Лятото е тук. Време е за почивка, слънце и много усмивки. А какво са подготвили звездите за нас през топлия месец юли?

Овен

Овенът ще се носи на вълната на любовта. Всичко ще е розово и слънчево, точно като залез над морето. Време е за почивка, усмивки и следобеди със семейството и близките ви. 

Необвързани: Не търсите партньор, но това не значи, че няма да намерите такъв. А най-хубавото е, че ще се изненадате приятно. Сложете хубавото си настроение и невероятната си усмивка и всички ще бъдат в краката ви.

Обвързани: Бъдете спонтанни и изобретателни. Ако решите да бъдете малко по-романтични, ще получите много внимание и любов от половинката си. Коктейлите, музиката и истинската любов могат да направят чудеса.

Телец

Телците трябва да бъдат внимателни в поведението си спрямо околните. Ако не подбирате правилно думите, може да си навлечете излишни неприятности. Опитайте се да влагате малко повече мисъл и по-малко чувства в това, което говорите и ще прекарате един спокоен и щастлив юли.

Необвързани: Този месец ще бъде прекрасен както за обвързаните, така и за необвързаните. Все пак внимавайте с хората, с които се запознавате, за да не разбият сърцето ви. Отдайте се на забавления и не се опитвайте да откриете вашия човек по баровете.

Обвързани: Започнете да слушате повече, отколкото да говорите. Ако покажете на половинката си, че можете да бъдете отговорни, ще си осигурите достатъчно забавления за целия месец, а може и след това.

Близнаци

Време е за летни вечери край басейна и весели спомени с приятели. Ще преживеете един велик юли - купони, забавления и много любов. Независимо какво ще предприемете, всичко ще се увенчава с успех.

Необвързани: Принцът на бял кон може да се появи всеки момент, така че поддържайте визията си. Бъдете усмихнати и чаровни и всичко ще се подреди както искате вие.

Обвързани: Отидете на почивка, независимо къде. Времето ще бъде изпълнено с любов и страхотни снимки. Романтиката ще се усеща във въздуха и ще зарази вас и половинката ви.

Рак

Ракът ще бъде на гребена на любовта. Всичко ще се случва точно така, както искате, а времето ще бъде повече от прекрасно. Този месец ще бъде само и единствено за вас и никой няма да може да ви го отнеме.

Необвързани: Бъдете себе си и ще намерите това, което търсите. Флирт или дългосрочна връзка, всичко зависи само от вас и настроението ви. А кой е казал, че флиртът не може да премине в сериозна връзка?

Обвързани: Романтични филми, вечери на свещи и красиви цветя. Чака ви месец, наситен с много любов. Изживейте всеки момент от юли максимално щуро и правете колкото можете повече забавни неща с половинката си.

Лъв

Месец юли ще бъде изпълнен с емоции. Използвайте всяка възможност, за да развиете нови умения. Времето за вас ще бъде безоблачно, но се постарайте да не го правите мрачно за околните.

Необвързани: Бъдете внимателни с хората, които допускате до себе си. Вместо отчаяно да се опитвате да си намерите половинка за морето, намерете чудесно място за вас и приятелите ви и се отдайте на невероятен купон.

Обвързани: Лятото е перфектният момент да заздравите връзката си. Уверете се, че с партньора ви споделяте достатъчно време и се поинтересувайте повече от неговите емоции. Именно интереса към другите ще ви осигури ключа за един магически юли.

Дева

Лятото идва с нови сили и страхотни преживявания за организираните Деви. Решили сте да загърбите всичко логично и се оказва, че ви отива. Хората около вас ще бъдат запленени от спонтанността ви и ще искат да бъдат непрестанно с вас.

Необвързани: Отдайте се на момента, проявете смелост и кажете на мечтания човек, че го искате само за себе си. Позволете на романтичната ви натура да покаже какво умее и ще си осигурите само хубави спомени.

