В днешно време мъжете се интересуват и вълнуват от модата почти колкото жените. Все по-често можем да срещнем мъже, носещи дрехите на известни модни дизайнери и марки. И такива, които се интересувам повече от това, което пише на етикета, отколкото от самата дреха. Американско списание е направило класация на топ 3 марки, които са завладели мъжките гардероби... та дори сърца.

 
 
3. Polo Ralph Lauren
 
 
Макар и не толкова известна в България, мъжете вълнуващи се от модните тенденции по цял свят предпочитат да носят дрехите от тази марка. Основана е преди 46 години. Има над 180 магазина в цял свят, както и много дъщерни фирми.
 
 
2. Armani
 
 
Компанията е създадена от Джорджо Армани и неговия приятел С. Галиоти в Милано през 1975 г. Марката има продукти в много области: аксесоари, парфюми, козметика, очила, часовници и други. Съществуват 13 фабрики и над 300 магазина в почти цял свят. Компанията печели годишно по над 1 милион долара, а започнала с капитал от едва 10 000.
 
1. Calvin Klein 
 
 
 
На първо място, с малко пред другите марки, застава Calvin Klein. Кой мъж или жена не е искал нещо на тази марка в гардероба или на тоалетката си. Създателят й Келвин Клайн, чието име носи и самата марка, е уважаван и налагащ правила в модната индустрия дизайнер. Марката в момента е собственост на Philips Van Heuesen. Брандът предлага прекрасно бельо на достъпни цени, обзавеждане за дома, както аксесоари, дрехи и парфюми. В рекламните им кампании са участвали видни икони като Хилари Суонк и Скарлет Йохансон.
 
 
Горещо препоръчваме дрехите на Ралф Лорън, бельото на Келвин Клайн и.. ароматите на Армани.