Лятото е тук, а с него и възможността да пътуваме и да правим хиляди забавни и вълнуващи дейности. Разходки в планините, пикник край някоя река, почивка на море или при баба и дядо на село.

Времето сякаш ни изпълва с енергия и ни нашепва да потеглим на приключение. Вечерите са дълги и всичко около нас се е събудило за нов живот.

Това е сезонът, който е забавен както за възрастните, така и за всички деца.

Всички си спомняме какво е да паднем и да си ожулим коленете или лактите. И си спомняме колко болеше, когато ни промиваха раните и колко дълго зарастваха. Освен това винаги присъстваше страхът, че можем да замърсим раната, а това вече наистина беше проблем.

След като пораснем пък, започват проблемите с изгарянията. Дали от готвене, от работа или от някакъв инцидент. Болката е ужасна, а възстановяването е бавно и мъчително.

В даден момент от живота ни идват и проблемите с раните след операции. Човешкото тяло е изключително крехко и лесно може да се нарани. Самият факт, че по някаква причина сме преживяли операция е тежък, а раните от залежаване са непоносими и доста плашещи.

Но в днешно време медицината се е развила до такава степен, че тези проблеми вече се решават лесно и бързо и то само с един продукт.

Raniseptol Спрей за рани помага при изгаряния, прорезни рани, декубитални язви и охлузвания. Той ускорява възстановяването на кожата и допринася за предпазването на чувствителната и раздразнена кожа.

Raniseptol Спрей съдържа нано сребро и хиалурон, което подпомага регенерацията на епидермиса и лигавицата и предпазва кожните лезии от инфекция. Освен това и успокоява възпалената кожа.

Спреят противодейства на микроорганизмите и образува защитен антибактериален слой.

Не бива да забравяме, че и от приятните преживявания има лоши спомени. Да изгорим след един прекрасен ден на плажа е наистина ужасен завършек.

Излагането на слънце стимулира обмяната на веществата в организма, подобрява кръвообращението, подсилва имунната система и се образува витамин D.

Слънчевите изгаряния обаче са изключително вредни за кожата. Те се свързват с зачервяване на кожата, лющене, болка, а ако изгрянето е по-силно - с мехури. То предизвиква преждевременно стареене на кожата, инфекции и много други. 

Raniseptol пяна за след изгаряне с пантенол идва на помощ точно в такива случаи. Тя е подходяща както за слънчеви изграряния, така и за такива от солариум и успокоява зачервяванията, дразненията и сърбежа.

Продуктът има много високо съдържание и концентрация на пантенол - 10% и допълнителни активни съставки като глицерин и алантоин.

Пяната подхранва и хидратира кожата, овлажнява и подхранва епидермиса, и възстановява нормалното състояние на кожата. Освен, че предпазва кожата ни, комплектът на Raniseptol спомага и за запазване на тена.

Никой не е защитен от рани по кожата, изгаряния и други проблеми, но когато сме достатъчно отговорни към себе си, можем да се справим с всичко. Просто трябва да обръщаме повече внимание на тялото си и да сме подготвени за подобни ситуации.

Именно за това Raniseptol Спрей за рани и пяна за след изгаряне са един отличен помощник у дома и определено ще намерят място в домашната ни аптечка. 

Така винаги ще имаме под ръка продукт, който ще ни улесни при неприятни ситуации.

По повод летните дни сетът на Raniseptol е на специална препоръчителна цена от 23,89 лв.