Декември е магия, топлина, емоции. Месецът на семейството, чудесата и най-красивия празник е тук, но какво ще ни даде той в любовен план? Вижте какво казват звездите.

Овен

Декември ще е пълен с интересни преживявания. Насладете им се, защото не знаете какво ще донесе следващия месец.

Необвързани

Време е да откриете любовта. Ще срещнете човек, който ще преобърне живота ви, но не бързайте да започвате връзка. Първо се опознайте.

Обвързани

Отношенията ви ще се променят, но не и в негативна посока. Имайте търпение и проявете разбиране към половинката си. Изслушвайте се.

Телец

Вярвате ли в съвпаденията? Е, време е да го направите. Месецът на чудесата ще е приказен за вас и няма да има от какво да се притеснявате много.

Необвързани

Може би не търсите партньор, но той ще влезе в живота ви с гръм и трясък и ще ви омая. Отворете се за любовта и няма да сбъркате този път.

Обвързани

Връзката ви върви гладко, но може да възникнат някакви спорове, защото човек от миналото ви ще се завърне. Присъствието му може да разклати отношенията ви, но не бива да се предавате.

Близнаци

Декември няма да промени сериозно любовния ви живот, но трябва да обърнете повече внимание на близките ви.

Необвързани

И този месец Единственият няма да се появи или поне няма да признае чувствата си. Не се отказвайте. Научете се да обичате себе си повече, докато се появи любовта.

Обвързани

Не забравяйте, че и половинката ви има нужда от подкрепа. Дайте я. И двамата трябва да работите върху връзката ви, за да се развива.

Рак

Ракът е емоционален и се влюбва лесно. Най-прекрасното време от годината тази зодия ще прекара в идилия и в унисон със себе си и останалите.

Необвързани

Ще се радвате на внимание от няколко страни, но внимавайте кой ще изберете. Магията на празниците ще ви завладее и може да ви обърка. Ще вземете правилното решение, но не веднага.

Обвързани

Скоро може да разберете новина, която очаквате от много време. Тя ще направи връзката по-силна и красива. 

Лъв

Представителите на тази зодия са лидери и доста често разчитат само не себе си, но дали това няма да се промени? Увереността ви може да отвори нови врати, но и да затвори старите.

Необвързани

Време е да излезете от зоната си на комфорт и да пробвате нещо ново. Ще започнете връзка, която ще се превърне в сериозна. Някой ден може да разказвате на децата за приказката ви.

Обвързани

Ще се изправите на кръстопът. Ще трябва да направите избор, от който ще се определи и бъдещето ви. Замислете се коя любов ще изберете - професионалната или личната!

Дева

Деви, време е да избягате от реалността и да реализирате онези щастливи планове за декември. Тежкото в любовта мина и идва лесното.

Необвързани

През първата половина на месеца ще срещнете човек, който ще ви хареса, но няма да е подходящ, а през втората половина на месеца ще се запознаете с Единствения. Насладете се на случващото се, а не се дърпайте.

Обвързани

Помните ли почивката, която отлагате с месеци? Сега е моментът да я осъществите. Избягайте с половинката на романтичен уикенд, за да затвърдите отношенията си.

Везни

Пригответе се за истинска вихрушка от емоции, която ще приключи с Коледа. Опитайте се да запазите самообладание и не се поддавайте на негативните емоции, които ще са насочени срещу вас.

Необвързани

В живота ви ще се завърне онази голяма любов, която с годините сте се опитали да забравите. Преценете добре дали искате да се впуснете отново във връзка с този човек, или ще останете сама. Заслужава ли си?

Обвързани

През първата половина на декември ревността ще владее връзката. Понякога тя може да разруши отношенията и трябва да сте много внимателни. Опитайте се да разберете половинката си и да подходите внимателно към всяка една ситуация.

Скорпион

Скорпионите са инатливи и трудно се доверяват. Декември ще е тест именно за доверието, което имате към хората. Пригответе се за предизвикателства.

Необвързани

Някой от обкръжението ви ще признае чувствата си. Вашата реакция може да е ключова. Не игнорирайте случващото се и го приемете. Дали пък той няма да е Единствен?

Обвързани

Връзката ви върви идеално, но може да се появи трети човек, който да се опита да открадне партньора ви. Ако той ви обича истински, няма да се отрази на вашите отношения, но трябва да му вярвате истински.

Стрелец

Вашият месец ще е декември. Време е да постигнете мечтите и да подобрите отношенията си. Знаем, че го искате отдавна.

Необвързани

Този месец ще дадете шанс на някой бивш. Не забравяйте, че връзката ви е приключила добре, а не заради изневяра. Оставете на магията и настроението на месеца да ви завладее, защото този път тя няма да приключи толкова лесно.

Обвързани

В последните месеци с партньора ви сте се отдалечили и усещате, че трябва да намерите път един към друг. Направете романтичен жест и вярвайте повече. Ако поработите върху отношенията ви, няма да дойде и краят.

Козирог

Любовният ви живот през декември ще се подобри. Ако вложите енергията, която влагате и в работата, ще цари истинско щастие.

Необвързани

Толкова сте вглъбени в работата, че почти не ви остава време за любов. Обърнете повече внимание на себе си. Втората половина на месеца е възможно да срещнете вашия човек, но все още няма да го знаете.

Обвързани

Професионалните задачи ще повлияят на отношенията ви. Дълбоко във вас знаете, че партньорът ви ви обича и няма да се откаже толкова лесно, както и вие от него, но се съмнявате в продължителността ѝ. Обърнете внимание и на тази страна на живота ви.

Водолей

Макар и декември да е приказен, любовният ви живот няма да е толкова успешен. Всичко има край, но не трябва да пускате хората лесно.

Необвързани

Този месец няма да откриете любовта, но това няма да ви попречи на щастието. Ще имате няколко флирта, но няма да са сериозни, защото и намеренията ви не са такива.

Обвързани

Във връзката ви ще се появят сериозни трудности, които няма да е лесно да преодолеете. Ако държите на другия, ще успеете да запазите любовта, но не и ако сте несериозни.

Риби

Рибите са мечтатели и романтици. Декември ще ви предложи точно това. Месецът ще е изпълнен с емоции и приключения, които трябва да приемете внимателно.

Необвързани

Ще откриете любовта, но не се привързвайте бързо. Никога не знаете какво иска отсрещният човек. Нека първо се докаже, за да се откриете пред него.

Обвързани

Риби, този месец ще научите нещо, което напълно ще преобърне живота ви. Партньорът ви може да стои зад всичко. Ценете връзката и се радвайте на всеки един момент.