Какво ни очаква в любовта през последния месец от 2019-та година? Нека разберем какви трепети ще преживее всяка зодия и какво са ни подготвили звездите.

Овен

Тази година определено беше тежка за представителите на зодия Овен. След всички скандали, раздели и периоди на тъга, последният месец от 2019-та ще бъде хубав и цветен.

Обвързани: Чака ви спокоен декември. Ще бъде хармоничен и с половинката си ще се радвате на спокойни вечери и червено вино. А ако решите да бъдете по-спонтанни, ще прекарате и някой друг романтичен уикенд.

Необвързани: Обикаляйте смело по молове и магазини, защото точно там ще срещнете някой, който ще ви хареса. Сред купищата дрехи и козметика на намаление ще намерите и специалния подарък за себе си.

Телец

Щурата година на Телеца ще завърши малко по-спокойно, доколкото е възможно, разбира се. Няма да му липсват преживявания, но поне ще бъдат-романтични.

Обвързани: Нахлупете шапките и ръкавиците и отидете на кънки на лед или на разходка в парка. Дръжте се като деца и се радвайте на всичко около себе си, така ще превърнете връзката си в приказка.

Необвързани: Ще срещнете любовта на живота си именно тази Коледа. Радвайте се на празничните дни, дръжте се естествено и ще постигнете желания ефект.

Близнаци

Отпуснете се и се забавлявайте. Празници са! Вложете всичката си изобретателност и шеметност в отношенията си с близките и приятелите си и ще си осигурите един незабравим декември.

Обвързани: Спокойно може да се каже, че и двете страни на Близнаците ще бъдат щастливи и удовлетворени от живота. Организирайте семейно събиране и се позабавлявайте с излагащи снимки и смешни истории.

Необвързани: Сложете си най-яркото червило и най-високите обувки. Време е за купон, а именно там ще срещнете човек, който ще ви стане изключително ценен.

Рак

Перфектният месец за емоционалния Рак най-накрая е тук. Светлинки, коледни филми и вкусна храна. Дори тези раними души ще бъдат доволни от настроението на света. Пък и ще бъдат близо до семейството си, което те обожават.

Обвързани: Време е за романтика. Най-добре подарете на половинката си одеяло за двама и прекарайте празничния месец пред телевизора, гледайки коледни филми.

Необвързани: Запознанство след запознанство ще затрупат иначе срамежливия Рак. Но явно Коледа прави чудеса, тъй като дори той ще захвърли задръжките и ще се раздвижи на дансинга.

Лъв

Огненият Лъв ще прекара един вълнуващ месец. Освен куп подаръци, ще се радвате у на вниманието на близките си, което ще ви направи най-щастливите на света. Да не забравяме и вкусната празнична трапеза.

Обвързани: Половинката ви ще ви глези през целия месец. Просто се хванете за ръката му и се оставете един път той да е лидер - няма да съжалите. Ще се насладите на много вкусотии и хубави спомени.

Необвързани: Сродната ви душа е някъде наблизо. Сложете коледната шапка и празничния пуловер и станете нечий подарък. Освен това не забравяйте за близките си и разпръснете малко от светлината си и върху тях.

Дева

Гирлянди и елхи! Дойде любимият месец на Девата. Подреждане, украсяване, хубава храна и много усмивки ще присъстват във всеки ден от декември за практичната зодия. 

Обвързани: Какво искате за Коледа? Помислете си и ще го получите. Месецът наистина ще е пъстър и богат на романтични преживявания и мигове под имела. Приказките наистина съществуват и вие ще се убедите в това.

Необвързани: Студеното време няма да ви прави впечатление, защото ви очакват горещи преживявания. И няма нужда да ги търсите, те сами ще ви намерят. Сложете хубавата си усмивка и я носете уверено - така ще си спечелите куп обожатели.

Везни

Несигурните Везни могат да си отдъхнат през месец декември. Ще бъде спокоен период и това определено ще ви даде възможност да разгърнете уменията си в пазаруването и готвенето.

Обвързани: Време е за топъл шоколад и канелени сладки. И за много, много романтика. Това са най-щастливите дни от година за Везни, когато всичко е повече, по-цветно и по-щедро.

Необвързани: Ще срещнете някой, който ще ви помогне да се чувствате уверени и доста по-сигурни в желанията си. Предстои ви да преоткриете себе си в любовен и професионален план. Весели празници!

Скорпион

За иначе щурия и енергичен Скорпион следват дни на заслужена почивка и спокойни вечери с чаша вино в ръка. Дали заедно с половинката или с приятелки, този месец ще бъде запомнен като времето, в което Скорпионът беше кротък и тих.

Обвързани: Отпуснете се и гледайте как половинката ви взема решенията, които принципно са ваша отговорност. Отидете на коледен филм или на коледен базар и се слейте с празничното настроение.

Необвързани: Ще срещнете човек, който ще е запленен от вас. Дали е коледно чудо или съдба, не се знае, но е факт че ще бъдете много щастливи през декември.

Стрелец

Декември е вашият месец! Тук е времето да се разгърнете и да изпъкнете с всичките си умения. Бъдете център на вниманието какво у дома, така и в офиса и бъдете 100% себе си.

Обвързани: Внесете малко страст във връзката си и ще се носите на крилете на любовна и коледните сладки чак до средата на януари.

Необвързани: Какво искате - половинка или време за купон? Няма значение, защото каквото си пожелаете, това ще получите. Все пак е Коледа.

Козирог

Като никога Козирогът е решил да бъде позитивен. И му се отдава! Продължете да се усмихвате, бъдете открити към близките си и ще си осигурите един наистина цветен празник.

Обвързани: Покажете на половинката си, че винаги ще сте до нея. Това ще е най-хубавият подарък, който можете да направите и повярвайте, ще ви се изплати тройно!

Необвързани: Кой е готов за бляскави партита и шумни купони? Сложете си най-красивата рокля и дайте най-доброто от себе си, няма да съжалявате.

Водолей

Време е за почивка. Пуснете юздите на живота и се оставете на вълната. Така ще бъдете залети от коледни подаръци и много любов. Звучи като добър план, нали?

Обвързани: Определено месец декември ще бъде мързелив за Водолея. Бавни разходки в мола и приятни вечери с приятели и близки ще бъдат в основата на всяка седмица през месеца на подаръците и семейството.

Необвързани: Очаквайте много огнени моменти, но най-изпепеляваща ще е бурната любов, която ще срещнете в средата на месеца.

Риби

Рибите ще бъдат в свои води през декември. Все пак, именно сега ще могат да покажат колко са артистични и ще се превърнат в най-любимият човек на близките и приятелите си.

Обвързани: Няма от какво да се притеснявате! Всичко ще бъде в хармония с околния свят, така че ще се насладите на цветен месец, изпълнен с усмивки.

Необвързани: Излезте от вкъщи. Готово, вече няколко кандидати са клъвнали на въдицата. Този месец ще има цяла опашка за сърцето ви. Вие само трябва да решите на кого да го дадете.