Какви изненади са ни подготвили звездите през 2022-ра година? Какви приключения и предизвикателства ни очакват на любовния фронт през новата година?

Овен

Вас, Овни, ви чака една много динамична и раздвижена година в любовен план. Ако сте в сериозно партньорство, е много вероятно да забременеете и родите дете. По всяка вероятност ще задълбочавате отношенията си с половинката.
Свободните от вас ще се впускат в нови отношения и ако човекът ви пасва достатъчно, ще прекарвате доста от свободното си време с него. Ще ви привличат хора, които са магнетични и силно притегателни, но и които са силно ревниви и притежателни. Възможни са интензивни сексуални преживявания, които обаче няма да имат шанса да прераснат в сериозна връзка, ако липсват интелектуална стимулация и съвместни общи цели.

Телец

Вие, Телци, ще има много да учите през годината за любовта и връзките. Ако сте свободни, ще се впускате в многобройни флиртове, докато избирате подходящия за вас човек и се решите на сериозно обвързване. Ще се натъквате на много интересни субекти, които ще са независими, авантюристични и много нестандартни, но с които бихте могли да изживеете една бурна и страстна любов, която доста ще раздвижи и разнообрази ежедневния ви живот.
Ако сте в сериозно партньорство, ще имате шанса да го доразвиете и задълбочите през годината, като някои от вас ще сключат брак, ще си направят наследник или ще предприемат друго съвместно начинание.

Близнаци

Вие, Близнаци, през 2022 година ще се натъквате на трудности в партньорствата ви и по всяка вероятност доста ще изяснявате отношенията си с любимия човек. Каквито и проблеми и неразбирателства да имате, най-важното е да се постараете винаги да съумявате да погледнете нещата и от противоположната гледна точка и да сте максимално обективни, докато спорите. По този начин конфликтите доста бързо ще се изглаждат и ще постигнете така желаната хармония.
Свободните от вас ще срещнат нова любов и ако решат заради нея да жертват свободата си, ще усетят близост през годината, която отдавна са очаквали.

Рак

При вас, Раци, любовта ще витае във въздуха през новата 2022 година и е много вероятно да се впуснете в страстта любовна авантюра с човек от обкръжението ви. Само внимавайте човекът или вие да не сте обвързани и да си навлечете излишни неприятности.
Като цяло ще кипите от любовна енергия и ще сте големи флиртаджии. Тези от вас, които са открили правилния човек, ще свият свое семейно гнездо с него и ще се кротнат в уюта на дома, игнорирайки всички останали, докато колебаещите се, все още ще се оглеждат.

Лъв

Вие, Лъвове, през 2022 ще сте изключително взискателни към любимия човек и е възможно да го форсирате да прави нещата по вашия начин, без да му оставяте достатъчно свобода за самостоятелни решения. Добре е да се постараете да сте максимално либерални и толерантни към другия, за да не си влошите отношенията.
Свободните от вас е много вероятно да се натъкнат на човек за сериозна връзка, но ще им е доста трудно да жертват свободата си в името на общото благо. При всички случаи ще са необходими компромиси, ако искате да задържите избраника си.

Дева

2022 се очаква да е изключително успешна в любовен план за вас, Деви. Ако сте заети, по всяка вероятност ще задълбочавате отношения. Любимият човек ще е изключително изобретателен и честичко ще ви вади от рутината на ежедневието, предлагайки ви съвместни почивки, занимания и удоволствия, докато свободните представители на знака ще имат шанса да срещнат своята нова половинка покрай близък приятел или познат, практикувайки любимо хоби или спорт или пътувайки в страната или чужбина.
При всички случаи ще имате избор за романтични изживявания.

Везни

За вас, Везни, годината не е никак добра за повърхностни любовни авантюри и краткотрайни сексуални увлечения. Поради тази причина ще започвате връзки единствено тогава, когато те имат потенциал за по нататъшно развитие.
Най-вече ще ви привличат практични и отговорни хора, които са здраво стъпили на земята и ви предлагат съвместно бъдеще. В някои от случаите потенциалните любими ще са с голяма възрастова разлика, в други ще са хора силно отдадени на професията и общественото си положение.
За заетите, годината е наистина добра за затвърждаване на отношенията ви с любимия. На моменти общуването ви с партньора не е изключено да ви се струва осеяно с пречки и трудности, но след известно старание от ваша страна ще постигате компромис и разбирателство, както и стабилна основа за съвместното бъдеще.

Скорпион

2022 за вас, Скорпиони, по всяка вероятност ще донесе голяма разтърсваща любов, която силно ще ви развълнува и може да се окаже ключова в живота ви.
Свободните от вас по всяка вероятност ще започнат връзка със свой приятел или човек от социалната ви среда, докато заетите е добре да внимавате някое базирано изцяло на страстта извън брачно увлечение да не развали сигурното и стабилно партньорство, което имате.
Вероятни са авантюри с по-възрастни или много по-млади от вас хора, както и с хора, които са с различен от вашия мироглед, които са свободолюбиви, независими и силно идеалистични.

Стрелец

Вие, Стрелци, през 2022 по-скоро ще имате желание да градите стабилно партньорство, отколкото да се впускате в случайни авантюри.
Годината ще бъде добра за задълбочаване на вече съществуваща връзка и поддържането й. Много е вероятно тези от вас, които все още не живеят с любимия да се преместят под общ покрив с него, докато тези, които са от известно време сериозно обвързани да предприемат ново съвместно начинание, като раждане на дете, сключване на брак или взимане на нов домашен любимец.
Свободните от вас, може да решат да се впуснат във връзка с човек, който силно ги вълнува.

Козирог

За вас, Козирози, 2022 може да се окаже много авантюристична и раздвижена в любовен план. Ако сте в сериозно партньорство не е изключено да предприемете внезапни пътувания до екзотични дестинации или да решите да експериментирате с нов интересен и за двете страни спорт или хоби.
Партньорствата ви ще се задълбочават и развиват.
Ако все още сте свободни по всяка вероятност ще се натъквате на субекти, който ще са практични и здраво стъпили на земята. Ако обаче им липсва авантюризъм, не показват достатъчно добре емоциите си и не са ви достатъчно интересни не е изключено бързо да ви омръзват и да се насочвате към по-широко скроени и трудни за обвързване хора.

Водолей

Вие, Водолеи, през 2022 година е важно да почивате и разпускате и да не оставяте личния ви живот да страда, заради прекалената ви заетост. Все пак, колкото и да са търпеливи партньорите, които сте си избрали и те си имат нужда от внимание и грижа.
Ако сте свободни е възможно да срещнете нов интригуващ човек покрай приятелския ви кръг. Ще сте готови на големи жертви за любимия през годината. Не е изключено да имате слабост към хора с проблеми или някакъв вид зависимост, с които те да се опитват да оправят и излекуват. При всички случаи ви се препоръчва да не предприемате прибързани стъпки в любовен план и да не давате не добре премислени обещания.
За по сериозни стъпки, афиширане на взаимоотношения и задълбочаване на връзки е добре да изчакате началото на април.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще сте влюбени през новата 2022 година. Не е изключено да задълбочавате отношения и да предприемате сериозни стъпки откривайки се и сливайки се с избрания от вас човек.
Възможно е също така през годината да заформите тайни любовни отношения. Тези от вас, които са заети не е изключено да започнат паралелна връзка, докато свободните ще имате афинитет към обвързани партньори. И в двата случая ще има срещи при закрити врати и не докрай използван потенциал на отношенията.