Сезонът на силните слънчеви лъчи, морски емоции и прекрасно настроение е тук. Но макар всички да свързваме лятото с почивка, работните задължения не спират и сме изправени пред въпроса „Как да комбинирам летните тенденции с офиса?“. Днес ще ти разкрием тайната на красивия бизнес стил, който няма да ти създава дискомфорт, когато навън е наистина горещо.

Ако си нова в офиса, то тогава ти препоръчваме да изчакаш, за да видиш как се обличат другите ти колежки. Например, ако работиш в правна кантора и видиш, че друга нова колежка носи сандали и къса рокличка, то това не означава, че другите служители биха се облекли по този начин на работното място.

Има няколко прости правила, които ще ти помогнат да запазиш офис излъчването си, без да се притесняваш от високите температури навън.

Голи рамене

Можеш да заложиш на блуза без ръкави или пък рокля. В този случай трябва да спазваш най-важното правило – презрамките на сутиена не бива да се виждат.

Потник Calvin Klein от mania.bg

Крака на показ

В този случай трябва да вземеш под внимание какъв е офисът, в който работиш. Препоръчваме ти да избереш рокля или пола с дължина под коляното. Прекалено късите модели не са подходящи за работна обстановка, особено ако ти предстоят срещи с клиенти.

Рокля Nikka от mania.bg

Сакото винаги е на мода

Ако се притесняваш, че блузата, която си избрала, е прекалено разголена, винаги можеш да намериш спасение в лицето на сако. Разбира се, имайки предвид топлото време навън, ти препоръчваме да избереш сако от лека материя, като например лен.

Сако Vero Moda от mania.bg

Внимавай с деколтето

Лятото е времето, когато можем да си позволим по-феерична и свободна визия, но не и в офиса. Не прекалявай с изрязаните деколтета.

Рокля Burberry от mania.bg

Изрязани обувки

Въпросът със сандалите е доста деликатен, когато става дума за бизнес визия. Най-безопасно е да избереш обувки, които са изрязани само на предните два пръста. По този начин ще се чувстваш комфортно и няма да се притесняваш, че сандалите не са подходящи за офиса.

Сандали на ток Vivienne Westwood от mania.bg

Вече знаеш всичко за подходящата бизнес визия през горещите месеци. А ако нямаш търпение да допълниш гардероба си с нови модни попадения, вериги магазини Mania е мястото, където ще откриеш куп световноизвестни марки и то на ниски цени. Довери се на Mania, за да приковеш всички погледи в офиса. А удобството на онлайн пазаруването и възможността да участваш в онлайн аукцион, за да получиш мечтания модел дреха или аксесоар, превръща Mania в наш верен съюзник за неподправен стил.