Какво ни очаква през февруари в личен план? Нека звездите отговорят на този въпрос.

Овен

Месец февруари няма да е най-подходящото време за взимане на важни решения относно отношенията ви с околните. По-добре се съсредоточете върху себе си и проблемите, които трябва да разрешите.

Необвързани: Отидете на кино или ресторант с приятели. Не е време за нова връзка, затова просто се забавлявайте, без да търсите нещо сериозно.

Обвързани: Отдайте се на романтични уикенди у дома - пуснете си хубав филм и отворете бутилка отлежало вино. Не говорете за бъдещето, тъй като този месец няма да постигнете успех в тази насока.

Телец

Отдайте се на забавления и почивка. Въпреки студеното и сиво време, настроението ви ще бъде повече от хубаво. Февруари ще е подходящ за любовни подвизи, но все пак се опитайте да бъдете по-отговорни към себе си.

Необвързани: Огледайте се за подходяща половинка. Времето е повече от подходящо за започване на нова връзка. Сложете си новите дрехи и хубавата усмивка и ще постигнете всичко, което сте си наумили.

Обвързани: Въпреки че няма да бъде особено вълнуващ, месецът все пак ще бъде изпълнен с романтика. Време е с половинката ви да се порадвате на връзката си, без да бъдете разсейвате от други задачи.

Близнаци

Ще имате чудесен месец. Ще постигате успех във всяко начинание и ще можете да се отдадете на заслужена почивка. 

Необвързани: Принцът на бял кон може да се появи всеки момент. А най-хубавото е, че няма нужда да се притеснявате за външния си вид, тъй като той ще се ви хареса такава, каквато сте. Бъдете естествена и всичко ще се подреди както искате.

Обвързани: Отидете на екскурзия, на спа хотел или дори на уикенд в планината. Но все пак, не забравяйте, че половинката ви също има право на мнение и се съобразете и с неговите желания.

Рак

Ще преживеете няколко щастливи момента, но като цяло месецът ще бъде тежък. Ще имате проблеми в семейството и дори в работата, затова се опитайте да не мислите прекалено много за тях. Просто изчакайте месецът да приключи.

Необвързани: Февруари определено няма да бъде сред най-успешните, но поне ще се запознаете с хора, които ще ви станат добри приятели. Опитайте се да стойте далеч от шумни заведения и купони, защото ще съжалявате за необмислените си действия.

Обвързани: Прекаленото вторачване в чуждите недостатъци само ще ви създаде главоболия. Опитайте се да не проваляте връзката си с емоционалните си изблици и се постарайте да проявите разбиране към половинката си.

Лъв

През месец февруари представителите на зодия Лъв ще кипят от емоции и любовни преживявания. Опитайте се да използвате тази новооткрита енергия, за да правите добро и за хората около вас.

Необвързани: През февруари ще имате много възможности да се отдадете на забавления. Любовта ще ви очаква, а от вас се иска само да се огледате и да я приемете.

Обвързани: Време е за сериозни разговори. Тъй като месецът ще бъде безоблачен, ще имате възможността да поговорите с половинката си относно връзката си и бъдещето ви.

Дева

Бъдете спокойни. Месецът ще бъде хармоничен, а вие самите ще успеете да намерите вътрешния си баланс.

Необвързани: Работното ви място ще бъде перфектно за началото на романтична връзка. Ще се превърнете в обект на ухажване от стар колега, който ще разкрие дълбоките си чувства.

Обвързани: Ще имате времето и възможността да се вгледате в половинката и да откриете черти от характера ѝ, които ще ви накарат да се влюбите в нея още по-силно. Липсата на нерви в офиса ще ви помогне да се радвате истински на личния си живот.

Везни

Втората половина на месец февруари ще бъде изпълнена с емоции - някои положителни, други отрицателни и натоварващи. Подгответе се за неочаквани обрати и възобновяване на стари връзки и приятелства.

Необвързани: Забравена половинка ще се свърже с вас, а на улицата ще се засечете със стар приятел. Февруари ще е време за носталгични спомени и няколко неприятни преживявания.

Обвързани: През този месец отделете повече време на половинката. Опитайте се да промените отношението си към връзката ви и се реванширайте за незаинтересованото си поведение относно важността на отношенията ви.

Скорпион

Месецът няма да бъде особено вълнуващ за представителите на Скорпион. Това не значи, че ще бъде скучен, а че няма да има прекалено емоционални моменти и това е добре дошло за тази зодия.

Необвързани: Този месец да срещнете човек, чиято визия и характер ще ви пленят. Но не избързвайте и се уверете, че и двамата сте на едно и също място в желанието си за връзка. Ако въобще искате такава.

Обвързани: Вкусна храна, хубаво вино и време прекарано с любимия човек ще ви осигурят спокойствие и хармония, каквато отдавна не е имало във връзката ви. Опитайте се да сте непринудени и да не бъдете прекалено взискателни.

Стрелец

Въпреки че празниците вече са минали, хубавото настроение не ви напуска. И защо не? Всичко в живота ви ще бъде наред, поне през февруари. Въпреки огнените ви изблици, всичко ще се нарежда какво вие искате.

Необвързани: Месец февруари ще бъде изпълнен с възможности за нови срещи и нови запознанства. Ако решите да използвате вродения си чар, ще се появят не малко кандидата за сърцето ви.

Обвързани: Любов, любов и пак любов! Всеки ден ще бъдете обект на обожание от страна на половинката си, а кой не би искал подобно отношение? Радвайте се на връзката си и не се опитвайте да търсите проблеми там, където ги няма.

Козирог

Февруари ще е хубав за представителите на Козирог. Очакват ви слънчеви дни и весели преживявания, както и прекрасни романтични моменти. Месецът е подходящ за развитие както в любовта, така и в работата.

Необвързани: Усмихнете се. Това ще е достатъчно да завъртите главата на всички около себе си. А ако решите, че искате нещо повече от гореща вечер, само трябва да посочите човека, с когото искате да бъдете.

Обвързани: Грабнете половинката си и се отдайте на романтични занимания. А ако решите да споделите щастието си с приятелите си, ще преживеете много щури купони и весели вечери.

Водолей

Опитайте се да изслушването околните. Не се затваряйте в себе си, тъй като близките ви ще искат не само да бъдат чути, но и да разберат какво изпитвате и вие. Бъдете открити и покажете, че цените усилията на другите.

Необвързани: Сега не е време за нови запознанства или за започване на романтична връзка. Отделете време за себе си и се насладете на месец само за вас.

Обвързани: Трябва да осъзнаете, че всеки човек е различен и че никой не е длъжен да се съобразява с вас непрестанно. Това важи и в любовта. Ако се държите с половинката си като с равен, ще си спестите скандали и много нерви.

Риби

Настроението ви ще отговаря на времето навън. В някои моменти ще е мрачно и отблъскващо, но в други - приветливо и подканящо за приятни занимания.

Необвързани: Ще възобновите стари приятелства, но се опитайте да не ги преплитате с емоции и чувства. Връщането към хубавите спомени ще е достатъчни да ви зареди с положителни емоции и да направи месеца по-приятен.

Обвързани: Бъдете креативни и вложете старание във връзката си. Това, че сте заедно отдавна, не ви гарантира добри и стабилни отношения. Просто се сетете как се държахте с половинката си в началото и разпалете страстта си.