С настъпването на лятото всяка дама се стреми да изглежда максимално добре. Първото, с което се „захващаме“, е тялото, после косата и грижата за кожата. Правим всичко възможно, за да изглежда добре отвън и да се чувстваме прекрасно. Но в желанието ни да изваем идеалната фигура забравяме, че красотата е в малките детайли.

Няма нищо по-сексапилно от плътни, красиви и сочни устни. Те са символ на женственост и страст и са идеален помощник при летните флиртове. Грижата за тях е изключително важна, защото показва на мъжа, че сме перфектни до най-дребния детайл. А коя жена не иска да има мъж, който я боготвори и смята, че е безгрешна?

Не бива да забравяме и за миглите. Те са символ на нежност, невинност и не на последно място - женственост. Няма кой да устои на това женско оръжие.

Ето защо се спряхме да 4 лесни трика, които ни гарантират, че ще привлечем всички погледи. 

Задължителната хидратация

Водата има само и единствено благоприятно въздействие върху целия организъм. Липсата на течности в тялото винаги проличава първо върху устните.Те стават напукани и дори разранени, а това не е никак сексапилно и красиво.

Хидратацията на устните помага не само за нежния им вид, а и за естествения им цвят. За да си набавим нужното количество вода, можем да консумирате и храни, богати на течности. С идването на лятото можем да наблегнем на плодове и зеленчуци като краставица, диня, портокал, грейпфрут и лимон.

Плътни и сочни устни 

Продуктите, съдържащи хиалурон, подпомагат красивия вид на кожата и цвета на устните ни. Козметичната серия на Pharma Hyaluron Pump up предлага лип бустер, който съдържа хиалурон от фармацевтичен клас. Продуктът е компактен и можем да го сложим в чантата, за да имаме плътни и сочни устни винаги, когато пожелаем.

Целта на лип бустера е да хидратира и запази влагата в устните. Освен това той изпълва фините бръчици отвътре навън и стимулира естественото производството на хиалурон. Крайният резултат са красиви устни с нежен естествен обем.

Бустерът е подходящ и за дами с вече инжектиран хуалуронов филър в устните, тъй като продуктът на Pharma Hyaluron запазва нивата на хиалурон по-високи и забавя абсорбирането му от организма. Устните са хидратирани, нежни, сочни и с естествен блясък.

Красиви и изкусителни мигли

За да бъдем неустоими и да имаме красиви, дълги и разбира се, здрави мигли, можем да се доверим на силата на зеления чай. Загрейте листа или торбичка от чая и оставете течността да изстине за 10 минути. Натопете памучно тампонче във вече изстиналия чай и внимателно започнете да нанасяте върху миглите.Това ще стимулира растежа им и ще ги направи по-здрави.

Докато нанасяме зеления чай, не бива да забравяме да масажираме и кожата на клепачите с кръгови движения. Те ще увеличат притока на кръв и ще забързват растежа на миглите. Ако отделяме всеки ден по 10 минути за подобен масаж, ще имаме красиви, дълги и здрави мигли.

Спирала с хиалурон и растителни съставки 

Mascara med XL Volume от серията Pump up съдържа именно тези продукти. Хиалуронът в спиралата предизвиква естественото му производство и помага за възстановяването на миглите. Mascara med Xl Volume подхранва и стимулира растежа на миглите, а най-хубавото е, че придава до 7 пъти повече обем и тонира в черно.

С помощта на спиралата ще имаме мечтаните мигли, без да използваме изкуствени. Mascara med XL Volume не само се грижи за по-тъмния цвят на миглите ни но и ги подхранва. А благодарение на силиконовата четка, миглите са подчертани, без да се слепват. 

И тъй като сме сигурни, че всяка дама мечтае за красиви мигли и сочни устни, имаме възможност да се сдобием с лип бустера и спиралата от серията Pump up в комплект с отстъпка 30%. Освен това в кутията ще получите и талон за -20% при следваща покупка, който е валиден до края на 2019 година. Той ще важи за всички козметични продукти на Натурпродукт, които ще можете да намерите само в аптеките или на pharma-hyaluron.bg.

Комплектът е и чудесен подарък за предстоящите балове. С него ще зарадвате една дама с естествени продукти и ще ѝ гарантирате незабравима вечер с красиви устни и нежен поглед.

След като се погрижите за тези дребни на пръв поглед детайли, ще видите разликата. Нежните устни и красивите дълги мигли ще ви осигурят едно незабравимо лято!