В разгара на лятото, любовта и положителните емоции са във вихъра си. Някои от нас летят на крилата на щастието, но за други дъждовните облаци все още не са си отишли. 

Овен

Въпреки че на пръв поглед всичко изглежда спокойно, бъдете нащрек. Дръжте приятелите си наблизо и не позволявайте на непознати да повлияват на настроението.

Необвъзрани: Посветете месеца на себе си. СПА процедури, разходки в парка и кокетни заведения. Внимавайте с хората около себе си, тъй като слънчевият месец може да се превърне в мрачен и самотен.

Обвързани: Опитайте се да не се вглеждате в партньора си. Този месец определено ще бъдете съсредоточени само върху негативното.

Телец

Юли ще бъде слънчев и безоблачен за представителите на Телец. Настроението определено ще бъде лятно, а спомените - само положителни.

Необвързани: Сега е моментът да действате смело! Сложете токчета, ефирна рокля и ще завъртите главите на всички около себе си.

Обвързани: Чакат ви много емоции и всички ще са романтични. Загърбете ежедневните проблеми и се отдайте на безгрижието, което носи юли.

Близнаци

Време е за купон! Ще преживеете един наистина запомнящ се юли. Независимо какво ще предприемете, всичко ще се увенчава с успех.

Необвързани: Оглеждайте се, тъй като принцът на бял кон може да изскочи  пред във всеки момент. И няма да има нужда да се престаравате с външния си вид. Бъдете естествена и всичко ще се подреди както искате вие.

Обвързани: Отидете на почивка, дори да е за два дни. Времето ще бъде само за любов, усмивки и снимки на плажа.

Рак

Ракът ще има няколко по-емоционални моменти, но месецът ще бъде щастлив и хармоничен. За да си осигурите спокойствие, просто си поръчайте един леден коктейл и се насладете на лятната музика.

Необвързани: Не може да се каже, че този месец ще бъде сред най-успешните, но пък ще се запознаете с хора, които ще ви станат наистина близки. Отдайте се на лятно мързелуване и се насладете на живота, без прекалено много емоции.

Обвързани: Ако решите да си "затворите" очите за нещата, които ви разстройват, ще си създадете наистина хубави спомени с половинката си.

Лъв

Слънчевите лъчи ще се отразят добре на тена и любовния ви живот. Решили сте, че този месец си заслужава да се огледате около себе си и това, което сте видели ви е харесало.

Необвързани: Слънце, плаж, море. Има ли нужда да казваме повече? Сложете доброто си настроение и ще бъдете царицата на купоните.

Обвързани: Времето е само за романтика. Разходки по залез, чаша вино на брега на морето, любовни филми и много, много любов.

Дева

Дори за анализиращите Деви времето ще бъде слънчево и безоблачно. Решили сте да си вземете отпуск и се наслаждавате на света, следователно забавлението ви е в кърпа вързано.

Необвързани: Животът е чудесен, всичко е прекрасно. Бъдете безгрижни и този месец може да се превърне в истинска вихрушка от прекрасни преживявания.

Обвързани: На хоризонта всичко ще е спокойно. Отдайте се на почивка и правете само това, което обичате. Половинката ви ще бъде щастлива и любовта ще увенчае месеца ви.

Везни

Месецът няма да е изключително наситен със събития, но пък за сметка на това любовта и нежността ще бъдат в точното количество. Отдайте се на мързелуване и релаксация и всичко ще бъде чудесно.

Необвързани: Съсредоточете се върху близките си. Не се старайте прекалено много да привличате вниманието на мъжете, защото ще си навлечете неприятности. Оставете нещата да се случат естествено.

Обвързани: Грабнете половинката си и изчезнете от света. Намерете местенце, на което няма да има други, освен вас и просто се радвайте един на друг.

Скорпион

Спокойно можете да определите юли за най-социалния месец в годината. Семейството и приятелите ви ще бъдат непрестанно около вас и това ще ви се отрази отлично.

Необвързани: Юли е месецът на любовта за вас. Докато сте с най-близките хора около вас, ще срещнете важен за вас човек. Не се притеснявайте, всичко ще стане по възможно най-естествения начин.

Обвързани: Месецът ще бъде изцяло безоблачен. Няма да има драми и проблеми, а само силни емоции и забавления.

 Стрелец

Огнен месец за огнените зодии. За Стрелците този месец ще е шарен и емоционален. Ще има лоши моменти, но ще бъдат малко в сравнение с хубавите емоции, които го очакват.

Необвързани: Старайте се да поддържате доброто си настроение, тъй като усмивката ви определено ще има силно влияние върху другите.

Обвързани: Знаем, че сте силен характер, но ако малко укротите силния си темперамент, определено ще спечелите в любовните си отношения.

Козирог

Този месец ще бъде наситен с приятни емоции, но все пак не сваляйте гарда си прекалено ниско, тъй като може да си изпатите.

Необвързани: Вниманието ще бъде съсредоточено върху вас, но не позволявайте сладките приказки да замъглят трезвата ви преценка.

Обвързани: С половинката ви ще бъдете в хармония, стига да не бъдете излишно дребнави.

Водолей

Щастието и хубавите моменти ще бъдат в основата на юлските дни. Ако успеете да намалите анализирането на всяко ваше и чуждо действие, ще запомните летния месец с усмивка.

Необвързани: Отдайте се на приятните моменти и се опитайте да не очаквате нищо от околните. Просто се забавлявайте.

Обвързани: Забавлявайте се в спалнята и просто се пуснете по течението.

Риби

Месец юли ще бъде труден в любовно отношение за представителите на зодия Риби. Опитайте се да се отдадете на самоусъвършенстване и не предприемайте сериозни стъпки.

Необвързани: Не очаквайте много от юли и животът ви ще бъде по-лек. Отдайте се на четене на книги и разходки из планината и си изяснете какво точно искате от човека до вас.

Обвързани: Въпреки наглед хармонична, връзката ви ще бъде разклатена. Гледайте по-философски на живота и ще преминете през месеца спокойно.