни майки и перфектни домакини.

3. Близнаци: непредсказуема майка на близнаци

Налице е висока степен на вероятност, че жените Близнаци може да си имат близнаци! Представителките на този знак са склонни да бъдат много чувствителни и уязвими майки. Те са невероятно привързани към децата си и не се страхуват да им покажат, че майка им не е толкова силна, колкото изглежда.

4. Рак: отговорна майка на две деца

Звездите предсказват, че дамата Рак може да има две деца с известна разлика във възрастта. Те са сред най-грижовните майки, чувстващи безгранична любов към децата си. Представителките на този знак са в състояние да повлияят на другите хора и да им оказват всякаква подкрепа.

5. Лъв: мама на 2 до 4 деца

Според астролозите Лъвиците могат да станат майки на две, три или четири деца. Лъвицата е много добродушна майка. Тя са гордее със своите деца и мечтае те да успеят във всички области на живота. Лъвицата иска децата ѝ да са честни, съвестни и умни.

6. Дева: организирана мама на едно дете

За разлика от другите зодиакални знаци, Девите са по-предпазливи по отношение на майчинството си, затова най-вероятно ще имат само едно дете. Представителките на този знак трудно изразяват своите чувства към децата си, но са много практични, интелигентни и наистина разбиращи майки.

7. Везни: уравновесена мама на 2, 4 или 6 деца

Изглежда, че жените Везни наистина обичат равновесието, защото звездите прогнозират, че те могат да станат майки на 2, 4 или 6 деца. Везните са сред най-добрите майки, които винаги са готови да дадат на децата си най-доброто от всичко и никога не позволяват на другите да им дават съвети.

8. Скорпион: ексцентрична многодетна майка

Майката Скорпион е в състояние да отгледа няколко деца и да обича всяко от тях еднакво силно. Решителността и независимостта на Скорпионите често се прехвърлят на децата им. Представителките на този знак са особено чувствителни и винаги проявяват своята загриженост и подкрепа.

9. Стрелец: предприемчива мама на едно дете

Жените Стрелци са невероятно предприемчиви и винаги се движат напред, което може да им попречи да станат майки на повече от едно дете. Дамите Стрелци са много енергични и независими.Те имат високи очаквания за децата си и искат те да бъдат умни и амбициозни.

10. Козирог: супер-майка на тризнаци

Жената Козирог обикновено няма проблеми с възпитанието на децата и звездите предричат, че тя може лесно да се справи дори с тризнаци. Майката Козирог е много чувствителна и грижовна, но в същото време е взискателна към децата си.

11. Водолей: приспособяваща се майка на едно дете

Звездите предсказват, че жената Водолей вероятно ще стане майка на едно дете. Представителките на този знак искат децата им да бъдат общителни и отворени за нови знания. Понякога, поради ексцентричността на Водолеите могат да възникнат спорове с детето им.

12. Риби: добродушна майка на 5 и повече деца

Майката Риби много лесно отглежда и възпитава децата си, поради което астролозите ѝ предсказват голямо потомство. Рибите са склонни винаги да насърчават и поощряват децата си, заради което те може да пораснат разглезени и недисциплинирани.

Момичета, а вие доволни ли сте от предсказанията на астролозите за това колко деца ще имате?