Пролетта е тук и всичко започва да се пробужда за нов живот. И освен красивите цветя, около нас ще разцъфнат и романтичните ни отношения. Какво точно ще се случи през април в любовта, ще ни разкажат звездите.

Овен

Любовта и романтичните емоции ще присъстват в ежедневието на Овена. На фона на всичко, случващо се по света, ви очакват само хубави емоции и спомени.

Обвързани: Време е за много прегръдки и романтични филмови вечери. Половинката ви също ще е настроена на любовна вълна, така че се възползвайте максимално от времето, прекарано вкъщи. Запалете свещи, отворете бутилка хубаво вино и се отдайте на хубави емоции.

Необвързани: В период на бедствено положение ще ви бъде малко по-трудно да откриете любовта, но това не означа, че няма да срещнете симпатичен мъж в аптеката или на щанда с препарати в супермаркета. Приведете се в малко по-приличен вид, когато излизате и може да си намерите компания за вкъщи.

Телец

Телецът няма нужда от допълните идеи за забавление по време на принудителен престой у дома. Фактът, че може да си хапва на спокойствие и да се наслади на приятни моменти с близките му, го прави достатъчно щастлив.

Обвързани: Дръжте се като деца и се забавлявайте с неща и игри, за които не бихте се сетили в обикновен период. Сега е време да се радвате един на друг и да си наваксате загубеното време.

Необвързани: Отдайте се на спа процедури и релакс. Хубав филм, чаша вино, маска за лице, нов шампоан. Звъннете на стар приятел, който не сте чували отдавна и се отдайте на хубави спомени.

Близнаци

Както обикновено Близнаците ще бъдат на любовна вълна. За тях всичко е цветно, така че това ще се отнася с пълна сила и за април.

Обвързани: Бъдете изобретателни. Ще имате всичкото внимание и любов от половинката си, така че се погрижете за малките детайли и ще превърнете месеца в 30 дни на щастието.

Необвързани: Въпреки че не търсите партньор, може да намерите такъв на най-неочакваните места. Не се поддавайте на всеобщото лошо настроение,а се опитайте да извлечете максималното от ситуацията.

Рак

Април е отличен месец за Рака. Задължителният престой у дома и вечерите на безкрайни разговори с близките са сред най-любимите занимания на тази емоционална зодия. Просто се опитайте да не обръщате много внимание на случващото се по света и ще можете по-лесно да го преживеете.

Обвързани: Време е за романтика! Най-после имате време за половинката си и ще можете да направите всичко, за което си мечтаете. Ще можете да се отпуснете и да споделите всичките си мечти и страхове и ще срещнете пълно разбиране.

Необвързани: Използвайте времето, прекарано у дома, за да подобрите себе си. Прочете книга за медитация, научете основни йога упражнения и се научете да готвите любимо ястие. Всичко това ще се отплати в бъдеще.

Лъв

Месецът на огнената зодия ще премине в пиене на вино, забавни разговори и комедийни филми. Ще можете да отделите достатъчно внимание на себе си и това ще бъде достатъчно, за да превърнете април в месец на Лъва. 

Обвързани: Време е за романтика. Периодът, който ще прекарате у дома ще бъде отличен за разпалване на страстите във връзката ви и за отдаване на сладки занимания.

Необвързани: Април няма да бъде най-силният месец за необвързаните, но пък ще бъде полезен за заздравяване на приятелствата ви и на развиване на собствените ви умения и познания.

Дева

Април ще бъде безоблачен за Девата. Ще прекарате един спокоен месец, напълно лишен от нерви в работата и у дома. Ще можете да се отдадете на любими хобита и да релаксирате колкото ви е нужно. 

Обвързани: Направете романтична вечеря или пуснете любимия филм на половинката ви. Така или иначе не можете да направите по-голям жест, затова просто се насладете на вечерта и не премисляйте всичко толкова много.

Необвързани: Април ще е перфектният месец за самооценка и за промяна. Огледайте се и преценете какво ви е нужно и какво е излишно в живота ви. Независимо дали става въпрос за пуловер или отчужден приятел, време е да отворите нова страница и да продължите напред.

