Влюбени сме в кристалите, а и едва ли има по-подходящо време да се потопим в изследването на ползите на тази алтернативна (и мощна) терапия от началото на годината, когато сме готови за промяна. Най-добрият подход при избора на кристали е да отидете в магазина и да разберете към кой ще бъдете инстинктивно привлечени. Все пак, ако търсите съвет, Виктория Форстър - експерт и собственик на магазин за кристали споделя кои са най-подходящите камъните за 2018 г.

Хиперстен

Хиперстенът е камък на самоуважението. Той помага за преодоляване на собствено его, което ви дава възможност да погледнете навън, без да сте критични към другите. Учи ви да бъдете спокойни и с реална преценка и помага за успокояване на раздразнителността. Хиперстенът ви помага да намерите собствените си отговори, както и на тези около вас. Чудесен камък е за взаимоотношения, както лични, така и бизнес.

Евдиалит

Евдиалитът е прекрасен камък за тези, които искат да изразят повече любов, особено към себе си и собственото приемане. Той помага да следвате пътя на най-истинската страст на сърцето си и да създадете живота, който е важен за вас. Напомня, че сами можете да изберете пътя си в живота. Помага ви да забележите дарбите на другите и да преодолеете страха и съмненията в себе си.

 

Зелен турмалин

Зеленият турмалин помага на физическото благосъстояние. Той е много мощен лечебен камък и носи хармония на сърцето чрез баланс на енергийното му поле. Също така привлича електромагнитните полета на земята и на сърцето. По този начин усещате сила и се подпомага притокът на лечебна енергия към тялото. Защитава от страха от промяна и дава увереност да следвате сърцето си. Зеленият турмалин е най-добрият избор, ако искате да се почувствате „живи“ и завършени.

Златен апатит

Златният апатит е камък на изразяването, душевната чистота и силата на волята. Помага на креативността и е особено полезен за тези, които започват нови проекти. Отличен камък е за създаване на бизнес, в който да вложите страстта си. Златният апатит също помага да предприемете действия и да приближавате с увереност към мечтите си. Това е мощен камък благоденствието в много сфери.

 

Кунцит

Кунцитът ви дава увереност, че не сте сами и сте обичани. Той насърчава човек да се освободи от страха и да живее живота си с радост, вълнение и удовлетворение.