Следващата година любовта може да е във въздуха – ако сте от късметлиите! 2017 е към края си и е време да отворите сърцата си за връзките – и платоничните, и интимните. Независимо дали сте обвързани, или не, сигурни сме, че тръпнете в очакване да прочетете какво говорят звездите за любовния ви живот през следващата година. Няма да ви бавим повече – ето и любовния хороскоп за 2018:

Овен (21 март – 19 април)

С Юпитер и Марс в дома на интимността ви, сексуалният ви нагон ще е изключителен, но внимавайте с кого споделяйте енергията си. Предстоящите периоди на ретрограден Меркурий и Венера ще ви научат някои неща. Важно е да бъдете по предпазливи с кого се сближавате, тъй като може да има последствия, ако хората са неподходящи.

 

Телец (20 април – 20 май)

Любовта е във въздуха! Експанзивният Юпитер стои в зоната на вашите партньорства, носейки късмет и позитивна енергия във връзките ви. Това означава, че е време да се срещате с нови хора и дори да се влюбите. Нека романтиката ви отведе на правилния път!

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тази година е ред на духовните ви връзки. Със сериозния Сатурн и интензивния Плутон в зоната на интимността ви, е време да преоцените емоционалните си връзки. Обърнете внимание на начина, по който се държите с останалите и как те се отнасят с вас. И помнете – комуникацията е ключова. Използвайте времето си пълноценно, но не се отдавайте на прекалено много неща наведнъж.

Рак (21 юни – 22 юли)

Почти сте там, където винаги сте искали да бъдете. Революционният Уран се намира в дома на кариерата ви, носейки големи промени и неочаквани изненади. Но сега е време и на любовта! Благодарение на оптимизма и добротата на Юпитер, ще бъдете още по-любвеобилни. 

Лъв (23 юли – 22 август)

Това е годината на духовните връзки и обмяната. С мечтателя Нептун в зоната на интимността си, ще се фокусирате повече върху емоционалните си връзки. Има ли нещо, върху което трябва да поработите с останалите? Открийте кое е. Воинът Марс ви носи енергия в областта на връзките и най-вече – дългосрочните интимни. Планетите ще ви изпитват и ще ви водят към правилния път.

Дева (23 август – 22 септември)

Любовта определено ще играе сериозна роля в живота ви. Организираният Сатурн и отмъстителният Плутон се намират в дома на любовта ви. Време е да направите крачка назад и истински да анализирате начина, по който изразявате любовните си чувства.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Изминахте дълъг път по отношение на връзките си. С помощта на Уран преминахте през истинска промяна по отношение на това, което търсите у другите. Слънчевото затъмнение през февруари ще окаже влияние върху романтичната ви страна, приближавайки ви към сродната ви душа – независимо дали сте необвързани или във връзка.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Време е за промяна, Скорпиони! Революционният Уран започва да се движи в дома на партньорствата ви и носи промяна и малко хаос. Това, което сте искали преди, не е това, което искате сега и може да се изненадате от нещата, за които започвате да копнеете. Уран е нетрадиционна планета-бунтовник и ще окаже влияние върху любовния ви живот.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Пригответе се за нови искри. Слънчевото затъмнение през юни ще окаже влияние върху интимния ви живот, носейки ви енергия, която ще ви позволи да свалите преградите около емоциите си и да се обвържете сериозно. Догодина ще откриете нови начини да се отворите емоционално и да освободите сексуалните си задръжки.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Лунното затъмнение през януари ще засегне сексуалния ви живот и ще ви побутне да поработите върху проблемите си с интимността и емоционалните си връзки. Има ли нещо, което прикривате? Пропускате ли да кажете нещо? Това са въпроси, които е добре да си зададете. Нетрадиционният Уран ще се спре в дома на любовта ви – това означава, че ще можете да срещнете много нови хора, ако им дадете шанс.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Време е за промяна, Водолеи. Лунното затъмнение през януари в зоната на партньорствата ви може да сложи края на една ера за вас. Напълно отдадени ли сте във връзката си? Готови ли сте да продължите напред? Тази енергия ще подчертае проблемите, които все още не са разрешени.

Риби (19 февруари – 20 март)

Тази година ще бъде благоприятна за вас в романтичен план. Слънчевото затъмнение през юли ще даде ново начало в любовта. Вероятно ще се чувствате по-любвеобилни и отворени към романтиката. Може също така най-накрая да си направите профил в сайт за запознанства или да започнете да ходите по срещи. А скоро след това ще дойдат и пеперудите в стомаха!