Тези еднояйчни близначки от Фресно, Калифорния, раждат момиченцата си в един и същи ден.

Сестрите Янг забременяват горе-долу по едно и също време и са много развълнувани, че ще са бременни заедно. Мечтата им била именно такава и най-накрая се сбъднала. Те са още по-развълнувани, когато разбират, че и двете очакват момиченца. Смятали са, че ще могат да се наслаждават заедно на всички радости, които бременността носи, но нямат представа, че ще преживеят и раждането, и възстановяването си заедно. Бао Коу Джули Янг започна да усеща, че раждането наближава. Боли я много и контракциите започват. Обадила се на сестра си и ѝ казала, че раждането ще е скоро. Сестра ѝ споменава, че също изпитва болки, но не е сигурна, че раждането ѝ наближава.

Оказва се, че и двете жени наистина започват да раждат по едно и също време. 23-годишните дами са родили в рамките на един час в болница във Фресно. Дъщеричките и на двете са тежали около 3.200 кг. Сестрите Янг са много развълнувани, че децата им ще празнуват рождения си ден в един и същи ден точно като тях. Въпреки че бебчетата са братовчедки ще бъдат отгледани като сестри.

Една от медицинските сестри в болницата във Фресно, Лаура Шлейхер, казва, че всичко е напълно естествено. Според нея сестрите са започнали да раждат по естествен начин, а телата им са се развивали правилно. Шлейхър твърди, че само е изродила момичетата. Не е улеснила и не е предизвикала раждане по никакъв начин. Бебетата очевидно просто са имали перфектен тайминг и е ясно, че са искали да споделят рождения си ден.

Страхотно е, че ще имат рожден ден в един и същи ден, точно като майките си и най-вероятно ще бъдат най-добри приятелки! А ние им желаем живот изпълнен със здраве и щастие!