7


Само това ще ти помогне да се отървеш от своята нерешителност при вземане на решения. Така че, през 2013 г. се старай да живееш всеки ден пълноценно, нищо не отлагай за утре. А останалото, както обикновено, всеки ден влизай в Интернет, ходи на работа, гледай анимационни филми или комедия, говори по телефона, от време на време поглеждай в хладилника. Не напразно написах анимационни филми, защото дори и "Шрек" учи, че далеч несъвършени хора може да имат своя щастлив край.

Както показва хороскопът за 2013 г., вярата в собствения щастлив край, през следващата година ще ти е много полезна. И все пак те очаква много сериозна година и за да я преодолееш успешно, ще ти трябва не само решителност, но и логиката в действията. Както предупреждава хороскопът за 2013 г., действия, изградени само върху желанията и срещу логиката, са обречени отрано на провал. Това касае особено жените-Везни.

Везните ще трябва да работят много, както у дома, така и в офиса, а понякога именно в този ред и дори Везните-мъже. Тъй като Везните не са Козирози и не се отличават с особено трудолюбие, през следващата година ще ти бъде двойно по-трудно поради липсата на такива навици. Понякога през 2013 г. ще ти се струва, че целият свят води война с теб. Не изпадай в паника, в действителност, така ще ти се струва от преумора и недоспиване. Що се отнася до твоите сънища, тук нищо няма да се промени, ако твоите близки и приятели знаят, че ти се спи, те биха те поляли със светена вода и биха те затворили вкъщи. Затова е по-добре да не знаят за това.

Трудностите в работата и в личния живот няма да те преследват през цялата 2013 година.
Към края на пролетта, ще почувстваш, че вече се справяш с новия ритъм на работа, и добрите новини в живота ти ще станат повече. Трудното началото на годината, ще ти помогне правилно да определиш приоритетите в живота си, и да оцениш не само хората, близо до теб, но също така и колегите в работата, и шефовете. През есента на 2013 г. може да се осъществят промени в професионален план. Това може да бъде промяна в работата или просто победа над враговете и завистниците. Освен това, през есента, при много Везни ще се хармонизира и личния живот. Но дори и есента на 2013 г. не е време да се отпускаш и да лежиш на "лаврите си". Това не е победа, ти си все още на крачка от нея, а на крачка от победата не се спира, защото другите ще те заобиколят и задминат!

Работа. Първите месеци на 2013 г. за Везните ще започнат много неясно. Дали някои от проблемите, ще преминат от миналото в 2013 г., или промените в офиса и бизнеса ще принудят много Везни да нервничат, не може да се каже. През този период е много важно да определиш на кого от колегите може да разчиташ. С други думи, търси и придобивай съюзници. Ако си мениджър или бизнесмен, кадровата реорганизация в офиса ще реши много проблеми в първите месеци на 2013 г. Освен това в началото на 2013 г., просто трябва да покажеш бурна дейност. И не е важно дали работиш "от сутрин до вечер" или по навик имитираш, че си много зает. Важното е околните да са сигурни, че си "затрупан" от работа, защото е много, а не защото не си организиран. С други думи няма значение дали си свършил работата си – преработи я, но не стой без работа!

През цялата 2013 г. е важно да следиш за разпространението на информацията в офиса. Това ще ти помогне, ако не да решиш кариерни въпроси, най-малкото, да не загубиш удобното място, което вече имаш.

Близо до есента ще ти поникнат крила, а може дори и желание, нещо да промениш професионално. Не забравяй, че трябва да си наясно със собствените си желания, преди да си поставиш цели и да започнеш да ги следваш.

Пари и работа винаги са тясно свързани, така че през първата половина на 2013 г., ситуацията с финансите ще бъде доста тревожна. Умелото ограничаване на бюджетните разходи, ще ти помогне лесно да преминеш през този период. Близо до летния сезон ще имаш достатъчно пари не само за текущи нужди, но също така и за почивка, обаче за сериозни суми не си мечтай.

Любов. 2013 г. е доста противоречива за Везните. От една страна, за много Везни годината ще започне със странното чувство, че нещо не е наред, както вътре в тях, така и извън, а понякога дори край огледалото. На много Везни ще им се иска някой просто да изтръгне тези чувства от гърдите и сърцето им и да ги продаде или даде на някой, който се нуждае от тях.

Именно поради неудовлетвореността в личния си живот, ще започнеш или да изливаш всичко върху партньора си, а то като бумеранг да се връща обратно към теб, или ще го завлечеш "под венчилото", а има и трети вариант - пълна смяна на партньора. Първият вариант касае главно семейните Везни, които са успявали по някакъв начин да потулят или отложат проблемите в брака. Особено ако досега семейният им живот е приличал на базар и постоянно се е налагало или да се пазарят или "договарят". За някои семейни Везни това ще бъде тласък към "странични връзки".

Тъй като Везни не са любители на "развода", най-вероятно всичко това просто ще свали напрежението в семейството и във всички. Имай предвид, че въпреки умението си да криеш дълго време "страничните си връзки", през 2013 г. често ще попадаш в ситуации, в които ще ти бъде много трудно да го правиш. Това е особено вярно за мъжете-Везни. И при условие, че Везните в своите любовни приключения не се влюбят. Защото при влюбените Везни, никакви хороскопи няма да им помогнат да вземат правилните решения. И това касае еднакво, както жените Везни и така Везните мъже.

Моден хороскоп. Хармония в облеклото, баланс между форми и цветове. Най-накрая можеш да дишаш свободно след периода на ограничение, свързан с местоположението на Сатурн в твоя слънчев знак. Ето защо, в индивидуалния ти стил се приветства всичко свързано с понятието свобода. В мъжкия гардероб - плетени жилетки, свободни сака без подплата. Морската тема също е много подходяща, както и яхтинг облеклото. За привличане на добър късмет през 2013 г., съчетавай ярки дрехи и аксесоари с неутрални цветове (бяло, черно, сиво или бежово).
Твоите цветове са: синьо, тъмно синьо, тюркоаз, розово и ярко червено. Твоят избор: карирани тъкани, дебели вълнени платове, нестандартни детайли и смели часовници.