Независимо дали сте отскоро заедно или пък отдавна, почивката с любимия човек е не само удоволствие, но и необходимост за изграждането и поддържането на стабилна връзка.

Двойките отскоро & почивките

Ако сте двойка отскоро, почивката заедно ще Ви помогне да се опознаете и да видите половинката си в различна светлина от ежедневието. Първите екскурзии заедно създават спомени за цял живот и са източник на безброй положителни емоции. Няколко дни, прекарани с партньорa, ще Ви помогнат да стопите ледовете и да премахнете задръжките.

 

Сериозните връзки & почивките

 

Сивото ежедневие, стресът и липсата на време пречат на връзката Ви. Ако не обръщате достатъчно внимание един на друг, а дреболиите сериозно застрашават отношенията Ви, време е за промяна. Лятното освежаване на връзката е задължително условие за разпалването, но и поддържането на искрата между вас. Това, което ще нажежи страстите, е романтичната почивка.

 

(Разбирателство - Стрес) х Секс = Любов

Идеи за повишаване на желанието:

• Научно доказано е, че слънцето е това, което силно повишава желанието за секс при жените по време на почивка.

• Слънчевата светлина оказва положително влияние и върху либидото на мъжа.

• По време на почивката се възползвайте от ваната в хотела, тъй като в комбинация със свещи тя е мощен афродизиак.

• Прясно изпраните чаршафи също могат да Ви подействат възбуждащо.

• SPA-то ще ви отпусне и ще ви накара да забравите ежедневните си проблеми.

Парите за почивка и Вие?

Ако изберете дестинация, която не е по джоба Ви, това ще окаже по-скоро негативно влияние, отколкото положително, независимо дали сте заедно от скоро или от дълги години. Причината е в нервите и ограниченията, които следват от харча.

 

Почивката не е задължително скъпо удоволствие. Можете да намерите перфектната почивка за Вас и половинката на изгодна цена, при това без месеци планиране и часове ровене из сайтове и досадни телефонни разговори. VsichkiOferti.bg събира на едно място всички оферти, които си заслужават. Удобно и бързо ще намерите най-подходящата почивка или екскурзия за романтични преживявания и релакс с любимия човек!
Вашата слънчева романтична почивка Ви очаква на VsichkiOferti.bg!