Какви изненади ни очакват на любовния фронт през месец октомври? Ще се радваме ли на романтични моменти? Какво вещаят звездите?

Овен

Месец октомври ще бъде белязан от носталгична нотка за Овните. Спомените, които ще ви връхлетят, са прекрасни, но не бива да живеете в миналото.

Необвързани: Мечтата ви за голяма любов може да бъде постигната трудно, тъй като страхът надделява над желанието ви. Отпуснете се и запомнете, че вие сте единствената пречка за създаване на романтична връзка.

Обвързани: Октомври ще бъде месецът, през който ще изпитате доста колебания относно настоящата си половинка. Единственото, което трябва да направите, е да се запитате дали това наистина е човекът на вашите мечти.

Телец

Любовният хороскоп за представителите на зодия Телец за месец октомври е доста благоприятен. Именно романтиката ще бъде приоритет за вас през този месец.

Необвързани: Ще ви се отдадат доста възможности за започване на романтична връзка. Лесно ще привличате противоположния пол с чар и магнетизъм.

Обвързани: Обвързаните Телци могат да очакват безоблачно щастие на любовния фронт през месец октомври. Ако все още не сте обсъдили важни въпроси за бъдещето с партньора, точно сега е благоприятното време да го направите.

Близнаци

Разнообразието в любовта е важно и през месец октомври ще се наложи да помислите именно за разнообразие. Половинката ви или новата такава ще бъдат съгласни с всяка ваша идея.

Необвързани: Първата половина на месеца ще премине спокойно, но през втората може да очаквате нови срещи. Възможно е да срещнете половинката, която търсите отдавна.

Обвързани: Използвайте все още топлото време, за да се срещате с приятели – вие с вашите, а половинката - с неговите. По този начин ще си починете и ще рестартирате връзката.

Рак

Месец октомври ще ви предложи много изпитания, но след това ще бъдете възнаградени. Взимайте решения след внимателно обмисляне.

Необвързани: Бъдете изключително внимателни, тъй като именно това е месецът, когато е много вероятно да срещнете половинката, за която отдавна мечтаете.

Обвързани: Не бъдете прекалено прибързани в любовта. През октомври ще имате възможност да се насладите на приятни мигове с половинката.

Лъв

Трябва да бъдете внимателни, защото този месец ще внесе хаос в любовния ви живот. Няма да ви липсва любов, но трябва да подбирате внимателно думите си.

Необвързани: Намирането на идеалната половинка не е никак лесна задача. Възможно е вниманието ви да бъде привлечено от някое лошо момче.

Обвързани: Избягвайте да вземате каквито и да били решения, свързани с връзката ви. Отдайте се на приятно прекарване с половинката, без да мислите за бъдещето.

Дева

Планетите Уран и Нептун ще влияят върху любовния ви живот през месец октомври, а романтиката ще бъде навсякъде около вас.

Необвързани: Има много голяма вероятност да намерите идеалната половинка там, където най-малко очаквате – на работното място. Имайте предвид, че е малко вероятно тази връзка да се каже дългосрочна.

Обвързани: Сега е моментът да се проявите като идеалния партньор и да изненадате половинката си. Независимо дали ще планирате пътуване, или просто романтична вечеря – старанието ви ще бъде оценено високо.

Везни

Любовният ви живот през този месец ще бъде хармоничен и спокоен. Отношенията ви със семейството и любимите хора ще бъдат чудесни.

Необвързани: През октомври ще срещнете подходящи кандидати за започване на връзка, но всичко, което ще искат те, е да се забавляват.

Обвързани: Постарайте се да се забавлявате повече с половинката през този месец. Отделете повече време, през което да бъдете само двамата и да опитвате нови неща.

Скорпион

Отношенията ви с всички около вас ще бъдат подложени на изпитание. През този месец няма да приличате на себе си и ще търсите всякакви поводи, за да влезете в словесна схватка. Опитайте се да се успокоите и да забравите за лошото настроение.

Необвързани: Социалният ви живот ще бъде във вихъра си през месец октомври. Използвайте всички възможности да бъдете с повече хора, тъй като именно това е начинът, по който ще се запознаете с интересен човек, който би могъл да ви заинтригува. Бъдете внимателни в избора си и много предпазливи.

Обвързани: През този месец ще се наложи да проведете с половинката си сериозни разговори, които отлагате от доста време. Споделете какви са плановете ви за бъдещето. Моментът е подходящ за предложение за женитба, както и за вземане на решение за разширяване на семейството.

Козирог

Представителите на зодия Козирог не бива да очакват романтика през октомври. Но забавлението е гарантирано.

Необвързани: Любовта ще ви се усмихне през месец октомври. Има голяма вероятност да я срещнете на някое голямо събитие.

Обвързани: Месецът няма да ви донесе отговорите, които търсите. Не бива да очаквате, че половинката ви трябва да вземе всички решения вместо вас.

Водолей

Искрени и открити – такива трябва да бъдете през целия месец октомври. Резултатите от вашата честност ще бъдат налице много скоро.

Необвързани: Помогнете на приятел в беда и е възможно да осъзнаете, че отношенията ви биха могли да се превърнат в любовни.

Обвързани: Няма нищо по-хубаво от вечерна разходка през града. Организирайте семейни събирания, които ще ви донесат положителни емоции.

Риби

Притежавате много положителни качества и през октомври е време да ги покажете на околните. Дайте воля на емоциите си и докажете, че комуникативните ви способности са на отлично ниво.

Необвързани: Хората около вас няма да ви изненадат. Каквото и да ви казват, ще можете да ги прецените отлично. Не се поддавайте на сладки приказки и мила усмивка, когато знаете какво стои зад тях.

Обвързани: В любовния ви живот всичко ще се развива много бързо. Не се притеснявайте, защото знаете, че сте с правилния човек и заедно ще постигнете много.