Колкото повече се затопля, толкова повече притесненията ми как изглеждам по бански се засилват. Как да ще се появя сред хора по къси панталонки, как спокойно ще се пека на плажа, когато знам, че имам целулит?

Затова реших, че това лято ще е различно. Най-накрая ще взема сериозни мерки срещу портокаловата кожа и ще се разхождам с гордо вдигната глава по плажа!

Време беше да извадя тежката артилерия и да се обърна към дерматолог в елитен център за естетична медицина. Затова се записах за безплатната консултация в центъра, където ми изготвиха индивидуална програма. Оказа се, че с няколко промени в ежедневието, ще мога само за 5 седмици да реша проблема си с портокаловата кожа. Ето какви тайни ми сподели дерматологът:

Поне 2 литра вода всеки ден

8-10 чаши вода на ден не е непостижима цел. Приемът на вода е от основно значение за изхвърлянето на токсините от организма. Вече пия поне по 8 чаши вода на ден и оставих в миналото газираните напитки и подсладените сокове.

Здравословно хранене

На първо място, започнах да избягвам захарта, защото тя се складира в мастните клетки и ги увеличава. Намалих значително и солта, тъй като натрият предизвиква задържане на течности, което прави целулита дори по-лош и упорит. Специалистите ме посъветваха да не консумирам повече от 6 чаени лъжички захар на ден и да избягвам храните, съдържащи повече от 200 милиграма натрий. Храня се здравословно, без пържени, мазни и тестени храни.

Тренировки поне 3 пъти седмично

Движението подобрява състоянието на портокаловата кожа. За да има видим ефект от моята програма, посещавам залата поне 3 пъти седмично. За да съм сигурна, че се движа достатъчно, след работа си правя дълги разходки, вместо да седна в поредното кафене. Специалистите са категорични, че движението помага за изгарянето на мазнините и поддържането на фигурата.

Процедури с VelaShape

Най-значимата част от моята борба с целулита са процедурите, които посещавам. Още след първото третиране с VelaShape се почувствах различно. Кожата ми беше по-мека и гладка, но все още не вярвах, че ще постигна толкова впечатляващи резултати.

Днес е ден 14 от моята антицелулитна програма. И знаете ли?
Ефектът от процедурите става все по-видим. Бедрата и дупето ми са по-гладки и стегнати, а портокаловата кожа значително намаля. 

Ти също можеш да изваеш своя гладък, строен и сексапилен силует.

Запиши си час  за безплатна консултация с дерматолог в център за естетична медицина Medefect още сега и бъди в перфектна форма на плажа също като мен!