Търсите любовен хороскоп за зимата на 2022 г.? Чудите се какво може да се случи в романтичния ви живот през студените месеци? Защото според нашите зодиакални звездни знаци всички ние можем да преживеем една любовна зима.

На 23 октомври Венера навлиза в знака на Скорпиона - ЗДРАВЕЙ, страст, драма, преливаща сексуална химия, тайни афери, любовни триъгълници и общ хаос, когато става въпрос за всичко романтично. Чувствата ще се изострят. Емоциите ще се засилят. Привличането се засилва. Това е транзитът, през който можете да проучите любовния си живот, истинските си желания, статуквото си... и да направите положителни промени, предложения или жестове в посока на идеалната си визия за любовта.

Всичко е възможно. Скорпионът е свързан с най-дълбоките желания, които движат дневния ред, и също така представлява края и новото начало, така че може да се окаже, че сега е подходящото време да промените всичко!

Позволете на таро да ви насочи към любовните ви планове за този мощен транзит и да ви покаже какво ви очаква в любовта в края на 2022 година и началото на 2023-та.


Зимен любовен хороскоп за Овен

Зимен любовен хороскоп за Телец

Зимен любовен хороскоп за Близнаци

Зимен любовен хороскоп за Рак

Зимен любовен хороскоп за Лъв

Зимен любовен хороскоп за Дева

Зимен любовен хороскоп за Везни

Зимен любовен хороскоп за Скорпион

Зимен любовен хороскоп за Стрелец

Зимен любовен хороскоп за Козирог

Зимен любовен хороскоп за Водолей

Зимен любовен хороскоп за Риби