Есента наближава и около нас всичко е в златни и червени цветове. Идва времето на топлите напитки и удобните дрехи. Какво точно ще се случи през септември в любовта, ще ни разкажат звездите.

Овен

Септември идва с нови сили и приятни преживявания за емоционалния Овен. Усмивката ще ви помогне да успеете повече от всякога и то с всичко, с което се захванете.

Необвързани: Любовта ще дойде при вас и със сигурност ще си заслужава. Сложете най-красивите си обувки и превземете баровете. Позволете на романтичната ви личност да ви завладее и ще си осигурите хубави спомени.

Обвързани: Любов, любов и пак любов! Чака ви месец, наситен с много емоции. Постарайте се да го изживеете достатъчно щуро и да правите колкото можете повече забавни неща с половинката си.

Телец

Чувствате се уморени и подтиснати. Време е да направите сериозна равносметка за живота си и за хората в него - понякога се налага да си тръгнете от тези, които не успяват да ви направят щастливи.

Необвързани: Този месец се опитайте да си обърнете повече внимание. Няма да пожънете никакъв успех в любовта, затова угодете на желанията и нуждите си, независимо колко са нестандартни.

Обвързани: Може би е време да поговорите с половинката си за общото ви бъдеще. Разберете дали имате едни и същи мечти, на кой етап от връзката си сте и дали имате общо бъдеще. Понякога тези разговори могат да разрешат дългогодишни проблеми.

Близнаци

Занижете критериите си към околните до по-реалистични и постижими. Така ще се окаже, че животът ви ще е по-лек, отколкото си мислите. Не всеки притежава две различни личности в себе си и не може да смогне на емоциите ви.

Необвързани: Липсата на време превръща намирането на перфектна половинка в доста трудна задача. Постарайте се да поработите върху изискванията си, преди да се впуснете в нова връзка. 

Обвързани: Въпреки че в любовта всичко ще бъде наред, не забравяйте, че човекът до вас също има нужда от внимание. Опитайте се да бъдете по-отворени към неговите предложения и ще превърнете септември в месец на приказките и красивите моменти.

Рак

Настъпва период на много усмивки и хубави моменти. Няма да спрете да се чудите как всичко се нарежда точно както искате и определено ще убедите хората най-накрая да започнат да се вслушват в думите ви.

Необвързани: Обърнете повече внимание на приятелите и семейството ви. Ако човекът, към когото изпитвате чувства се интересува от вас, сам ще дойде и ще поиска малко от времето ви за себе си.

Обвързани: Всичко ще бъде наред. Насладете се на хармонията във връзката ви и се оставете на течението. Животът може да е и хубав, а за вас ще бъде направо чудесен.

Лъв

Септември ще бъде безоблачен за Лъва. Ще прекарате един спокоен месец, напълно лишен от нерви в работата и у дома. Ще можете да се отдадете на любими хобита и да релаксирате колкото ви е нужно.

Необвързани: Септември ще е перфектният месец за реална самооценка. Огледайте се и преценете какво ви е нужно и какво е излишно в живота ви. Независимо дали става въпрос за пуловер или приятел, време е да отворите нова страница и да продължите напред.

Обвързани: Направете романтична вечеря или пуснете любимия филм на половинката ви. Така или иначе не можете да направите по-голям жест, затова просто се насладете на вечерта и не премисляйте всичко толкова много.

Дева

Септември ще бъде наситен с емоции. Някои хубави, други по-лоши. Ваш избор е кое ще определи месеца. Опитайте се да бъдете по-оптимистично настроени и да приемете, че не всичко може да бъде под контрол. Така ще успеете да ограничите проблемите в ежедневието си.

Необвързани: Хората, които ви намират за интересни ще се опитат да привлекат вниманието ви. Разширете кръга на хората, с които общувате и ще откриете перфектната половинка.

Обвързани: Вложете във връзката си същото старание, което влагате в работата си. Приемете отношенията ви в любовно отношение като проект и се постарайте да получите най-високото одобрение, на което сте способни.