Везни

Месецът ще бъде интересен за представителите на зодия Везни. Ще намерите нови занимания, които ще ви накарат да забравите за случващото се по света. Прочетете любима книга от детството и се върнете в този безгрижен период.

Обвързани: Романтиката ще се носи из въздуха. Обърнете нужното внимание на половинката си и ще бъдете щедро възнаградени. Време е за много любов, усмивки и за дълги разговори за всичко, което ви вълнува.

Необвързани: Кой е казал, че времето, прекарано у дома, трябва да бъде скучно? Научете се да готвите сложно ястие или пък се опитайте да тренирате ежедневно. Със сигурност ще си намерите занимание, което ще се превърне в голяма част от живота ви.

Скорпион

Ще имате възможност да се отърсите от всичко, които ви напряга. Отдаването на пълна почивка ще ви помогне да забравите за ежедневния стрес и да намерите време да преоткриете себе си.

Обвързани: Отдайте се изцяло на връзката си и няма да съжалявате. Намерете занимания, които да можете да споделите с половинката си и ще прекарате времето си много по-приятно, отколкото сте очаквали.

Необвързани: Кой е казал, че липсата на половинка трябва да е депресираща? Прочетете всичко за любимите си известни личности, набележете следващата си дестинация, открийте нови модни тенденции  и напълно се потопете в спа процедури.

Стрелец

Април ще бъде перфектен за преосмисляне на всичките ви решения и избори. Ще имате достатъчно време да обърнете внимание на всичко, което сте отлагали и ще можете най-накрая да подредите ежедневието си.

Обвързани: Насладете се максимално на дните с половинката си. Огненият ви характер ще помогне да не скучаете, но не забравяйте, че и вие трябва да се съобразявате с желанията на другите.

Необвързани: Време е за маски за лице, вкусна храна и много вино! Това, че не можете да се виждате приятелките си, не значи, че не можете да клюкарите и да се забавлявате по телефона. Пък и кой има нужда от половинка, когато има толкова забавни дружки?

Козирог

Април ще бъде прекрасен за Козирозите. Любов, хармония и заслужено мързелуване ще са само част от хубавите моменти, които ще преживеете този месец. Отпуснете се и се насладете на всеки дребен детайл и се опитайте да бъдете максимално безгрижни.

Обвързани: Очаквайте вълнуващи преживявания с половинката си. От престоя у дома, романтиката и любовта ще загорят с пълна пара и ще направят дните ви слънчеви и много приятни. 

Необвързани: Въпреки че не можете да излизате, кой е казал, че трябва да сложите пауза на всичко, свързано с любовния ви живот? В днешно време има достатъчно начини да срещнете перфектната половинка и без да се налага да излизате от дома си.

Водолей

Водолеят ще се наслади на релакс и спокойствие. Очаква ви пълно разбирателство у дома. Ще имате време да си наваксате всички разговори за живота, които сте искали да проведете с близките си.

Обвързани: Изгледайте всички стари класически филми. Вкусната вечеря в уютния ви дом ще ви се стори като меню в скъп ресторант, тъй като ще бъде приготвена с много любов. Усмихнете се се опитайте да забравите за притесненията си.

Необвързани: Хубава книга, релаксираща вана и домашно приготвена торта с плодове. Какво повече може да искате от живота? Любовта може малко да почака, но напълно ще си заслужава.

Риби

През целия април ще се чувствате в свои води. Въпреки неприятните събития, ще можете да се насладите на пролетното време и от прозореца у дома. С чаша горещо кафе и хубава книга можете да преживеете всичко, което се случва около вас.

Обвързани: Усмивката е най-ценното оръжие на всяка дама. Затова само погледнете половинката си с премрежен поглед и ще получите всичко, което искате. Любовта и романтиката ще се настанят у вас и ще се превърнат във редовни посетители.

Необвързани: Любов по време на бедствено положение. Защо не? Няма нищо по-романтично от сложна любов в тежък период. Пък и ще бъде чудесна история, която да разказвате на всичките си приятели.