Обвързани: Ако разнежите половинката си с някой романтичен жест, ще прекарате 31 незабравими дни на романтика, релакс и щастливо бездействие. Заслужава си да купите бутилка хубаво вино и да направите някой друг комплимент в точния момент.

Везни

Желанието ви да сте приятели с всички ще ви донесе и хубаво, и лошо. Просто се опитайте да бъдете малко по-сигурни в желанията си и ще имате безгрижно лято.

Необвързани: Очаква ви месец на емоции от всякакъв вид. Ще срещнете някой, който ще оцени отношението ви към живота и света, но не се доверявайте прекалено лесно. Ако проявите търпение, той ще докаже, че е правилния човек.

Обвързани: Поглезете партньора си. Ако имате възможност, заминете само двамата за място, което не сте посещавали досега. Тази спонтанност ще ви накара отново да се чувствате млади и влюбени.

Скорпион

Сега е моментът да се научите да релаксирате. През юли ще ви бъде напрегнато и много изнервящо на работното място и това ще се отрази и на връзката ви. Радвайте се на малките неща и животът ви може да стане по-красив и спокоен.

Необвързани: Летните купони са перфектни за започване на нова връзка. Оставете малко потайност между вас и кандидата за сърцето ви и определено ще преживеете интересен месец.

Обвързани: Разнообразете ежедневието си. Опитайте нещо ново в личния и в професионалния си живот. Лято е и трябва да бъдете малко по-спокойни, иначе рискувате месецът да бъде облачен за вас и половинката ви.

Стрелец

Романтичният ви живот ще бъде изключително цветен. Освен романтични моменти, които ще преживеете, ще се срещнете със стари приятели и ще се отдадете на сладки спомени.

Необвързани: Този месец ще бъдете извън контрол. Ще бъдете ухажвани от всички страни и с едно щракване на пръсти ще си осигурявате компания. Не забравяйте за приятелите си, тъй като те ще ви дават силите да бъдете толкова желани. 

Обвързани: Коктейли, любовни филми и романтични разходки. Това ще е всичко, от което ще имате нужда през юли, а половинката ви ще иска само вашето внимание. 

Козирог

Месец юли се очертава изключително слънчев за представителите на зодия Козирог. Ще постигнете успехи в офиса и това ще ви даде самочувствието да постигнете всичко, което пожелаете.

Необвързани: През месец няма да ви липсват нови запознанства. Все пак бъдете нащрек, тъй като не малко хора ще искат да се домогнат до успеха ви и ще ви използват за лична изгода. 

Обвързани: Ще се разбирате с половинката без никакви проблеми. Време е да се отдадете на релакс и дори да не сте непрестанно заедно, все пак ще бъдете по свързани от всякога. 

Водолей

Опитайте се да бъдете по-открити и по-внимателни с околните. Времето ще бъде прекалено хубаво, за да се занимавате прекалено много с колегите и техните недостатъци. Насладете се на ароматните нощи край морето и намерете ново хоби.

Необвързани: Внимавайте кого си харесвате. Коктейлите правят всички да изглеждат по-добре, но това не значи, че принцът на бял кон е с добър характер. За да не си разваляте почивка, се опитайте да мислите трезво относно непознатите, които ви заглеждат.

Обвързани: Не очаквайте само половинката ви да бъде активна в отношенията ви. Намерете нов ресторант и се постарайте на масата да ви очаква любимото ви вино. Останалото ще се подреди само.

Риби

Месец юли ще бъде хармоничен за Рибите. Морето ще бъде спокойно, ще имате време да се отдадете на любимите си занимания, а близките ви ще се стараят да ви угаждат максимално много.

Необвързани: Всичко ще е спокойно. Може да няма опашка за сърцето ви, но правилният човек ще се появи в точния момент. Тогава идва вашият ред - омагьосайте го с чара си и изживейте лятото на мечтите си.  

Обвързани: Юли ще бъде месец за разговори за бъдещето, но това не трябва да ви плаши. С половинката ви ще бъдете на една вълна за почти всичко, така че ще се забавлявате много повече, отколкото сте очаквали.