Няма начин да не сте си задавали този въпрос хиляди пъти. Доста често е ставал причина за размисъл и разговор и на съботните събирания с момичетата на по чашка.

 
 
Ние от Dama.bg направихме проучване сред мъжете, като на всеки зададохме един и същи въпрос "Кой е любимият ви вид секс, който ви доставя най-голямо удоволствие?". Разбира се, получихме доста различни отговори, но всички анкетирани бяха категорични в следните отговори:
 
1. Мръсни думи в леглото по време на секс
 
Да, мъжете обожават мръсните думички и обръщения по време на акт. Бъдете смели и захвърлете всичките си задръжки. В началото може да сте притеснени и да се чувствате неудобно, но след като и той се включи в тази "игра", притеснението ще отмине и ще започнете да изпитвате удоволствие.
 
2. Тройка с две жени
 
Две, три или повече? Няма мъж, който не си е фантазирал за такъв подвиг. Доста от тях даже са го правили, на други пък е мечта.
 

 
3. Скандал, а след това бурен секс
 
След лют скандал с любимия, вместо да се цупите с дни и часове, по-добре се му се нахвърлете. Ще видите, че по време на секса ще изкарате целия си гняв и ще правите невероятен секс. А след като приключите, ще ви е много по-лесно да загърбите причината за скандала и да продължите по старому. 
 
4. Непозволеният секс
 
Еротичната фантазия на всеки мъж. Чувстват се ужасно възбудени и доволни от себе си, когато първоначалният ви отказ се превърне в съгласие. За тях е ограмно удоволсвие да знаят, че не могат да го получат, а след това... да го имат. Тук попада сексът с обвързана жена и сексът на публично място. Както всички знаем "Забраненото е най-сладко!".
 
 
5. Игрите в леглото
 
Приемането на различни роли в секса е удоволствие не само за мъжете, но и за жените. По този начин можете да бъдете каквато пожелаете. Палавата ученичка, медицинска сестра или лошата учителка могат да доведат мъжа до върховна възбуда отново и отново. 
 
Открийте любимият вид секс на вашия парньор и... действайте!