5


Резултатът ще устройва на практика всички Лъвове. И, ако преимуществото на слабите е да симпатизират на силните, то през 2013 г. ще се появят не само твои "фенове", но и предани фанатици. Има само едно условие, за да не разочароваш феновете си през 2013 г. – да не бързаш. Това не означава "да удряш спирачки" и да отлагаш нещата, за да не стане така, че докато се ориентираш добре в обстановката … другите да те изпреварят. Просто не бързай при взимането на решения, както в личния живот, така и в професионалния. Задавай въпроси и чакай докато получиш правилните отговори или информация. Змията изобщо не обича суетата и припряността, още повече при взимането на решения.

През 2013 г. най-накрая ще те изостави чувството, че мечтите се сбъдват при всеки, освен на теб, и ще се въплътят много от твоите планове, дори и някои мечти. Относно възгледа, че за изпълнението на несбъднатите желания не е нужна заплата, а пари, то през 2013 г. Лъвовете ще имат Пари с главно П.

Най-накрая през 2013 г., всичко ще бъде "както кажеш ти". Обикновено Лъвовете смятат, че ако не стане по "техния начин", значи няма да стане. През 2013 г., отново ще си припомниш, че да вървиш срещу себе си е глупаво и нелепо - по-добре е да вървиш със себе си. Важно е да не вървиш сам, непременно вземи със себе си приятели, точните колеги, или подходящите подчинени.

2013 г. изисква от Лъвовете не просто да бъдат лидери, а лидери с идеи, обединяващи хората с еднакви възгледи. И ако през изминалата година, твоите действия и твоят мозък са били в постоянна конфронтация, през 2013 г. този проблем ще си отиде и отново ще пресмяташ своите действия няколко крачки напред.

Както показва хороскопът, през 2013 г. ще бъдеш в състояние да покажеш най-добрата си страна. Обстоятелствата и хороскопът за 2013 г. ще благоприятстват всяка социална дейност. Така че, по-често помагай на познати и непознати хора. И по-често питай хората "как сте", но не в смисъл на «how do you do», а с реален интерес и участие в живота им. И тогава ще получиш дори повече, отколкото заслужаваш.

В борбата срещу недоброжелателите или конкурентите през 2013 г., трябва да помниш, че обаянието е надмощие и винаги побеждава грубата физическа сила. Но, ако споровете и конфликтите не могат да бъдат избегнати, не забравяй, при спора с опонента да виждаш на първо място, не враг или съперник, а приятел! Така много по-лесно ще постигнеш своето...

Независимо от факта, че през цялата 2013 г. Лъвовете ще се намират под покровителството на звездите, най-обещаващо и интересно ще бъде "топлото време" т. е., пролетта и лятото на 2013 г. В живота ти ще се появят нови хора, нови възможности и нови приятели, може би и много влиятелни. Новият кръг от приятели, може да отвори пред теб не само нови страници в твоя живот, но дори цяла "нова книга."

Работа. Истински успех е когато избираш сам, а не когато те избират. Ето какво очаква много Лъвове през 2013 г.. при това не е необходимо да полагаш неистово старание. Просто избирай близки цели и задачи, и бъдещи планове. Изпълнявай ги последователно и се подготвяй за бъдещето. Прекомерното усърдие по време на работа е преди всичко знак за неспособност да се справиш със задачите. Така че, старай се да правиш всичко спокойно, солидно и в срок.

И ако през 2012 г., много Лъвове, поради създалите се обстоятелства са отделяли малко внимание на своя имидж и репутация, успехът през 2013 г., често ще зависи от старателно изградения или възстановен имидж на преуспяващ Лъв или Лъвица. Чуждият успех винаги предизвиква истинско удивление! И за да избегнеш кариерната ревност, винаги подчертавай, че две глави са по-добре от една. И все пак, постарай се да не забравяш, че Успехът често е временно състояние и е необходимо да завърши с парично възнаграждение.

Кариерните постижения през 2013 г., най-накрая ще намерят своето въплъщение. В тази връзка, много Лъвове ще помислят за някакви сериозни придобивки. И ако при постигането на успех, или при успешното завършване на някаква работа, възниква чувство, което не може да се изрази с думи, Лъвовете ще го изразяват с пари. В същото време през 2013 г., е нужно да инвестираш и да влагаш или в себе си, или в своя имидж по време на работа. Така че пресмятай разходите си, тъй като Лъвовете рядко изпитват нужда да размишляват как да похарчат парите си.

Любов. Флиртът за Лъвовете е най-безопасния начин да получат необходимата доза адреналин, но понякога може да бъде начало и на нова връзка! По отношение на любовта хороскопът за 2013 г. не е толкова еднозначен, както в професионален план. Някои Лъвове през 2013 г., ги очаква умора и разочарование от старата връзка. И тъй като почти всеки Лъв преминава в живота си през болезнени отношения с човек, от който определено няма нужда, през 2013 г., безполезните отношения може да угаснат напълно. Особено, за Лъва-мъж. Както се казва, по-добре е да стреляш, да презаредиш и да стреляш отново, отколкото да светиш с фенерче и да питаш: "Има ли някой там?" в търсене на богат вътрешен свят в другия човек.

В много представители на този зодиакален знак, отново ще се събудят комплекси относно разни недостатъци – реални или измислени (по-често измислени). Вътрешното копаене в собствените комплекси и недостатъци е едно от любимите занимания на много Лъвове, но през 2013 г., се опитай да не губиш за това нито секунда от времето си. Твоята харизма и обаяние ще заменят всички недостатъци, така че забрави за мнението на другите хора и не се колебай в търсенето на нови жертви на твоето обаяние. Особено след като любовният хороскоп за 2013 г. ти обещава значително внимание от страна на противоположния пол, както и възможност за интересни и обещаващи запознанства.

При Лъвовете често се случва така, че те не искат да влязат в отношения и да разбият живота на някого, защото са уверени, че след това няма да искат да си тръгнат, а да останат с този човек – няма да могат. В този случай, използвай любимия си прийом флирта - за теб това е най-безопасния начин да получиш необходимата доза адреналин.

Да обичаш - означава, да допуснеш в живота си този, който след това няма да изчезне, такава сериозна задача стои пред Лъвовете през 2013 г..

Моден хороскоп. Лъвът обича луксозно облекло, кожи и кожени изделия. Лъвът винаги иска най-доброто! Специално предупреждение – през 2013 г. не купувай евтини бижута, ти заслужаваш шедьоври! Твоите цветове са: всички нюанси на червеното, оранжево и жълто. Твоят избор: рокли с дължина до коляното, костюми и много дълги панталони. Дизайнерите-Лъвове ще се вдъхновяват от модата от средата на 60-те години.