Какво ще ни донесе пролетта? Какви изненади крие април за всеки зодиакален знак? Ето какви ще бъдат в любовта зодиите през този месец.

Овен

През месец април представителите на зодия Овен ще кипят от енергия. Разбира се, тази енергия ще бъде стимул и за нестихващо сексуално желание.

Необвързани: През април ще имате много възможности да се отдадете на интимни забавления. Но заедно с тях, ще срещнете подходяща половинка. Любовта ви очаква, а от вас се иска само да я приемете.

Обвързани: Сексуалният ви апетит може да се окаже причина за разпри с половинката. Не подхождайте агресивно към проблема, а се опитайте да разберете доводите на любимия човек.

Телец

Месец април ще бъде шеметен за Телците. Независимо дали става дума за отношенията ви с половинката, или пък с колегите, очаквайте много изненади.

Необвързани: През този месец ще имате огромно желание да повярвате, че идеалната половинка се намира съвсем близо. Но не бива да избързвате, тъй като вероятността да започнете връзка, която да се окаже дълготрайна, е малка.

Обвързани: Втората седмица от месеца ще бъде изпълнена с проблеми между вас и половинката. Най-важното е да останете спокойни, за да не прераснат разприте в скандал.

Близнаци

Месец април ще бъде странен и объркан за Близнаците. Ще ви бъде трудно да прецените какви са чувствата на човека до вас, което ще доведе до редица съмнения.

Необвързани: Периодът е изключително подходящ за излизания с приятели, както и за подновяване на контакти, които отдавна сте забравили. Посветете времето си на приятни преживявания и не мислете, че във всеки един момент можете да срещнете любовта.

Обвързани: Не бъдете прекалено мнителни към партньора и не го карайте да ви доказва чувствата си. Не забравяйте, че липсата на доверие може да доведе до раздяла.

Рак

Представителите на зодия Рак ще имат доста динамичен месец. Можете да очаквате доста големи промени в живота си.

Необвързани: През април ще ви се наложи да преосмислите някои приятелства, което ще ви накара да се съмнявате в искреността на всички около вас. Най-добре отложете романтичните срещи за края на месеца.

Обвързани: Звездите съветват да бъдете внимателно в отношенията със семейството. Не предавайте очакванията си върху другите.

Лъв

Трябва да бъдете изключително съсредоточени през първата половина на месеца. Очертават се доста контакти с нови хора, пред които ще се наложи да зашитите мнението си.

Необвързани: Ще ви се струва, че всичко около вас се движи на бърз обороти. Не бъдете прибързани и не мислете, че всяко ново запознанство може да се превърне в красив романс.

Обвързани: През април ще бъдете претрупани с работа, което ще намали значително времето, което прекарвате с половинката. Опитайте се да компенсирате отсъствието си с романтичен уикенд.

Дева

Месец април ще премине неусетно за Девите. В живота ви отново ще се появят хора, с които сте били близки преди години.

Необвързани: Сексуалността ви ще бъде изключително висока. Възможно е да срещнете мечтаната половинка на работното място, тъй като това е периодът, през който ще бъдете привлечени от хора, които има висок социален ранг.

Обвързани: Целият месец ще бъде доста емоционален за Девите. Има вероятност точно това да е месецът, през който членовете на семейството ще се увеличат.

Везни

Месецът определено няма да бъде скучен за представителите на зодия Везни. Очертават се много социални събирания.

Необвързани: Април е изключително подходящ за започване на нова връзка. Точно това е периодът, в който ще срещнете половинка, която напълно отговаря на вашите изисквания.

Обвързани: Първата половина от месеца ще бъде прекалено напрегната и стресираща. Опитайте се да оставите служебните проблеми в офиса, а у дома се наслаждавайте на спокойствие с любимия човек.

Скорпион

Скорпионите ще бъдат в изключително приповдигнато настроението през втората половина от април. Желанието ви за забавление и нови запознанства ще измести всичко останало.

Необвързани: Прекрасното ви настроение ще бъде заразително и за околните. Не се учудвайте, ако стар ваш познат се появи отново в живота ви и ви разкрие чувствата си.

Обвързани: Любовният ви живот ще има нужда от разнообразие през месец април. Възползвайте се от почивните дни, за да заминете на някое спокойно място с любимия човек, където ще можете да си починете и да се наслаждавате един на друг.

Стрелец

Април ще бъде вашият месец. Възползвайте се от доброто си настроение, което ще ви помогне да постигнете всичко, което пожелаете.

Необвързани: Използвайте всяка възможност да излизате навън и да бъдете сред хора. Новите запознанства през този месец са препоръчителни, тъй като ще ви донесат не само приятни преживявания, но и много нови емоции.

Обвързани: Прекрасното ви настроение може и да се помрачи от неразбирателство с партньора ви. Не оставяйте разправиите да станат причина за влошаване на отношенията с половинката. Покажете, че сте готови на компромиси.

Козирог

Месецът ще премине доста спокойно за Козирозите. Не се очаква да има негативни емоции. Постарайте се да разнообразите ежедневието.

Необвързани: Бъдете активни в отношенията с противоположния пол. Излезте с приятели и не се притеснявайте да заговорите непознат, който ви е допаднал.

Обвързани: Началото на месеца ще започне шеметно за обвързаните Козирози. Опитайте се да свикнете с по-бързото темпо, а втората половина от месеца ще ви донесе спокойствието, за което мечтаете.

Водолей

Чувствителността ви ще бъде изострена до краен предел през месец април. Ще ви бъде лесно да общувате, но не забравяйте да отделите повече време за себе си.

Необвързани: Не бъдете прекалено доверчиви. През април ще ви се струва, че всеки човек около вас има добри намерения, но това съвсем не е така. След 20-ти април ще срещнете човек, който заслужава вниманието ви.

Обвързани: Въздържайте се от коментари относно поведението на половинката ви. По този начин ще се стигне до неприятни разговори, които ще разстроят и двама ви. Изчакайте по-спокоен момент, в който ще можете да поговорите по темата.

Риби

Отношенията с всички около вас ще бъдат хармонични. Няма да ви бъде трудно да общувате с нови хора и април ще ви донесе много положителни емоции.

Необвързани: Срещата с очаквания от вас човек ще се случи още в самото начало на месец април. Но бъдете предпазливи и не разкривайте чувствата и очакванията си веднага.

Обвързани: Отношенията с половинката са прекрасни. Месецът е много подходящ за обсъждане на сериозни теми относно увеличаване на семейството.