Какви изненади са ни подготвили звездите през месец октомври и какво да очакваме в любовен план?

Овен

За Овен октомври със сигурност няма да бъде скучен. Емоции, трепети, дори малко скандали ще съпровождат месеца.

Необвързани: Подбирайте компанията си внимателно и бъдете нащрек за хора, които са отрицателно настроени към вас. Периодът е подходящ за флиртове, но нищо повече.

Обвързани: Романтиката ще бъде навсякъде около вас. Постоянно ще искате да бъдете с половинката си, ще ѝ организирате прекрасни изненади и ще се радвате на хармония и разбирателство.

Телец

Октомври ще бъде много социален за Телците. Нови запознанства, пътувания и любовни искри ще бъдат неизменна част от ежедневието на земна зодия.

Необвързани: Въпреки че всеки ваш ход ще бъде ознаменуван с успех, имайте едно наум с околните. Ако търсите повече от флирт, действайте по-внимателно и не се хвърляйте в нова връзка толкова внезапно.

Обвързани: През октомври ще се наложи да обръщате малко повече внимание на домашното огнище. С влошаването на времето половинката ви определено ще иска да сте повече време пред телевизора, отколкото навън. Един романтичен уикенд и по-чести комплименти от ваша страна ще ви осигурят спокоен месец.

Близнаци

Положителни емоции и много усмивки ще очакват Близнаците през месец октомври. Ще ви бъде малко по-трудно да завързвате нови приятелства, но пък и старите си ги бива.

Необвързани: Не очаквайте, че ще намерите перфектната си половинка за една седмица. Ако решите да проявите търпение, ще бъдете възнаградени и ще имате повод за усмивки не само през октомври.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще бъдат прекрасни през този месец. Купа с пуканки и пухкаво одеяло ще е всичко, от което ще имате нужда. 

Рак

През месец октомври Ракът ще бъде на романтична вълна. Филми, хубаво вино и ароматни свещи ще превърнат всеки ден в сцена от коледна картичка.

Необвързани: Поглезете се. Спрете непрестанно да търсите любовта на живота си, а отидете на масаж, фризьор или на каквото ви се иска. Ако спрете да мислите за любов поне за 1 час, тя ще ви открие много по-лесно.

Обвързани: Въпреки хармонията във връзката ви, може и да възникнат малки пререкания. Опитайте се да бъде по-дипломатични и всичко ще е наред.

Лъв

През октомври представителите на зодия Лъв ще имат положителни преживявания и адреналинът им ще бъде висок непрестанно. Това ще се отрази и в интимните отношения на огнената зодия.

Необвързани: Просто се усмихнете и пред вас ще има опашка от заинтересувани. Отдайте се на забавления, скочете с бънджи, отидете на палатки в непознат район или се научете да карате мотор. Всичко това ще ви направи неустоими!

Обвързани: Сексуалният ви апетит ще бъде в апогея си. Подгответе атмосферата с романтична музика и секси бельо, но не забравяйте, че и половинката ви има нужди.

Дева

Бъдете по-спокойни. Октомври ще ви донесе емоциите, за които копнеете, просто трябва да бъдете по-дипломатично настроени.

Необвързани: Очаквайте обяснение в любов от човек, който не сте приемали за потенциална половинка. Ако решите да бъдете по-общителни, това ще ви спечели нова и вълнуваща връзка.

Обвързани: Месецът ще бъде перфектен за пътуване. Хванете половинката си за ръка и заминете на място, за което мечтаете отдавна и се отдайте на любов и усмивки.

Везни

Много пътувания и по-малко отрицателни емоции ще съпроводят Везните през октомври. Всичко ще бъде нормално, стига да не проявите нерешителност.

Необвързани: Сега е времето отново да погледнете към предишни връзки. Не приемайте възможността да се съберете отново, а просто се насладете на стара любов.

Обвързани: Не се ограничавайте до стандартните жестове на любов. Направете нещо откачено и ще си осигурите хубави спомени за цял живот.

Скорпион

Скорпионът ще се носи на гребена на любовта. Есента ще бъде слънчева за зодията и ще бъде изпълнена само с романтика и хубави спомени.

Необвързани: Любовта ще бъде навсякъде около вас и просто ще чака да си харесате кандидат. Погрижете се да изглеждате добре и ще постигнете всичко, за което мечтаете.

Обвързани: Постарайте се половинката ви да разбере, че я цените. Направете ѝ изненада и я накарайте да се почувства специална.

Стрелец

Октомври няма да ви донесе невероятни любовни преживявания. Просто се съсредоточете в работата си и изчакайте месецът да приключи.

Необвързани: Не ви очаква нищо вълнуващо. Излизайте с приятели и се радвайте на това, което имате.

Обвързани: Ще бъдете подложени на сериозен стрес. Споровете с половинката ви ще бъдат ежедневни, затова просто се старайте да бъдете по-спокойни в реакциите си.

Козирог

За Козирогът новите запознанства този месец ще бъдат ежедневие. Въпреки това не трябва да забравяте да се погрижите и за себе си.

Необвързани: Колкото и да бъдат усмихнати хората около вас, внимавайте да не ви наранят. Ако се чувствате подтиснати, просто отидете на пазар или на масаж, но се опитайте да бъдете повече време сами.

Обвързани: Очаквайте неочаквани спорове. Опитайте се да не обръщате внимание на недостатъците на половинката си, иначе рискувате сами да си създадете отрицателни емоции.

Водолей

Отношенията ви с всички около вас ще бъдат подложени на изпитание. Ще бъдете по-буреносни и от облаците навън и ще си намирате поводи да правите забележки на всички около вас.

Необвързани: Този месец просто няма да ви се получи. Отидете на пазар, на кино или на почивка с приятелка, но не се опитвайте да завържете нови запознанства, защото ще останете разочаровани.

Обвързани: Ще се наложи да проведете сериозни разговори с половинката си, които отлагате от доста време. Ако решите да бъдете по-търпеливи ще разрешите проблемите си.

Риби

Есента ще се отрази добре за представителите на Риби. Всичко ще бъде спокойно, а всяко начинание ще се увенчава с успех.

Необвързани: Не се притеснявайте да покажете истинските чувства и емоции. Хората ще оценят искреността ви и ще си спечелите одобрението на околните.

Обвързани: Отдайте се изцяло на половинката си. През октомври ще бъдете в отлични отношения, затова се възползвайте и заминете на някое романтично място.