Везни

Любовта определено ще присъства в ежедневието на Везните. Очакват ви само хубави емоции и спомени. Понесете се на есенната вълна и животът ви ще бъде безгрижен.

Необвързани: Поискайте нещо и то ще се случи. Нощите ви ще са горещи като времето през есенния месец, а вие ще се чувствате по-добре от всякога. Време е да сложите най-красивите си дрехи и да завъртите главите на целия град.

Обвързани: Ще преоткриете силните си чувства към половинката си и ще си върнете страстта както през първите месеци от връзката ви. Отдайте се на хубави спомени, вкусни вечери и класически филми и всичко ще е наред.

Скорпион

Месец септември ще е идеалния период да се впуснете в романтични преживявания, но все пак внимавайте. Прекалените емоции и крайните ви настроения могат да развалят настроението на всички.

Необвързани: Използвайте чара си, за да привлечете вниманието на някой, към когото изпитвате силни емоции. Не се поддавайте на напрежението и се впуснете в нова връзка без да бъдете негативно или подозрително настроени.

Обвързани: Разнообразете ежедневието си. Заминете за уикенда, посетете ново заведение или пък намерете нов жанр филми, които и двамата харесвате. Бъдете по-усмихнати и разумни и със сигурност слънцето на топлия септември винаги ще грее и на вашата улица.

Стрелец

Месецът ще бъде пъстър за представителите на зодия Стрелец. Ще има от всичко по малко, така че просто си налейте чаша хубаво вино и се опитайте да не обръщате внимание на всичко, което се случва.

Необвързани: Независимо от това, което се случи през септември не трябва да забравяте, че за всяко нещо си има причина. Не се притеснявайте излишно за другите и техните чувства. Радвайте се на това, което имате.

Обвързани: Ще имате спадове и върхове, но това ще ви помогне да разберете връзката си по-добре от всякога. Не всичко е цветя и рози и е важно да научите това сега, отколкото, когато е прекалено късно.

Козирог

Септември няма да ви донесе кой знае какви любовни преживявания. Просто се съсредоточете в работата си и изчакайте месецът да приключи. Понякога се налага да поставите всичко на заден план и да погледнете към себе си.

Необвързани: Не ви очаква нищо вълнуващо. Излизайте с приятели, четете хубави книги, отидете на масаж и се радвайте на това, което имате. Понякога паузата в любовните отношения е полезна.

Обвързани: Ще бъдете подложени на сериозен стрес. Споровете с половинката ви ще бъдат ежедневни, затова просто се старайте да бъдете по-спокойни в реакциите си. Случва се да не сте на любовна вълна и това е напълно нормално.

Водолей

Този месец ще бъде изпълнен с любовни трепети. Очаквайте запознанство, което ще ви донесе положителни емоции. Опитайте се да бъдете безгрижни, тъй като есента е едно чудесно време за ново начало.

Необвързани: Бъдете смели и категорични в решенията си. Не позволявайте на притесненията и несигурността да ви дърпат назад. Просто се огледайте и ще намерите това, което търсите. Може би по-скоро, отколкото си мислите.

Обвързани: Посветете времето си на релаксиращи дейности. Разходки в парка, кино, вечеря с приятели. Отърсете се от ежедневните си задължения и проблеми и се насладете на слънцето.

Риби

Рибите ще намерят това, което търсят някъде между топлите септемврийски вечери. Само трябва да бъдете по-усмихнати и малко по-уверени. Определено имате какво да предложите.

Необвързани: Има вероятност да започнете афера с колега. Преценете дали е добре да поемате такъв риск и какво ще ви донесе тази връзка. Винаги съществува вариант нещата да не протекат по план и да изгубите работата си.

Обвързани: Време е за романтика, филми, вкусна храна и много уют. Не е нужно да правите скъпи подаръци и големи жестове. Превърнете дома си в мек и пухкав рай и ще прекарате един месец, изпълнен с любов и усмивки.