Бурните енергии на Овена губят своята интензивност. От друга страна, тези, които се излъчват от Телеца, възвръщат силата си. Всичко това се потвърждава на 17-и чрез преместването на Юпитер в Телец, което обявява завръщането на лекотата за вас, Козирози. Въпреки че все още ще трябва да се борите с енергиите на Рака, съществуването ви е озарено от нов ден. Вие сте по-склонни към дискусии. Нивото на търпението ви се покачва до небето! Решенията ви се ръководят от разума. Бъдете спокойни, че възникналите възможности вече не са източник на нетърпение и напрежение! Рисковете, които са били очаквани, изчезват. През този месец това, което ви предлага Юпитер в Телец, е в съответствие с вашите принципи и ценности. Ако сте съгласни с него, можете да осъществите с лекота плановете си!


Секторът на финансите и кариерата все още е стресиращ, но е управляем. С намаляването на напрежението хората стават по-малко нетърпеливи. От 17-и ще започнете да получавате конкретни предложения. Щастието никога не идва само. То отговаря на вашите очаквания. Козирози, ако ви предложат нещо, кажете си, че това е вашият шанс. По този начин ще насочите Вселената по правилния път и тя ще може да ви изпраща още повече възможности. Що се отнася до финансовата страна, именно в края на месеца доходите ви могат да сменят скоростта! Изведнъж ще можете да си предложите това, което ви прави щастливи.

Съвет на месеца: Този месец правете комплименти и бъдете оптимисти! Това ще се отрази благоприятно на взаимоотношенията ви, защото те ще оправдаят очакванията ви.