Как ще се развият любовните отношения за всеки зодиакален знак през месец септември? Какви изненади ни очакват на любовния фронт?

Овен

Лятото беше изпълнено с безброй изненади за представителите на зодия Овен. Ето защо през месец септември е изключително важно да подредите приоритетите си и да си поставите нови цели за годината.

Необвързани: Летните флиртове са прекрасни, но през септември се очертава да срещнете половинка, която ще ви предизвика. Отделете повече време, за да опознаете новия човек в живота ви.

Обвързани: Не се оставяйте на течението и не спирайте да показвате любовта си на човека до вас. Именно малките жестове ще заздравят отношенията ви.

Телец

Месец септември ще премине под знака на хаоса. Не бива да се разсейвате, а да се съсредоточите върху собствените ви желания. Запомнете, че вие определяте хода на събитията в живота ви.

Необвързани: Не се доверявайте прекалено лесно и винаги мислете за самите вас. Сега е правилният момент да бъдете поне малко егоисти.

Обвързани: Бъдете подкрепата, от която половинката ви се нуждае. Месецът се очертава труден в любовен план, но с правилната нагласа можете да се справите с всичко заедно.

Близнаци

Романтика, любов и много мечти – представителите на зодия Близнаци ще изпитват много емоции през месец септември. Дайте воля на чувствата си и със сигурност ще се почувствате прекрасно.

Необвързани: Новите контакти са задължително през този месец. Използвайте всяка възможност да бъдете сред хора и не пропускайте възможност да излезете извън града, дори и само за ден. Много е вероятно точно през този период да се запознаете с бъдещата половинка.

Обвързани: Забравете за всички проблеми и просто се наслаждавайте на партньора си. Тези ценни мигове заедно ще ви докажат за пореден път, че сте избрали правилния за вас спътник в живота.

Рак

Опитайте се да се отърсите от песимизма. Не се отдавайте на мрачни мисли, а се стремете към положителни емоции. Ако е необходимо, дори съставете списък на всички прекрасни хора, които имате в живота си и които ще ви докажат, че животът е прекрасен.

Необвързани: Бъдете подготвени, защото точно месец септември е моментът, когато запознанствата с представителите на противоположния пол ще бъдат многобройни. Отпуснете и поне за малко спрете да обмисляте всяка дума и всеки детайл.

Обвързани: Тези от вас, които са във връзка, трудно ще намират време, за да отделят необходимото внимание на партньора. Но независимо колко ангажименти имате, не забравяйте, че любовта е тази, която ви дава сили да продължите напред.

Лъв

Притесненията нямат място в живота ви през този месец. Ключовата дума през този период е „релакс“. Отдайте се на заслужена почивка и забавления.

Необвързани: Летните флиртове продължават и през месец септември. Доброто ви настроение ще бъде като магнит за всички около вас и със сигурност ще срещнете интересен човек, с когото е възможно да задълбочите отношения.

Обвързани: Бъдете спонтанни и непредсказуеми. Точно от това се нуждае връзката ви в момента. Всички притеснения са излишни, когато заедно се отдадете на приятни преживявания.

Дева

Представителите на зодия Дева ще се чувстват прекрасно през целия месец септември. Ще оставите всички проблеми и притеснения на заден план, което ще ви позволи да се отпуснете и да се забавлявате от сърце.

Необвързани: Сега е моментът да се отдадете на забавен флирт, за който отлично знаете, че няма да доведе до сериозна връзка. Но той ще ви помогне да придобиете самочувствие и по-голяма увереност.

Обвързани: Месец септември е моментът, когато трябва да се отдадете само на приятни преживявания. Изненадайте половинката с вкусна вечеря, а след това и с прекрасни преживявания в спалнята.

Везни

Месец септември ще бъде спокоен. Ще имате достатъчно време, което да отделите на близките ви хора, които ще ви заредят с огромна доза енергия.

Необвързани: Използвайте свободното време, за да се запишете на курс, който ще обогати не само познанията, но и мирогледа ви. Новите запознанства ще бъдат и новата ви отправна точка.

Обвързани: През този месец най-добре би било да се отдадете на тихи и спокойни семейни уикенди. Организирайте разходка в планината, където ще имате възможност да поговорите за бъдещето и за плановете ви за увеличаване на семейството.

Скорпион

Месец септември е времето, когато трябва да поемете повече отговорности. Лятото беше прекрасно, но сега е моментът да помислите за близките ви хора и да им окажете помощта, от която се нуждаят.

Необвързани: Многобройните ви контакти ще се окажат наистина полезни, тъй като благодарение на тях най-ненадейно ще срещнете човек, с когото ще ви се стори, че сте се познавали цял живот.

Обвързани: Половинката ви има нужда от вас и сега е моментът да ѝ покажете, че може да разчита за всичко на вашата подкрепа.

Стрелец

През месец септември ще ви се струва, че имате цялото време на света. Ето защо нашият съвет е да го използвате по най-добрия начин – като се отдадете на всичко, което обичате.

Необвързани: Положителната ви настройка ще стане причина за ново запознанство, което определено ще привлече вниманието ви. Подходете внимателно, но не прибързвайте.

Обвързани: Отношенията с половинката ще бъдат прекрасни. Ето защо сега е подходящият момент да проведете разговор за бъдещето и за важните стъпки, които ви предстоят. Периодът е подходящ за зачеване.

Козирог

Представителите на зодия Козирог ще преживеят няколко изненади през месец септември. А най-хубавото е, че ще имате достатъчно енергия и желание, за да зарадвате вашите близки с прекрасни новини.

Необвързани: Този месец ще премине под знака на изненадите, а може би най-голямата от тях ще бъде човек от вашето обкръжение, който ще ви признае чувствата си.

Обвързани: Постарайте се да бъдете активната страна в отношенията с половинката. Организирайте изненадваща екскурзия, от която и двамата имате нужда.

Водолей

Много усмивки, прекрасни преживявания и незабравими мигове – септември ще бъде месецът, който ще ви накара наистина да се отпуснете.

Необвързани: Желанието ви да бъдете сред хора ще се увенчае с успех, защото именно през този период ще срещнете някой, който ще ви заинтригува. Да, точно това е връзката, която може да се окаже истинската.

Обвързани: Многобройните пътувания и моменти, прекарани с половинката, ще ви накарат да преоткриете любовта си един към друг и да изживеете втори меден месец.

Риби

Останете насаме със себе си и помислете за действията си. Месец септември е времето, когато можете да направите важна равносметка, която ще ви насочи за следващите ви действия.

Необвързани: Периодът не е подходящ за започване на нови отношения. Но е възможно да срещнете новата любов на работното място. Не бъдете нетърпеливи, а изчакайте той да направи първия ход.

Обвързани: Не бъдете прекалено пасивни, а поемете инициативата. По-голямата близост ще допринесе и за по-добри отношения с половинката.