Лятото е към своя край и е време да се завърнем към ежедневните задачи. Време е да се сбогуваме с топлите вечери и приключенията на морския бряг и да ги заменим с уютни вечери с любимите хора с топла напитка в ръка. 

Идването на есента често е периодът, когато всяка жена е изправена пред огромно изпитание. Изпитанието на сухата и повехнала кожа, която се нуждае от специална грижа след продължителното излагане на слънце през лятото. 

Как изглежда и се чувства твоята кожа?

Липса на блясък, усещане за сухота и "дърпане", неравномерен тен, видими фини линии... Ако това описание напълно съвпада със състоянието на кожата ти в момента, можем да те успокоим, че не си единствена. Началото на есента е идеалният момент да обърнем специално внимание на кожата на лицето, като ѝ дадем точно това, от което се нуждае. 

Възможно ли е да преобразим кожата само за няколко дни?

Да, ако използваме правилните продукти. Първият най-важен фактор за красива и сияйна кожа е добрата хидратация. Кремът често не е достатъчен, за да ни даде необходимата доза. Ето защо е важно да използваме продукт с лесно абсорбираща се консистенция, като например гел. 

Vichy Minéral 89 гел-бустер се абсорбира от кожата за броени секунди. Това го прави идеален избор за натоварените сутрини, когато винаги бързаме. Именно бързото му абсорбиране от кожата "не утежнява" сутрешната ни рутина, като ни позволява да се гримираме точно толкова бързо, колкото сме свикнали.

Най-важното, от което се нуждае кожата ни

Vichy Minéral 89 гел-бустер съдържа 89% концентрация на Термална минерализираща вода и така важната за всички ни, хиалуронова киселина. Гел-бустерът има 3 основни задачи, за да преобрази кожата ни. 

Подсилва защитната бариера на кожата, за да се пребори със стреса, умората и външните агресори.

Укрепва кожата и я прави сияйна.

Тонизира и хидратира кожата.

Vichy Minéral 89 гел-бустер може да се нанася както сутрин, така и вечер за максимално добри резултати.

А резултатите са видими само след няколко седмици редовна употреба. При дълготрайна употреба тенът на кожата става по-бистър, усещането за неприятно опъване и сухота напълно изчезва и лицето сияе.

Време е за красиви награди

Сега имаш възможност сама да се увериш в невероятното действие на Vichy Minéral 89 гел-бустер. Всичко, което трябва да направиш, за да участваш в играта, е да попълниш анкетата, която ще намериш тук. И не се притеснявай - въпросите са лесни и много кратки.

Наградите са: 1 от вас ще спечели 1-годишен абонамент за Minéral 89 гел-бустер, а 10 късметлии ще спечелят по 1 продукт Minéral 89 гел-бустер. Играта ще бъде активна и ще продължи до 1.10.2021 г. На 4.10.2021 г. ще обявим големите победители.

Включи се в играта ТУК.

Участие в играта с награди ще получат само потребителите, които отговорят на всички въпроси в анкетата.

Време е да се погрижим за себе си и да осигурим на кожата всичко, от което се нуждае. А правилната грижа винаги започва с качествената хидратация. Желаем ви успех!