Какво ни очаква в любовта през първия месец от 2020 година? Какво са подготвили звездите за всяка зодия? Нека разберем:

Овен

Януари ще бъде месец, посветен на кариерата за Овен. Периодът на пламенната любов отмина и сега е време за постигане на хармония и в други сфери на живота.

Обвързани: Опитайте се да бъдете по-търпеливи и да се учите от грешките си. Месецът няма да е наситен с емоции, но няма нужда да започнете 2020 година с провал.

Необвързани: Може да откриете половинката си именно на работното място. Но внимавайте да не провалите всичко, преди да е започнало.

Телец

Месецът ще бъде емоционален за зодия Телец. Някои дни ще бъдат невероятни, докато други ще са истински провал, така че ще има широка палитра от емоции.

Обвързани: След почивката, която си дадохте предишния месец е време да обърнете повече внимание на половинката си. Подарете ѝ красиви цветя и ѝ правете повече комплименти.

Необвързани: Сега е моменти да започнете нова връзка. Периодът е благоприятен за сериозни отношения, така че давайте смело.

Близнаци

Близнаците ще продължат да се носят на вълната на любовта. Всичко ще е розово на фона на сивия януари, така че усмихнете и направете месеца по-хубав за хората около вас

Обвързани: Позволете си да бъдете спонтанни и изобретателни. Ще получавате много внимание и любов от половинката си, така че се постарайте да дадете достатъчно в замяна.

Необвързани: Въпреки че не търсите партньор, ще намерите такъв и определено ще се изненадате приятно. Само носете със себе си хубавото си настроение и всички ще са в краката ви.

Рак

За Рака се очертава тежък месец. Очаквайте проблеми в работата и в семейството. Просто се опитайте да бъдете по-рационални, отколкото емоционални, иначе рискувате да си навлечете гнева на околните.

Обвързани: Януари е месец за размисъл и за извличане на ползите от това да сте в сериозна връзка. Заслужава ли си да се съобразявате с половинката си, ако тя не прави същото за вас?

Необвързани: Насладете се на времето с приятели и близки. Януари няма да ви даде това, което търсите, затова се насладете на всичко, което вече имате.

Лъв

Месецът ще бъде ненатоварващ и хармоничен. Каквото поискате, това ще получите, само се опитайте да бъдете по-харизматични от обикновено - ако това е възможно.

Обвързани: Не се притеснявайте за връзката си. Облаците навън няма да надвиснат над вашите взаимоотношения. Заминете на почивка и се радвайте на всичко, което ви се случи.

Необвързани: Хайде на купон! Въпреки че сте уморени от коледните празници, ще намерите време за още забавления и така ще си гарантирате вълнуващ месец и много спомени.

Дева

Всичко, от което ще се нуждаете е време и малко търпение. Няма да ви се случват прекалено вълнуващи неща, но пък няма да има и натоварващи емоции.

Обвързани: Спокоен януари се очертава за Девите. Филмите пред телевизора и вкусните вечери ще е всичко, от което ще имате нужда, за да сте щастливи.

Необвързани: Януари ще бъде перфектен за нови връзки и дори за припламване на стара любов. Опитайте се да не премисляте прекалено много това, което се случва, тъй като може да провалите всичко.

Везни

Любовният ви живот през януари ще бъде изпълнен с доста емоции. За да преобладават хубавите спомени, се постарайте да бъдете малко по-отговорни към околните и малко по-сигурни в себе си.

Обвързани: Не разчитайте на половинката си да върши всичко. Поставете началото на новата година, като промените отношението към връзката си и няма да съжалявате.

Необвързани: Януари ще е тежък в любовен план. Съсредоточете се върху работата си и собственото си щастие и ще преминете безпроблемно през студените дни на месеца.

Скорпион

Занижете критериите си към околните до изпълними за тях и ще се окаже, че животът ви ще стане по-лек и по-цветен.

Обвързани: Въпреки че в любовта всичко ще бъде наред, не забравяйте, че човекът до вас има нужда от внимание. Опитайте се да бъдете по-отворени към неговите предложения и ще превърнете януари в месец на приказките.

Необвързани: Липсата на време превръща намирането на перфектна половинка в доста трудна задача. Постарайте се да поработите върху изискванията си, преди да се впуснете в нова връзка.

Стрелец

Януари ще бъде хармоничен и спокоен за Стрелците. След огнения декември и те имат нужда от почивка, въпреки че не си го признават.

Обвързани: Ако поискате от половинката си да прекарате повече време у дома, вместо по купони, ще бъдете посрещнати с отворени обятия. Няма нищо лошо във вечер с пуканки и чаша вино, любовта ви пак ще бъде красива и страстна.

Необвързани: През януари ще имате няколко добри варианта за нова връзка. Вие сами трябва да прецените дали искате да започнете такава.

Козирог

Семейството ви е ще е най-важно през януари. Ще прекарвате много време с близките си, така че любовният ви живот ще остане на заден фон.

Обвързани: Постъпете мъдро и дайте на половинката си нужното лично пространство. Нека започнете да си липсвате, така ще си осигурите щастливи дни в края на месеца.

Необвързани: Въпреки че не се очаква началото на любовни отношения, все пак няма да скучаете и дори ще започнете годината повече от добре.

Водолей

Много емоции, много спомени и много усмивки. Януари ще бъде вашия месец и затова нищо няма да може да го развали.

Обвързани: Вложете малко повече въображение във връзката си, за да може да добавите още повече щастие през първите дни от годината.

Необвързани: През месец януари ви очаква началото на нова връзка, която се очертава да бъде сериозна. Човекът до вас не само ще покрие всичките ви изисквания, но дори ще ви изненада приятно.

Риби

Рибите ги очаква един хубав и усмихнат първи месец от годината. Няма за какво да се притеснявате, просто се пуснете по течението и всичко ще се подреди идеално.

Обвързани: Любовта ще бъде във въздуха и вие само трябва да ѝ се насладите. Грабнете половинката си за ръката и се отдайте на приключение и весели моменти.

Необвързани: Социалният ви живот ще бъде на високо ниво през януари. Дните ви ще бъдат щури, но няма да има почти никакви отрицателни моменти. Харесайте си някого и просто действайте!