На 31-ви декември в сърцето на София, а именно любимата фешън дестинация Paradise Center, ще се завихри едно истински запомнящо се парти.

Организаторите от Fly Events oтново ще заложат на уникалната multiroom концепция, която ще задоволи очакванията и музикалните вкусове на повече от 2500 гости. Трите локации - Sofia Event Center, Playground и новооткрития ресторант Mr. Pizza ще се превърнат в парти зали с неповторима атмосфера.

Сцената на Sofia Event Center ще превземат Ъпсурт, Криско, Тита и Скандау, които по-късно ще вдигнат емоциите във въздуха и за гостите на Playground. В луксозната обстановка на току що отворилия врати ресторант Mr. Pizza, ще се пренесе горещия балкански дух, благодарение на ElGrekoBand, които ще зарадват публиката с гръцка музика на живо.

Напомняме ти, че Нова Година наближава, време е да се сбогуваме подобаващо с отминалата и да започнем начисто. Какъв по-добър старт от една запомняща се нощ, за която дълго ще разказваме с усмивка? Научете повече за събитието на www.newyear.bg или запазете своето място на 0890 102 103.