Концертът на гръцката легенда Деспина Ванди, който бе обявен за 29 септември в Зала 1 на НДК, се мести за 12 март 2018 г., като мястото отново остава същото. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на звездата. Хитовата изпълнителка обещава да се реваншира на българските фенове с още по-впечатляващо и грандиозно шоу през март.

Закупените билети за концерта на гръцката поп дива Деспина Ванди с дата 29 септември 2017 г. важат за новата дата 12 март 2018 г. без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 31 октомври, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.

Новата дата на уникалния концерт на Деспина Ванди, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес,, ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв.
За повече информация тук.