Какъв ще бъде месецът в любовен план? Очакват ли ни много емоции, ще се сблъскаме ли с проблеми, ще има ли изненади?

През месец август се очакват 2 затъмнения: на 7-ми август ще има лунно затъмнение, а на 21-ви – слънчево. Как ще се отразят те в любовен план на всяка една зодия?

Овен

Месец август за представителите на зодия Овен ще бъде благоприятен в любовен план. Очакват ги много нови изненади. Периодът е подходящ за вземане на важни решения.

Необвързани: Лесно ще откриете подходяща половинка. Възползвайте се от всяка възможност за срещи с нови хора, тъй като любовният ви живот ще процъфтява.

Обвързани: Сега е моментът да изберете дата за предстоящата сватба. Август ще ви донесе много нови емоции и може би нов член на семейството.

Телец

Първата половина от месец август ще бъде изключително благоприятна за представителите на зодия Телец. Необходимо е единствено да бъдете по-търпеливи.

Необвързани: Бъдете внимателни с новите запознанства. Има вероятно да изберете грешен човек, който ще разбие сърцето ви.

Обвързани: Възможно е да се сблъскате с проблеми към края на месеца, но те могат да бъдат решени лесно, ако проявите повече разбиране към партньора.

Близнаци

Романтичният ви живот ще бъде във възход пред този месец. Отдайте се на повече забавления и не се опитвайте да анализирате всяка една стъпка на партньора.

Необвързани: През месец август ще срещнете мечтаната половинка и ще се влюбите. Отдайте се на чувствата си и просто се забавлявайте.

Обвързани: По всичко личи, че месецът ще ви донесе много романтика. Възможно е да бъдете зарадвани от новината, че семейството ви ще се увеличи.

Рак

Заложете на чара си и той няма да ви подведе. Не забравяйте, че малките романтични жестове правят най-голямо впечатление.

Необвързани: Харизмата ви ще ви помогне да привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Бъдете нащрек – възможно е да срещнете любовта на място, на което най-малко очаквате.

Обвързани: През месец август е необходимо да вложите повече старание, за а възродите страстта във връзката си. Всички усилия ще бъдат възнаградени.

Лъв

Месецът се очертава спокоен. И все пак бъдете предпазливи с новите запознанства, тъй като те могат да ви донесат проблеми.

Необвързани: Месецът не е подходящ за започване на нова връзка. По-добре се отдайте на почивка и не мислете за мечтаната половинка. Тя ще се окаже някой ваш близък приятел.

Обвързани: През август е подходящо да обсъдите с половинката си планове за дете. Разберете какви са нагласите за разширяване на семейството на партньора ви.

Дева

Лесно ще привличате вниманието на околните, но това внимание в никакъв случай няма да бъде истинско. Не се поддавайте на сладкодумни ухажори.

Необвързани: Обмислете добре какво точно искате в любовта. Възможно е да срещнете човек, който не отговаря напълно на изискванията ви.

Обвързани: Вложете повече усилия във връзката. Месецът е подходящ за пътувания и заздравяване на отношенията с половинката.

Везни

През август ще бъдете настроени на еротична вълна. Възползвайте се от това настроение и си подарете незабравими изживявания.

Необвързани: Ще срещнете интересен човек, но ще се наложи да положите усилия, за да задържите вниманието му. Но запомнете, че ако и след това интересът му не се засили, просто не ви е било писано да бъдете заедно.

Обвързани: Необходимо е да сплотите семейството. Организирайте пътуване заедно, за да можете да се отпуснете и да забравите за всички проблеми, докато сте заедно.

Скорпион

Социалният ви живот ще се увеличи през месец август. Не пропускайте възможност да излезете с приятели и да се запознаете с нови хора.

Необвързани: В любовта търсите идеалната половинка, която ще ви допълва, но месецът обещава да срещнете летен флирт, който няма да трае дълго, но ще ви остави прекрасни спомени.

Обвързани: В отношенията с половинката трябва да се опитате да бъдете по-дипломатични, за да избегнете недоразумения.

Стрелец

Първите две седмици от август няма да са благоприятно в любовен план. По-добре би било да се отдадете на други занимания и просто да си дадете малко почивка.

Необвързани: През втората половина от месеца ще срещнете човек, който ще бъде одобрен от всички ваши приятели. Колко рядко се случва това? Не пропускайте възможността, защото именно това може да бъде голямата ви любов.

Обвързани: Месецът ще бъде натоварен и няма да ви остава много време за половинката, Опитайте се да се реванширате с изненада – пригответе вечеря за любимия човек и му намекнете, че вечерта ще бъде гореща.

Козирог

През целия месец ще бъдете настроени на любовна вълна.

Необвързани: Възможно е новият човек в живота ви да се окаже идеалната половинка, за която мечтаете отдавна. Намерете повече свободно време, за да го опознаете по-добре.

Обвързани: Ще се наложи да положите повече усилия, за да избегнете кавги с партньора, а причината ще бъде семейството му. Опитайте се да останете спокойни и прекарвайте повече време заедно.

Водолей

През август ще бъдете много ангажирани и няма да можете да отделите достатъчно време на любимите хора. Важно е да им покажете колко много значат те за вас.

Необвързани: Вероятността да срещнете интересен човек през този месец е много малка. Не се самосъжалявайте, а наблегнете повече на социалните контакти, които ще ви донесат много изненади.

Обвързани: Ще бъдете улисани с много задачи и семейството ви ще остане на заден план. Спокоен уикенд у дома с половинката ще бъде всичко, от което имате нужда, за да заздравите отношенията си.

Риби:

Първата половина от месеца ще бъде трудна в любовно отношение.

Необвързани: Има голям шанс месец август да бъде месецът, през който ще срещнете така желания партньор. Но бъдете нащрек, защото около вас ще има много ухажори, които търсят просто летен флирт.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да достигнете до консенсус по различни въпроси с половинката. Опитайте се да направите компромис, за да не се стига до любовни сътресения.