Есента е тук и всичко е облечено в красиви цветове и слънчеви усмивки. А дали и месец ноември ще бъде също толкова топъл и щастлив? За да разберете, вижте какво са ни подготвили звездите в любовно отношение.

Овен

Месец ноември ще бъде особено интересен за зодия Овен. Ще се случват неща, които никой не е очаквал, но повечето от тях ще бъдат хубави.

Необвързани: Възможно е да срещнете подходяща половинка, но не разчитайте само на звездите. Направете си прическа, купете си нови дрехи и покажете най-хубавите си черти.

Обвързани: Експериментирайте. Бъдете сме и покажете на половинката си колко много я обичате. А ако съчетаете любовта с пътуване, ще прекарате един чудесен месец.

Телец

Телците трябва да бъдат много внимателни в отношенията си с околните. Лесно ще бъдете разбирани грешно и това ще води до спорове, а и до край на отношения - били те любовни или приятелски.

Необвързани: За жалост, този месец ще бъде лош както за обвързаните, така и за необвързаните. Не очаквайте нищо, защото нищо няма да се случи. Не залагайте особени надежди да срещнете някого през ноември.

Обвързани: Опитайте се да не се карате с половинката си. Спомнете си защо сте заедно и обмисляйте внимателно какво говорите, тъй като това ще е само един период.

Близнаци

Студеното време ще донесе разнообразни преживявания за Близнаците. Ако успеете да изиграете картите си както трябва, ще пожънете успех в любовта, но трябва да бъдете по-смели от обикновено.

Необвързани: Ако не се поддавате лесно на ласкателства, а откриете мъж, с който можете да водите по-различни и дълбоки разговори, любовните ви мечти ще се сбъднат още в началото на месеца.

Обвързани: Изяснете отношенията си с половинката. Разберете дали се движите в една посока и дали имате общи планове за бъдещето. Сега е моментът да разберете дали сте един за друг.

Рак

Ракът ще намери това, което търси някъде между сгушените ноемврийски вечери. Само трябва да бъдете по-усмихнати и малко по-уверени.

Необвързани: Има вероятност да започнете афера с колега. Преценете дали е добре да поемате такъв риск и какво ще ви донесе тази връзка.

Обвързани: Време е за романтика, филми, вкусна храна и много уют. Не е нужно да правите скъпи подаръци и големи жестове. Превърнете дома си в мек и пухкав рай и ще прекарате един месец, изпълнен с любов.

Лъв

Лъвът трябва да погледне по-сериозно на близките си. Това, че сте добри шоумени няма да ви помогне при поемането на отговорност. Изправете се и покажете, че можете да бъдете сериозни.

Необвързани: Ноември ще бъде слънчев за необвързаните. Независимо дали искате забавление или сериозна връзка, всичко ще се подреди отлично за вас.

Обвързани: Романтика и специално отношение. Това е всичко, което ще иска половинката ви от вас. Не забравяйте, че и вие имате отговорности към човека до вас, так че хубавото вино и шоколадовите бонбони могат да изкажат уважението и благодарността ви.

Дева

Ноември ще бъде слънчев за Девата. Проявата на малко повече спокойствие ще ви осигури прекрасна приказка преди Коледа.

Необвързани: Изчакайте малко и не скачайте на врата на първия, който ви изглежда добре. Ако решите да заложите на интелекта повече, отколкото на външността ще спечелите.

Обвързани: Скъп ресторант, късно кино и бънджи скокове. От подобни занимания ще бъде изтакан целия ноември за Девите с половинки. Няма лошо понякога да живеете за момента.

Везни

Ноември ще бъде неприятен за Везните. Опитайте се да запазите хармоничното си отношение към себе си и живота, защото ви очакват лоши изненади.

Необвързани: Проявете смелост! Опитайте се да бъдете независими и се погрижете за себе си. Така ще бъдете в пъти по-привлекателни, отколкото, ако увиснете на нечий врат в желанието си да има някой до вас.

Обвързани: Не се опитвайте да влагате много адреналин и емоции във връзката си. Малко спокойствие и романтични филми може и да спасят любовта ви.

Скорпион

Ноември ще бъде щастлив месец за представителите на зодия Скорпион. Връзките им ще процъфтяват, а отношенията им с приятелите никога няма да бъдат по-положителни.

Необвързани: Определено ще имате по-голям късмет в любовта. Ако решите, че не искате да имате сериозна връзка, само бъдете искрени с човека срещу вас и всичко ще бъде наред.

Обвързани: Живейте за мига! Заминете на изненадваща ваканция, полетете на крилете на любовта и определено ще запомните с добро месец ноември.

Стрелец

Месец ноември ще бъде спокоен и не особено наситен с емоции - нито добри, нито лоши. Бъдете близо до приятелите си и просто се опитайте да релаксирате на сигурно у дома.

Необвързани: Месец ноември не е подходящ за започване на романтична връзка. Запасете се с вино и комедии и съсредоточете вниманието си върху вас самата.

Обвързани: Въпреки лекия застой, отношенията ви с половинката няма да бъдат обтегнати. Опитайте се да правите различни неща заедно, но не превръщайте разнообразието в задължение.

Козирог

Козирогът може да си отдъхне. Всичко ще бъде наред, а любовните ви отношения ще вървят по мед и масло.

Необвързани: Ако все още търсите идеалната половинка, то май сте на прав път. Само се опитайте да бъдете по-уверени в себе си и всичко ще се подреди.

Обвързани: Разходки в планината, червено вино и стари филми на ужасите. Това ще бъде ключа за един чудесен месец, изпълнен с красиви емоции.

Водолей

Отдайте се на любимите си занимания. Имате нужда от време за вас и близките ви ще уважат това желание. Не се притеснявайте за любовните си отношения, те няма да пострадат.

Необвързани: Ноември ще ви поднесе множество нови запознанства, но се опитайте да не се превръщате в център на излишно внимание.

Обвързани: Не е казано, че трябва да пренебрегнете половинката си напълно, но ѝ позволете да усети липсата ви. Това ще разпали искрата във връзката ви.

Риби

Месецът ще бъде малко напрегнат по отношение на работата ви, което може да създадени проблеми и в другите сфери на живота ви. Внимавайте какви решения взимате.

Необвързани: Моментът не е подходящ за нова връзка. Тя ще започне под знака на спорове и скандали и ще бъде така до самия си край.

Обвързани: Бъдете изключително внимателни в любовните отношения. Никой не е длъжен да търпи непостоянните ви настроения, затова проявете уважение към околните.