Пролетта наближава, а с нея и промените в ежедневието ни. Какво са подготвили звездите за нас в най-женския месец от годината?

Овен

Въпреки че сте огнена зодия, понякога ви се иска да покажете, че сте романтична натура, която иска да бъде обичана. И именно този месец ще се сбъднат всичките ви желания. Просто се отпуснете и се оставете на течението - ще преживеете един слънчев март.

Необвързани: Идеалната ви половинка ви очаква! Ще бъде точно такава, какво сте си мечтали и ако си позволите да ѝ се доверите, ще срещнете истинската си любов. Опитайте се да повярвате, че доброто съществува и ще видите, че наистина е така.

Обвързани: Време е да обърнете внимание на човека до вас. И то вниманието, което заслужава. Опитайте се да проявите интерес към хобитата и към ежедневието му и ще бъдете възнаградени. Все пак, кой не обича вниманието да е върху него?

Телец

Март ще бъде времето, в което трябва да преосмислите изборите, които правите. И не само в личния си живот, но и в работата. А понякога се налага да промените нещо и в двете сфери на живота си. И това време наближава.

Необвързани: Помислете защо имате проблем в намирането на половинка? Дали не изисквате прекалено много или подходът ви е грешен - не винаги вие сте прави, а околните просто са се объркали. Може би точно този начин на мислене ви пречи да бъдете щастливи.

Обвързани: През месец март половинката ви ще има голяма нужда от вас и подкрепата ви. И тук ще докажете любовта си към нея. Сега е моментът да решите дали искате само да се забавлявате или да инвестирате време и енергия в тази връзка.

Близнаци

Март е слънчев като вашата зодия, затова ще бъде добър месец за любовните ви отношения. Ако решите да бъдете по-постоянни, ще зарадвате много повече хора, отколкото очаквате. Обърнете внимание на дребните детайли, така ще можете по-лесно да останете съсредоточени върху важните неща.

Необвързани: Не спирайте да се оглеждате, тъй като ще срещнете някой, който не само ще ви накара да се усмихнете, но и ще ви стане ценен. Настъпващата пролет ще ви даде енергията да започнете нова връзка и това ще бъде само началото на поредица от успехи в личен план.

Обвързани: Не само вие, но и половинката ви ще е настроена романтично. Възползвайте се от топлите дни и избягайте на романтичен уикенд сред природата. Споделете щастието си с близки приятели и ще си осигурите страхотно преживяване и весели спомени.

Рак

Март ще бъде сравнително спокоен за представителите на зодия Рак. Въпреки че може да имат дребни проблеми в някои аспекти от живота им, ще постигнат успех в работата. А ако решат да вложат същата енергия и в любовните си отношения, месецът ще бъде хубав.

Необвързани: Време е да разберете какво точно търсите в човека до себе си и да прецените дали е възможно да откриете някой, отговарящ на очакванията ви. Ако решите да бъдете по-широко скроени и да вярвате на околните, може да се забавлявате повече от очакването.

Обвързани: Любовните ви отношения ще бъдат в двете крайности. Както ще искате да бъдете непрестанно с половинката си, така и ще искате да избягате в друга държава. Опитайте се да не провокирате напрежение във връзката си, защото рискувате да развалите месеца с кавги и безсмислени спорове.

Лъв

Март е перфектен за развитие на личностните умения на Краля на животните. Но няма да е лошо да поработи и върху желанието си да изслушвате околните. Месецът може да бъде слънчев за Лъва, но за околните може да се превърне в ад, ако той не реши да промени отношението си към света.

Необвързани: Усмивката ще бъде най-голямото ви оръжие този месец. Опитайте се да останете позитивни и ще успеете да привлечете вниманието на човека, когото харесвате. Вродената ви харизма ще свърши останалата работа.

Обвързани: Този месец ще бъдете настроени основно за романтични и интимни преживявания с половинката си. Постарайте се атмосферата да бъде хармонична, облечете си секси бельо и сбъднете най-щурите мечти на половинката си.

Дева

Този месец ще бъде спокоен за представителите на Дева. Хората около вас ще се вслушват в съветите ви, което ще ви накара да се чувствате по-добре от обикновено. Все пак, вие винаги сте прави и хората най-накрая започват да го осъзнават.

