Какво са ни подготвили звездите в любовен план според зодиакалния ни знак? Какви изненади очакват всяка зодия през месец юли?

Овен

През месец юли ще се радвате на успешна комуникация. Ще ви се струва, че с лекота можете да постигнете всичко, което сте си наумили.

Необвързани: Ще се появи възможност за изненадващо пътуване, което ще ви се отрази изключително благоприятно. Не се притеснявайте от нови запознанства, тъй като именно те са ключът към откриването на голяма любов през месец юли.

Обвързани: През този месец с половинката ще имате възможност да се забавлявате. Отпуснете се и си спомнете колко лудешки се държахте в началото на връзката ви.

Телец

Спокойствие и хармония – това са думите, които описват как ще премине месец юли за представителите на зодия Телец. Запомнете, че доброто ви настроение е заразително, което означава, че месецът ще бъде изпълнен със забавления.

Необвързани: Бъдете внимателни с новите запознанства. Възможно е да попаднете на недоброжелатели. Дайте си повече време, за да обмислите кое познанство си струва да запазите.

Обвързани: Моментът е подходящ за важна крачка в любовните отношения. А най-важното е, че с партньора ви сте на едно и също мнение.

Близнаци

Ще ви се струва, че месец юли е вашият месец. И това е точно така – това е периодът, в който настроението ви ще бъде приповдигнато и ще имате желание за много приключения.

Необвързани: Недейте да мислите непрестанно кога ще срещнете подходяща половинка. Отдайте се на веселби и използвайте всяка свободна минута за забавления.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще бъде хармонични. Най-важното е, че всичко зависи от това дали сте склонни на компромиси.

Рак

През месец юли ще бъдете изключително ангажирани. Ще ви бъде трудно да намирате време за забавления.

Необвързани: Периодът не е подходящ за започване на нова връзка. Съсредоточете се върху приятелските отношения и прекарвайте повече време със семейството.

Обвързани: Половинката ви ще има нужда от повече внимание. Постарайте се да отделите време само за вас, за да се отърсите от ежедневните проблеми.

Лъв

Първата половина от месеца ще премине спокойно за представителите на зодия Лъв. Втората половина на месец юли ще бъде изпълнена с пътешествия.

Необвързани: Периодът е подходящ за започване на романтична връзка. Има огромна вероятност отношенията ви да се окажат дългосрочни.

Обвързани: Отношенията в любимия човек ще бъдат във възход през месец юли. Ще се радвате на хармония, разбирателство и много смях.

Дева

В началото на месец юли Девите ще бъдат в затрупани със задължения, които ще им пречат да се забавляват. Но след това ги очакват приятни преживявания, свързани със срещи с приятели от миналото.

Необвързани: Възможно е да срещнете стар познат, който да ви признае чувствата си. Приятната изненада може да се превърне в прекрасна връзка, която ще се развива на бързи обороти и ще ви накара да се влюбите.

Обвързани: Спрете поне за няколко дни и посветете цялото си внимание на любимия човек. Многобройните ви ангажименти могат да почакат, а почивката ще ви зареди със свежи сили и добро настроение.

Везни

Представителите на зодия Везни ще бъдат във вихъра на емоциите през този месец. Доброто им настроение и широка усмивка ще бъдат причина за много нови запознанства и неподозирани приключения.

Необвързани: Това е месецът, който ще ви срещне с интересна личност. Отдайте се на емоциите, имайки предвид, че става дума за мимолетен летен флирт.

Обвързани: Желанието ви за уединение и интимни ласки с партньора ще ви накарат да се отдадете на луди забавления в спалнята. Гарантираме ви, че нощите ще бъдат горещи.

Скорпион

Забавете темпото и се опитайте да забравите за ежедневните проблеми. Месецът се очертава напрегнат, което ще се отрази на настроението ви.

Необвързани: Има голяма вероятност месецът да се окаже изпълнен с неразбирателства на работното място. Опитайте се да не прехвърляте негативното настроение у дома.

Обвързани: Разногласията с половинката не са изключени, но най-важното е, че човекът до вас ви подкрепя и ще ви даде възможност за пореден път да се убедите колко много държи на вас.

Стрелец

Месец юли е изключително подходящ за довършите започнати задачи, за които все не ви остава време. Енергията ви ще бъде неизчерпаема.

Необвързани: Уменията ви за комуникация ще станат причина за интересно запознанство. Не прибързвайте и изчакайте, за да се убедите, че чувствата и на двама ви са достатъчно силни за започване на връзка.

Обвързани: Сега е моментът да обсъдите всички важни въпроси с вашия партньор. Не очаквайте, че той може да чете мисли и бъдете искрени във вашите желания и притеснения.

Козирог

Динамика, липса на време и много емоции – такъв ще бъде месецът за представителите на зодия Козирог.

Необвързани: Месец ли със сигурност няма да бъде скучен. И макар през по-голямата част от време да сте на работа, точно това е мястото, на което ще срещнете човек, който ще се окаже изключително подходящ за вас.

Обвързани: Не е изключено да имате разпри с половинката в средата на месеца. Не забравяйте, че компромисите са важна част от всяка връзка и трябва да се правят и от двамата.

Водолей

Месец юли е моментът, в който трябва да се отпуснете и да спрете да се притеснявате за всичко. Не забравяйте, че летните месеци носят наслада, но трябва да бъдат придружени и от заслужена почивка.

Необвързани: Ще ви се струва, че привличате всички погледи и това ще се дължи на чара, който дори не осъзнавате, че излъчвате. Забравете за задръжките и дайте възможност на летен флирт, който може да се окаже истинска любов.

Обвързани: Първата половина на месец юли ще се отрази благоприятно на отношенията с любимия човек. Моментът е подходящ за увеличаване на семейството.

Риби

Представителите на зодия Риби ще имат доста динамичен месец, който ще бъде изпълнен с желание за възобновяване на стари отношения с приятели. Разбира се, ще е необходимо да докажете, че може да ви се има доверие.

Необвързани: Недейте да се затваряте у дома, а излезте навън, за да се забавлявате. Независимо дали става дума за разходка в парка, или пък за вечерно излизане.

Обвързани: Ако имате каквито и да било притеснения относно отношенията с партньора, сега е моментът да ги кажете. Не се страхувайте от важния разговор, тъй като той ще ви донесе вътрешното спокойствие, за което копнеете.