Какви изненади са ни подготвили звездите през месец март? Какви изненади да очакваме в любовен план?

Ето какво да очакваме в любовта през месец март:

Овен

Месецът за представителите на зодия Овен в никакъв случай няма да бъде скучен. Всичко, за което ще бъдете способни да мислите, е любов.

Необвързани: Ако наистина търсите любов, март е месецът, през който ще я откриете. Преценявайте хората внимателно и бъдете нащрек за недоброжелатели.

Обвързани: Романтичната ви натура ще бъде във вихъра си през месец януари. Постоянно ще искате да бъдете с половинката си и да ѝ организирате прекрасни изненади, които ще укрепят връзката ви. 

Телец

Трябва да бъдете изключително съсредоточени през първата половина на месеца. Очертават се доста контакти с нови хора, пред които ще се наложи да зашитите мнението си.

Необвързани: Ще ви се струва, че всичко около вас се движи на бързи обороти. Не бъдете прибързани и не мислете, че всяко ново запознанство може да се превърне в красив романс.

Обвързани: През месец март ще бъдете претрупани с работа, което ще намали значително времето, което прекарвате с половинката. Опитайте се да компенсирате отсъствието си с романтичен уикенд.

Близнаци

Стремежът ви към съвършенство ще ви кара да търсите идеалния човек. Възможно е да се разочаровате, тъй като критериите ви са непосилни за всички останали.

Необвързани: Липсата на време превръща намирането на перфектна половинка в доста трудна задача. Постарайте се да поработите върху изискванията си, преди да се впуснете в нова връзка.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще бъдат прекрасни през този месец. Излизайте по-често с приятели. 

Рак

През месец март Раците ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате.

Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да бъде чут.

Лъв

През месец март представителите на зодия Лъв ще кипят от енергия. Разбира се, тази енергия ще бъде стимул и за нестихващо сексуално желание.

Необвързани: През март ще имате много възможности да се отдадете на интимни забавления. Но заедно с тях, ще срещнете подходяща половинка. Любовта ви очаква, а от вас се иска само да я приемете.

Обвързани: Сексуалният ви апетит може да се окаже причина за разпри с половинката. Не подхождайте агресивно към проблема, а се опитайте да разберете доводите на любимия човек. 

Дева

Бъдете по-спокойни. Месецът ще ви донесе емоциите, за които копнеете, но не бива да бъдете нетърпеливи.

Необвързани: Работното ви място ще бъде като романтична приказка. Ще се превърнете в обект на ухажване от колега, който ще ви разкрие чувствата си.

Обвързани: През март ще преоткриете партньора си и връзката ви ще стане още по-силна.

Везни

Намирането на достатъчно време ще бъде ключово за незабравими преживявания през месец март. Всички около вас ще се държат прекрасно, което означава, че и вашето настроение ще бъде чудесно.

Необвързани: Периодът е подходящ за възобновяването на стари отношения. Но не бива да смятате, че проблемите от миналото ще се разрешат от само себе си. Компромисите и разговорите са в основата на започването на прекрасна връзка.

Обвързани: Месец март се очертава спокоен и приятен в любовен план. Спрете да се съмнявате във всичко и се отдайте единствено на приятни изживявания.

Скорпион

Планетите ще бъдат на страната на представителите на зодия Скорпион. Те ще ви помогнат да постигнете щастието, за което копнеете.

Необвързани: Има огромна вероятност да откриете бъдещата си половинка на работното място. И в това няма нищо странно, тъй като вие търсите някой, който има същите амбиции като вас.

Обвързани: Не бъдете прекалено строги към партньора си. Ако ви се струва, че любовният ви живот е в застой през този месец, просто се отдайте на заслужена почивка и оставете пътешествията за следващия. 

Стрелец

Март няма да бъде месецът, който ще ви донесе невероятни любовни преживявания. Отдайте се на работата и близките си, стараейки се да правите по нещо ново всеки ден.

Необвързани: Ако през месец март ви предстои командировка, в никакъв случай не я отказвайте – именно пътешествията ще ви донесат много нови запознанства.

Обвързани: Стресът ще бъде ваш постоянен спътник през този месец. Въздържайте се от вземането на крайни решения, тъй като те ще бъдат продиктувани от грешни подбуди. 

Козирог

Ще бъдете изключително чувствителни през месец март. Ще ви бъде лесно да общувате, но не забравяйте да отделите повече време за себе си.

Необвързани: Не бъдете прекалено доверчиви. През март ще ви се струва, че всеки човек около вас има добри намерения, но това съвсем не е така. В края на месец ще срещнете човек, който заслужава вниманието ви.

Обвързани: Въздържайте се от коментари относно поведението на половинката ви. По този начин ще се стигне до неприятни разговори, които ще разстроят и двама ви. Изчакайте по-спокоен момент, в който ще можете да поговорите по темата. 

Водолей

Отношенията ви с всички около вас ще бъдат подложени на изпитание. През март месец няма да приличате на себе си и ще търсите всякакви поводи, за да влезете в словесна схватка с някого от обкръжението ви. Опитайте се да се успокоите и да забравите за лошото настроение.

Необвързани: Социалният ви живот ще бъде във вихъра си през този месец. Използвайте всички възможности да бъдете с повече хора, тъй като именно това е начинът, по който ще се запознаете с интересен човек, който би могъл да ви заинтригува. Бъдете внимателни в избора си и много предпазливи.

Обвързани: Ще се наложи да проведете с половинката си сериозни разговори, които отлагате от доста време. Споделете какви са плановете ви за бъдещето. Моментът е подходящ за предложение за женитба, както и за вземане на решение за разширяване на семейството. 

Риби

През месец март ще се чувствате изключително уморени. Единственото, което ще ви се иска, ще е да се сгушите на дивана у дома и да се скриете поне за малко от света.

Необвързани: Новите запознанства ще бъдат трудни, но ще бъдете приятно изненадани от стар познат, който ще установи контакт с вас и ще ви признае дълго пазени чувства.

Обвързани: Отдайте се изцяло на партньора си. Би било добре да помислите за общо занимание, което ще ви накара да се сближите още повече.