Необвързани: Очаквайте обяснение в любов от човек, който отдавна ви интересува. Ще имате възможността да говорите за нещата, които ви вълнуват и то с човек, който напълно споделя мнението ви. Не премисляйте прекалено много и действайте!

Обвързани: Хармонията ще бъде в центъра на връзката ви през март. Ще се радвате на топли пролетни вечери, дълги разговори и хубаво вино. Какво повече може да искате от половинката и живота си?

Везни

Чувствате се емоционално претрупани. Време е да направите сериозна равносметка за живота си и за хората в него - понякога се налага да си тръгнете от тези, които ви пречат да бъдете щастливи.

Необвързани: Този месец се опитайте да обърнете внимание на своите нужди. Няма да пожънете успех в любовта, затова угодете на прищявките си, независимо колко са ексцентрични.

Обвързани: Може би е време да поговорите сериозно с половинката си. Разберете дали имате едни и същи мечти, къде в живота се намирате и дали имате общо бъдеще. Понякога тези разговори могат да разрешат дългогодишни проблеми.

Скорпион

Сега е моментът да се научите да релаксирате. През март ще ви бъде напрегнато в работата и ако позволите, това ще се отрази и в личния ви живот. Научете се да се радвате на малките неща и животът ще стане по-красив и спокоен.

Необвързани: Началото на пролетта е перфектно за започване на нова връзка. Все пак не се доверявайте прекалено бързо, тъй като може да се окаже, че човекът до вас ви използва за лични облаги.

Обвързани: Разнообразете ежедневието си. Опитайте нещо ново - в спалнята, в работата или в хобитата ви. Ако с половинката си имате общи страсти, ще прекарате един чудесен месец.

Стрелец

Март ще бъде предопределящ за представителите на зодия Стрелец. Сега е моментът да направите генерални промени и да прецените дали не е по-добре да започнете отначало далеч от сегашния ви дом. Това се отнася и за любовните ви отношения.

Необвързани: Въпреки че всичко се променя, ще бъде и за добро. Една от промените ще бъде нова половинка. Трябва само да се опитате да укротите огнения си темперамент и ще се окаже, че сте открили човека за вас.

Обвързани: Имате два варианта - преосмисляне на връзката ви или спонтанно пътешествие. Генералната промяна ще даде отговори на въпросите, които се страхувате да зададете на глас.

Козирог

Настъпва период на много усмивки и хубави моменти. Няма да спрете да се чудите как всичко се нарежда точно както искате, но определено няма да откажете хората най-накрая да започнат да се вслушват в думите ви.

Необвързани: Обърнете повече внимание на приятелите и семейството ви. Ако човекът, към който изпитвате чувства се интересува от вас, сам ще дойде и ще поиска малко от времето ви за себе си.

Обвързани: Всичко ще бъде наред. Насладете се на хармонията във връзката ви и се оставете на течението. Животът може да е и хубав, а за вас ще бъде направо чудесен.

Водолей

Март ще бъде наситен с емоции. Някои хубави, други наистина лоши. Ваш избор е кое ще определи месец март. Опитайте се да бъдете по-оптимистично настроени и да приемете, че не всичко е розово, и ще успеете да ограничите проблемите в ежедневието си.

Необвързани: Огледайте се! Хората, които ви намират за интересни се опитват да привлекат вниманието ви и ако не разширите кръга си на комуникация ще загубите много време в чудене къде е перфектната ви половинка.

Обвързани: Вложете във връзката си същото старание, с което се отнасяте в работата си. Приемете отношенията ви като проект и се постарайте да получите най-високо одобрение, на което сте способни.

Риби

Март е вашият месец и никой и нищо не може да ви спре да се забавлявате. Вървете с високо вдигната глава и новата ви увереност ще ви донесе повече позитиви, отколкото сте очаквали.

Необвързани: Ще привличате мъжете като магнит. Просто си изберете един и се забавлявайте, без да мислите за обвързване. Ако той е човекът за вас, ще си проличи от първата целувка.

Обвързани: Време е за разходка в парка, късно кино и вкусна храна. Радвайте се на връзката си и не се опитвайте да намерите проблеми там, където ги няма.