Royal van Son помага да откриеш себе си и най-добрата грижа за кожата

Ти владееш ключа към своята неповторима женска красота. И можеш да я отключиш. Но това предполага грижа за кожата, която пасва на твоя натюрел. Royal van Son ти помага не само да избереш своята козметика за луксозна грижа за кожата, но и да се спреш на серия, която най-точно отговаря на твоя темперамент и духовен чар. Защото всичко има значение: съставките, ароматите, цветовете… и хармонията с твоето уникално аз. Именно с това разбиране Royal van Son създаде своите шест козметични линии, вдъхновени от жени-владетелки от близо и далеч, оставили неизличим спомен с легендарната си красота.

Потърси се

Изборът на козметика за кожата от Royal van Son е едно приказно пътуване на жената – назад към себе си и напред към преоткриването на своята красота. А спирките по пътя са шестте исторически типа на обезоръжаващата женственост: кралицата на Франция, владетелката на Египет, богинята на Гърция, индийската махрани, японската гейша и императрицата на Китай.

Ако вече си решила теста на Royal van Son, можеш да се разпознаеш в образа на трите най-популярни владетелки.

Огнен ум от Юга

Владетелката на Египет е жена с неизмерим чар и интелигентност. Тя полага изключителни грижи за външния си вид, като залага на луксозно облекло, изящни бижута и прецизно нанесена козметика. Макар и суетна, вярва, че истинската харизма се крие не само във физическата привлекателност, но и в интелектуалното превъзходство. Най-близо до този древен и непреходен образ е Клеопатра, която в наше време определят като първата жена-световна знаменитост. Тя има гръцка кръв и е любимка на баща си, Птолемей XII, когото наследява начело на Египет. Изключително умна, тя има изявени математически наклонности и говори седем езика. Клеопатра е талантлив политик, а за каузата на страната си впряга и силата на любовта. Нейни любими са най-могъщите мъже на времето – римският император Цезар, както и пълководецът и триумвир Марк Антоний.

Колекцията Pharaoh of Egypt

Pharaoh of Egypt на Royal van Son е изцяло натурална серия и е създадена, за да дава сила и тонус. Линията съдържа естествени съставки и сладки обаятелни аромати, които хидратират кожата в дълбочина, придавайки ѝ сияние и мекота.

Ключови съставки: магарешко мляко, мед, пчелно млечице, бадемово масло

Нашите най-любими продукти: меден балсам за устни, хидратиращо олио за тяло, околоочен ролер против тъмни кръгове

Неувяхваща класика

Гръцката богиня въплъщава сила, мъдрост и божествен импулс. Тя е защитник на равенството, а като символ на красота и сила е извор на творчество и вдъхновява поети, музиканти и художници. Красивото олицетворение на този идеал е Афродита, дъщерята на Зевс и Диона. Тя е почитана като даряваща изобилие, богиня на горите, спътница и помощница на плаващите по моретата. На любовната власт на Афродита се подчиняват и богове, и хора. Игрива и кокетна, нейната специалност е страстната любов, а не толкова и романтиката.

Колекцията Goddess of Greece

Goddess of Greece на Royal van Son е веган линия, създадена да осигури енергия в ежедневието. Естествените съставки и свежите аромати приповдигат настроението, като същевременно детоксикират кожата. Легендата повелява, че когато Афродита се издига от морето на о. Кипър в мидена черупка, бреговете са покрити с розмарин, rosmarinus, което означава „морска роса“ – естествен афродизиак и енергизатор.

Ключови съставки: зехтин, лайка, мента, розмарин, лимон

Нашите най-любими продукти: спрей против главоболие, серум за изравняване на тенадълбокопочистващ сапун с активен въглен

Финес и спокойствие

Кралицата на Франция излъчва изтънченост, изисканост и силно влечение към изкуството. Тя олицетворява изящество и уравновесеност и задава високи стандарти за елегантност и мода. Подкрепя красотата с вярата, че изяществото издига обществото. Тази линия е вдъхновена от Мария-Антоанета, последната кралица на Франция. Реформаторка по душа, тя сама поема грижите за възпитанието и образованието на децата си, нещо необичайно за френския двор. Извършва важни промени в дворцовата мода: премахва роклите с тежки кринолини, въвежда по-свободно облекло, а тежкият грим изпада в немилост. Мария-Антоанета е страстен читател на исторически романи, обожава Жан-Жак Русо и културата на инките , а научните ѝ интереси я отвеждат на старта на първия балон с горещ въздух.

Колекцията Queen of France

Queen of France на Royal van Son е органична и създадена да събуди усещането за спокойствие в ежедневието. Естествените съставки и деликатните цветни аромати имат успокояващ ефект върху настроението, като същевременно се грижат за кожата и душата ти. Легендата разказва, че мистични цветни инфузии помагали на Мария-Антоанета да се чувства спокойна по време на бурните времена във френския двор.

Ключови съставки: роза, лавандула, портокалов цвят, оризови трици

Нашите най-любими продукти: спрей за лесно заспиване, плодов балсам за устни, стягащ флорален лосион за тяло

А ето, че броени дни преди най-светлите празници, е време да обявим и кои са трите щастливки, които ще получат чуден коледен подарък, съдържащ грижа за кожата!

Измина седмица от старта на съвместната ни игра с нашите приятели от  Royal van Son и ето, че имената на трите късметлийки, които си спечелиха по 1 комплект грижа за кожата., вече са ясни.

Казваме честито на:

Петя Владева, Ева Христова и Ирина Стоянова. Честито!

Готова ли си да се отдадеш на кралицата вътре в теб?